+1solinas je napisao/la:ako kao novinari ne smiju postaviti ta pitanja,serem im se na posao,stvarno.Sariel je napisao/la:ti hoces da sloboda zavrsi sa sport sportom![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Pa normalno da neće postavit ta pitanja. Misliš da želi izgubit svaki kontakt s njima i da izgubi svaku sljedeću vijest koju inače prvi dobiju, a te vijesti im hljeb donose. Nema smisla, skontaj malo. Da tako funkcioniše odavno bi svi postavljali škakljiva pitanja. Nisu novinari kod nas zaštićeni k'o u Engleskoj.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pitaj ga sto izigrava gazdu? I gdje su ugovori za reklame na dresu?
solinas je napisao/la:ako kao novinari ne smiju postaviti ta pitanja,serem im se na posao,stvarno.Sariel je napisao/la:ti hoces da sloboda zavrsi sa sport sportom![]()
E moj Solinas vidis bombastičnik izjava za tribinu a nigdje niko nije prezentovao igled tribine, sa svim poslovnim prostorima, kad se most pravi prezentacija je bila kod velikog vođe, a ne investicija od 5 i vise miliona gdje će trećinu procjenjene vrijednosti stuć u šipove, Jebote kralj 1,5 miliona koštaju šipovi, pa na kraju sa uređenim enterijerom izaće 43 miliona

Jedan nas Bosnjo,iz Zivinica covjek,ima gradjevinsku firmu ovdje,kaze da nema sanse uzimajuci u obzir BiH trziste,i cijene,radnu snagu,...sve ono sto je relevantno,da temelji kostaju 1.5 miliona maraka za toliku tribinu,...jednostavno je puno...pogotovo na tom mjestu,gdje zemljiste ne zahtjeva dodatne troskove,kao sto je,primjer na sjeveru bilo sa temeljima.xeksor je napisao/la:solinas je napisao/la:ako kao novinari ne smiju postaviti ta pitanja,serem im se na posao,stvarno.Sariel je napisao/la:ti hoces da sloboda zavrsi sa sport sportom![]()
E moj Solinas vidis bombastičnik izjava za tribinu a nigdje niko nije prezentovao igled tribine, sa svim poslovnim prostorima, kad se most pravi prezentacija je bila kod velikog vođe, a ne investicija od 5 i vise miliona gdje će trećinu procjenjene vrijednosti stuć u šipove, Jebote kralj 1,5 miliona koštaju šipovi, pa na kraju sa uređenim enterijerom izaće 43 miliona
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Radim u njihovoj administraciji i kazem da nema potrebe. Kad promjene gradonacelnika onda mogu mjenjati i moderatora. 20 godina isti lik a sve isto, malo je reci da smo glup narod.NKMramor je napisao/la:Mogu samo bit' razriješen od strane ace, ako smatra da ima potrebe.Sariel je napisao/la:ocekujem mramorovu ostavku do ujutro.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Covjek koji nosi grb Sloge Simin Han ne zasluzuje bit moderator SLOBODINE teme.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa sto niste rekli sto nosi ime NK Mramora. Da je AH ptedsjednik niko od vas nebi pomenuo ili da je predsjednik NK Mramora AH, onda bi vam smetalo ime a ne grb.
- Probisvjet
- Kontakt:
cadillac je napisao/la:Nema vise Azmirove sise, sad je na redu Jasminova kitaMejdanTz je napisao/la:Prije pocetka sezone je razmisljo da podnese ostavku, ali eto odlucio sacekati i onda je podnese pred izbore hmm A dobro znate koja stranka ima vecinu u S hanu. Dace babuka sise malo

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne mozete vi birati moderatora na temi FK Sloboda! Jasmin Imamovic ce to uraditi!aleksandar_veliki je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi dao sam vam da predlozite moderatora i prijedlog vecine je bio Mramor. Vecina nije pet ljudi, no posto je demokracija najvece dostignuce civilizacije predlazem da stavimo anketu s pitanjem da li ste zadovoljni radom moderatora. Ako se slazete s tim meni nije problem, no ukoliko vecina odgovori potvrdno onda ocekujem da manjina to postuje. Ukoliko pak vecina kaze ne onda cemo izabrati novog. Do vas je, kao sto je bilo i kad je Mramor izabran.

