FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 sep 2012, 20:31

Fidelito je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Koji su seljaci pojedini navijači Želje!? Ponekad se stidim ko sve navija za naš klub.

Prije treninga ide jedan i psuje mater našem jednom igraču, sreća pa je naš igrač ostao pribran.

Danas se na treningu radilo dosta žustro i ozbiljno, ako je slutit po dešavanjima na današnjem treningu igrači su se konačno uozbiljili. Amar se par puta pošteno izgalamio na njih.
Moželi se znati o kojem se igraču radi,čisto sumnjam da bi mu neko tipa Jamak prešutio!
Imaju i oni svojih musica,a petljaju se sa svakim,male su sanse da je neko zbog igre sta dobacivao...
al eto i mene interesuje,hajde beze,daj detalje :mrgreen:

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 25 sep 2012, 20:35

Covjeka koji je najzasluzniji uz Pliseka za ovaj Dzekin uspjeh vi nazivate levatom i govorite da nema pojma :)

Jedini ko tu nije imao pojma jesu ljudi u Zelji i navijaci naravno,koji su ga nazivali klocem,levatom itd....sad neka budu fer pa se odreknu love od Dzeke,ipak su ga smatrali propalitetom :D

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 25 sep 2012, 20:37

Paranoja je napisao/la:
ljozeTM je napisao/la:slavija u kupu i to prva tamo ja zadovoljan
jel istina ovo za svraku???
Kazu da je potpisao za Shamonu 750.000 eura. Mozda lazu, ne znam fakat ?
fina cifra al bar ovu polusezonu da ostane kod nas
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 25 sep 2012, 20:37

Svraka ako ode otiće do petka, a do sada je to rekordno obeštećenje, ostaje nam da sačekamo i da vidimo ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 25 sep 2012, 21:20

Pozdravljam klupsku odluku da klupske izjave (ponovo) prepusti profesionalcima, kao što sastav tima i taktika ostaje Amarov posao. Kako to izgleda kada tekst nakuca Grande Gojer, s koje god strane da ga citiraš, suština ostaje ista, na crti kluba, na crti BH fudbala. Ja ne zaboravljam kako je "skakao" na zapadnoj tribini pri nepravdi koja nam se i mnogo prije ove posljednje nanosila, u nekim ranijim godinama, pamte oni koji prate svakog pravog željovca. Ovo pišem s ciljem da kažem i nekima koji su skloni biti dijelom krda da se ne griješe, i ne griješe skaradnim nadimcima, pri pomenu ovog velikog navijača, čovjeka, i intelektualne gromade.
Bez namjere da polemišem, nema se šta polemisati, Gradimir Gojer jedan od nas!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 25 sep 2012, 21:23

:o Cuj 750.000 eura za Svraku ... Pa to bi bilo fantasticno

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 sep 2012, 21:23

Krvotok je napisao/la:Pozdravljam klupsku odluku da klupske izjave (ponovo) prepusti profesionalcima, kao što sastav tima i taktika ostaje Amarov posao. Kako to izgleda kada tekst nakuca Grande Gojer, s koje god strane da ga citiraš, suština ostaje ista, na crti kluba, na crti BH fudbala. Ja ne zaboravljam kako je "skakao" na zapadnoj tribini pri nepravdi koja nam se i mnogo prije ove posljednje nanosila, u nekim ranijim godinama, pamte oni koji prate svakog pravog željovca. Ovo pišem s ciljem da kažem i nekima koji su skloni biti dijelom krda da se ne griješe, i ne griješe skaradnim nadimcima, pri pomenu ovog velikog navijača, čovjeka, i intelektualne gromade.
Bez namjere da polemišem, nema se šta polemisati, Gradimir Gojer jedan od nas!
Javno izjavio da je velezovac :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 sep 2012, 21:27

Znaci mogla bi biti istina ona mahalska i Zuji i 300k eura koje je navodno ulozio ljetos(ne mislim na kladionicu) da prodju Maribor , kako nije prodat ce Svraku i vratit svoje pare.Valjda ovi "upuceniji" znaju nesto...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 sep 2012, 21:29

HZ_ilidzaa je napisao/la:Znaci mogla bi biti istina ona mahalska i Zuji i 300k eura koje je navodno ulozio ljetos(ne mislim na kladionicu) da prodju Maribor , kako nije prodat ce Svraku i vratit svoje pare.Valjda ovi "upuceniji" znaju nesto...
Cuj mogal bi biti pa istina ziva :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 sep 2012, 21:37

