samocelik je napisao/la:Samo da pitam pa ako ima ko pametan da mi odgovori msm nemoj te me sada napadat ili nesto slicno il ise nesto uvrijediti jer doalzim bez želje sa nekim glupim rspravama i svađama.
Zašto godinama vi pišete FK Čelik a ne NK Čelik i na kartama za utakmicu na Grbavici i ovaku u javnim medijima itd?
I jos nesto da nije malo skupo 15 KM za Zenicu s obzirom da je ulaz na stadion Besplatan?
Budi te mi pozdravljeni,vidimo se u Subotu

Po mom misljenju jedini razlog je sto nikog pretjerano i ne zanima da li je fudbalski, nogometni ili nesto trece, od novinara do ne znam koga... mozda je neprofesionalno ali sta mozemo...
Neka vas klub ulozi protestnu notu!

Lupam, iz Zenice ste pa se pretpostavlja da se ste FK Celik, dok ce za Zrinjski (zato sto je hrvatski) uzeti da je NK Zrinjski, ali se onda oglase ovi iz Zrinjskog (isto kao ti sad) i kazu: "Zasto ovima iz Sarajeva smeta sto smo mi Hrvatski sportski klub Zrinjski, pa stavljaju NK umjesto HSK?" (Neka se ne ljute navijaci Zrinjskog sto sam njih naveo kao primjer.)
Ispada da je najlogicnije da klubovi kao i Savez primijene ono Nogometni/Fudbalski pa da bude npr. NFK Celik, ali ce opet biti izuzetaka, opet - HSK, pa RSD..., sto je naravno smijesno kao i u slucaju NFSBIH... kao sto je i sva ova prica smijesna, bar meni.

OFFTOPIC!