Mislim da ce Jasmin nametnuti Fazlu za moderatora, ako ne i za admina.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 jan 2017, 07:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
DoeTz je napisao/la:Covjek koji nosi grb Sloge Simin Han ne zasluzuje bit moderator SLOBODINE teme.

carsija brate,carsija!
za ovo mijesnjae politike je hefta!Probisvjet je napisao/la:Ne mozete vi birati moderatora na temi FK Sloboda! Jasmin Imamovic ce to uraditi!aleksandar_veliki je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi dao sam vam da predlozite moderatora i prijedlog vecine je bio Mramor. Vecina nije pet ljudi, no posto je demokracija najvece dostignuce civilizacije predlazem da stavimo anketu s pitanjem da li ste zadovoljni radom moderatora. Ako se slazete s tim meni nije problem, no ukoliko vecina odgovori potvrdno onda ocekujem da manjina to postuje. Ukoliko pak vecina kaze ne onda cemo izabrati novog. Do vas je, kao sto je bilo i kad je Mramor izabran.![]()
![]()
![]()
Mislim da ce Jasmin nametnuti Fazlu za moderatora, ako ne i za admina.![]()
samo ostro i na prvu!
plus i fazla na ledjima

-
- Kontakt:
Na današnjem treningu radilo se ponovo na sticanju fizičke sperme. Fudbaleri Slobode davali su i zadnji atom snage da poboljšaju stvari u kojima su pokazali mane na prethodnim treninzima, a sve pod budnim okom šefa stručnog štaba Vlade Jagodića i njegovih saradnika. "Konačno da i nas pogleda sreća, jer imam sve igrače na raspolaganju. Virozni Efendić, Merzić i Smajić vratili su se treninzima i konačno imam kompletnu ekipu. Nadam se da do odlaska u Međugorje više nećemo imati ovako sitnih problema. Istina je da je Smajić radio smanjenim intezitetom ali za par dana i on će da bude u punom trenažnom procesu. Sutrašnja utakmica koja je trebala biti odigrana između naše dvije ekipe vjerovatno će biti otkazana, zbog zaleđenog pomoćnog terena, ne želim novu neplaniranu povredu u ekipi. Tako da će vjerovatno biti održan i sutra samo trening", zaključio je Jagodić za portal SportSport.ba
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/smajic-m ... esu/221970
Biće oplođenih hahahahaha
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/smajic-m ... esu/221970
Biće oplođenih hahahahaha
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- FrantoBauzek
Organ, koji predstavlja pravno lice, a to je UO kod FK Slobode, moze kupovati i prodavati nekretnine. Ne mora nekretnina da bude u 100% vlasnistvu nekog fizickog lica, da bi se moglo prodati.xeksor je napisao/la: Prvo ako se stadion vrati slobodi, nikad ga predsjednik slobode nemoze prodat nit ga sloboda moze prodat. Moze ga prodat ako bude 100% vlasnik AH, Senad TC ili Babangida iz Nigerije.
Ne bih vise dalje pisao o ovome, jer je prezvakana tema. Pitao sam, koji je smisao pljuvanja i da li postoji neka agenda, jer ako ne postoji, onda treba odmah prestati sa tim i stati iza kluba

AH svaka cast, pogotovo na zadnjoj sezoni u rezultatskom smislu. Novom UO dajem sansu do kraja sezona, pa cu tek onda ocijeniti njihov rad

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Fk Sloboda djeluje kao Sportsko drustvo prijatelju, a osnivac SD je grad, a to sto ti pricas bi dobro bilo zs vrijeme sabovića da bez ikakvih problena nekoj firmi prodaju pomoćne terene naprimjer za male pare itd itd. Stadion i zemljiste i prije i sad su mogli prodat samo općina a sad grad ili sud licitacijom da ispistuje presudu. Ok nebitno,
- RollingPaper
- Kontakt:
Hocemo moderatora iz carsije al mrtve
Koja je poenta ankete kad svi mogu glasati bez obzira da li navijaju za Slobodu ili ne 

Nad tobom sunce najljepše sja
ovo je nastimanije od izbora dumpa sa precjednika.i to direktno od strane rukovodstva portala!
sramota.
da ce bar pitat upravu dje su pojacajna, dostra je bilo ostecenja.
sramota.
da ce bar pitat upravu dje su pojacajna, dostra je bilo ostecenja.
Da bi prodali stadion,UO treba saglasnost skupstine,i toj temi bi se eventualno moralo dati skupstini na glasanje...Nemoze UO prodati nista bez odobrenja skupstine.FrantoBauzek je napisao/la:Organ, koji predstavlja pravno lice, a to je UO kod FK Slobode, moze kupovati i prodavati nekretnine. Ne mora nekretnina da bude u 100% vlasnistvu nekog fizickog lica, da bi se moglo prodati.xeksor je napisao/la: Prvo ako se stadion vrati slobodi, nikad ga predsjednik slobode nemoze prodat nit ga sloboda moze prodat. Moze ga prodat ako bude 100% vlasnik AH, Senad TC ili Babangida iz Nigerije.
Ne bih vise dalje pisao o ovome, jer je prezvakana tema. Pitao sam, koji je smisao pljuvanja i da li postoji neka agenda, jer ako ne postoji, onda treba odmah prestati sa tim i stati iza kluba![]()
AH svaka cast, pogotovo na zadnjoj sezoni u rezultatskom smislu. Novom UO dajem sansu do kraja sezona, pa cu tek onda ocijeniti njihov rad
"Modra boja,na bijelome platnu,
26 slobodasa glasovalo do podneva, lepo lepo.

p.s nama potura kukavicje jaje,a tamo uzivo prati zelju.

p.s nama potura kukavicje jaje,a tamo uzivo prati zelju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.