Najava i laganice zagrijavanje

http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 25 sep 2012, 21:51

Samo da pitam pa ako ima ko pametan da mi odgovori msm nemoj te me sada napadat ili nesto slicno il ise nesto uvrijediti jer doalzim bez želje sa nekim glupim rspravama i svađama.
Zašto godinama vi pišete FK Čelik a ne NK Čelik i na kartama za utakmicu na Grbavici i ovaku u javnim medijima itd?
I jos nesto da nije malo skupo 15 KM za Zenicu s obzirom da je ulaz na stadion Besplatan?
Budi te mi pozdravljeni,vidimo se u Subotu ;) :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 sep 2012, 22:02

ccc ovih pitara pa sad i ako se proda svraka za 700.000 eura koliko se spominje mada nista nije provjereno jer nema jos ni na jednom portalu po njima odma nesto nije udure... pa ko bi odbio takvu ponudu za igraca kojem je 24 godine (ako je uopste dosla ta ponuda)
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 sep 2012, 22:22

Ovo u vezi Svrake meni lici na suplju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 sep 2012, 23:00

zeljocity je napisao/la:Ovo u vezi Svrake meni lici na suplju.
vrlo vrlo moguce, pojavilo bi se negdje dosad na nekom portalu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 25 sep 2012, 23:03

samocelik je napisao/la:Samo da pitam pa ako ima ko pametan da mi odgovori msm nemoj te me sada napadat ili nesto slicno il ise nesto uvrijediti jer doalzim bez želje sa nekim glupim rspravama i svađama.
Zašto godinama vi pišete FK Čelik a ne NK Čelik i na kartama za utakmicu na Grbavici i ovaku u javnim medijima itd?
I jos nesto da nije malo skupo 15 KM za Zenicu s obzirom da je ulaz na stadion Besplatan?
Budi te mi pozdravljeni,vidimo se u Subotu ;) :D
Po mom misljenju jedini razlog je sto nikog pretjerano i ne zanima da li je fudbalski, nogometni ili nesto trece, od novinara do ne znam koga... mozda je neprofesionalno ali sta mozemo...
Neka vas klub ulozi protestnu notu! :D Lupam, iz Zenice ste pa se pretpostavlja da se ste FK Celik, dok ce za Zrinjski (zato sto je hrvatski) uzeti da je NK Zrinjski, ali se onda oglase ovi iz Zrinjskog (isto kao ti sad) i kazu: "Zasto ovima iz Sarajeva smeta sto smo mi Hrvatski sportski klub Zrinjski, pa stavljaju NK umjesto HSK?" (Neka se ne ljute navijaci Zrinjskog sto sam njih naveo kao primjer.)
Ispada da je najlogicnije da klubovi kao i Savez primijene ono Nogometni/Fudbalski pa da bude npr. NFK Celik, ali ce opet biti izuzetaka, opet - HSK, pa RSD..., sto je naravno smijesno kao i u slucaju NFSBIH... kao sto je i sva ova prica smijesna, bar meni. ;)
OFFTOPIC! :D
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 25 sep 2012, 23:13

[youtube][/youtube]

prvi rad :D
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 25 sep 2012, 23:26

MrAmani96 je napisao/la::o Cuj 750.000 eura za Svraku ... Pa to bi bilo fantasticno
prema transfermarktu vrijednost muamera svrake je 300 hiljada eura. mislim da jevreji nisu toliko ludi da daju 750 hiljada eura za taj transfer? malo je ko zayebo židove kad je novac u pitanju :roll:

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 25 sep 2012, 23:42

pacovi_tu_ima je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la::o Cuj 750.000 eura za Svraku ... Pa to bi bilo fantasticno
prema transfermarktu vrijednost muamera svrake je 300 hiljada eura. mislim da jevreji nisu toliko ludi da daju 750 hiljada eura za taj transfer? malo je ko zayebo židove kad je novac u pitanju :roll:
Transfer market uopce nije relevantan i cifre su odprilike a i da jeste tako, to na transferu stoji vec duzi period, a ti moras uzeti u obzir da je Svraka igrao za reprezentaciju znaci upisao nastup a pozivan je i dalje i samim tim cijena igraca skace.
Mi mozemo traziti i 2M ne moze nam niko zabraniti, kakav transfer, ne gledaju to ozbiljni klubovi. Za to postoje menaderi, Osim i ostali.
Niko nije rekao da je ovo tacno sto posto, mozda je i supljak, ali tako se prica. Vidjet cemo sve.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 26 sep 2012, 00:04

Medixon je napisao/la:[youtube][/youtube]

prvi rad :D
dobar dobar samo nastavi i steli se... u cemu si radio... ja vcrs htio da napravim najavu al nesto mi se nije dalo..

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 26 sep 2012, 00:09

slika

Na eBayu neko prodaje... Ima li ko da je nesto kupovao na eBayu, da zna kakva je procedura, koliko se ceka i tako... :)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.