FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo se nemojte prijavljivati ako planirate doći jednom u sedmici na temu 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Podrzavam, ni ovaj sadasnji nam nije bio tako cest i onda kada je dosao dosao je sa "stilom"Aerials je napisao/la:Samo se nemojte prijavljivati ako planirate doći jednom u sedmici na temu
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 22 jan 2017, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
kakvi interesanti zasta ba?
nek iduuuuuuuuuuuuuuu nek iduuuuuuuuuuu...ima sloga ceka,bratstvo,husinski rudar.
zamjenaje zakparisana i radice 24/7 nemiice brisuci vase postove. imal ko sta protiv? nema? ok
aco,kako se polaze zakletva,biblija,kuran il moram podmtit admina cvancikom?
p.s dolinas zajedno s pinoglavim 5 dana jer je subverzivan sam od sebe
nek iduuuuuuuuuuuuuuu nek iduuuuuuuuuuu...ima sloga ceka,bratstvo,husinski rudar.
zamjenaje zakparisana i radice 24/7 nemiice brisuci vase postove. imal ko sta protiv? nema? ok
aco,kako se polaze zakletva,biblija,kuran il moram podmtit admina cvancikom?
p.s dolinas zajedno s pinoglavim 5 dana jer je subverzivan sam od sebe

ovako ce te biti tretirani sa moje strane
Samo se nemojte prijavljivati ako cete brisati teorije zavjere protiv Azmira a jednako retardirane teorije zavjere protiv ove uprave ostaviti na temi. Jer to vec imamo trenutno.
Nad tobom sunce najljepše sja
Dobro je dogovorena je i druga utakmica u međugorju i to protiv Kardaljeva
E baš smo čudan narod, čim neko neke izbore spomene odmah se svi problemi zaborave i posveti se lobiranju 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Svaka rasprava ako ima veze sa slobodom nece se brisati.pinoglavi je napisao/la:Samo se nemojte prijavljivati ako cete brisati teorije zavjere protiv Azmira a jednako retardirane teorije zavjere protiv ove uprave ostaviti na temi. Jer to vec imamo trenutno.
osim onoga sto krsi pravila foruma.
Tako i treba. Ili kad se vec brisu "teske optuzbe bez argumenata" na racun prosle uprave nek se isto radi kada budu teske optuzbe bez argumenata na racun ove uprave.solinas je napisao/la:Svaka rasprava ako ima veze sa slobodom nece se brisati.pinoglavi je napisao/la:Samo se nemojte prijavljivati ako cete brisati teorije zavjere protiv Azmira a jednako retardirane teorije zavjere protiv ove uprave ostaviti na temi. Jer to vec imamo trenutno.
Dogovoreno za sad dvije tekme,protuv Veleza i Ploca
Velez moze stari rival,tradicija itd al Ploce..
Nekad igrali protiv Anzhija i Nordsjalenda sad cu Ploce na redu,zgazit cemo ih

Velez moze stari rival,tradicija itd al Ploce..
Nekad igrali protiv Anzhija i Nordsjalenda sad cu Ploce na redu,zgazit cemo ih

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Moze...imam li tvoj glaspinoglavi je napisao/la:Tako i treba. Ili kad se vec brisu "teske optuzbe bez argumenata" na racun prosle uprave nek se isto radi kada budu teske optuzbe bez argumenata na racun ove uprave.solinas je napisao/la:Svaka rasprava ako ima veze sa slobodom nece se brisati.pinoglavi je napisao/la:Samo se nemojte prijavljivati ako cete brisati teorije zavjere protiv Azmira a jednako retardirane teorije zavjere protiv ove uprave ostaviti na temi. Jer to vec imamo trenutno.

Ma svejedno meni brate, nek bude i mramor boli me briga iskreno. Ako administratori foruma ne vide kako uredjuje temu ili im ne smeta, sta ce meni smetat. Samo nek se moze pricati o igracima i terenu bez spominjanja faraona, Husica, Sloge u svakom postu
Nisam ni pisao da se on treba skinuti sa moderatora nego mi presmijesan sa postovima i grbom Sloge
Nisam ni pisao da se on treba skinuti sa moderatora nego mi presmijesan sa postovima i grbom Sloge
- RollingPaper
- Kontakt:
Mramor je jedini normalan, ne mjenjaj aco nista
Hajde ti ispostuj nas onim za sta si placen.aleksandar_veliki je napisao/la:Jos ne znamo stav vecine za Mramora, a vec lobiramo. Anketa ce biti postavljena ujutro, a stajat ce do petka. Nakon toga cemo mozda o novom moderatoru. Sve zavisi od glasanja. I hajde molim vas da se sad vratimo temi. Ispostovao sam zelju pojedinih forumasa i bilo bi lijepo da se sad i moja molba ispostuje.
Pitaj ove nase sta je sa reprograma,pitaj sta je sa novca od evrope,pitaj gdje je finansijski izvjestaj,kao novinar uvjek se mozes izvuci na,masivne upite zabrinutih navijaca,

Tako te stvari vecinom.....krucijalne....yebo moderatora,lako cemo mi sa nasim mramorom,Senco nas brine

Who is youRollingPaper je napisao/la:Mramor je jedini normalan, ne mjenjaj aco nista

sutra idem u kladionicu i prebcicu ti komplet onaj racvun od 2o keka moze?RollingPaper je napisao/la:Mramor je jedini normalan, ne mjenjaj aco nista

ljudi ozivicemo duh hatune na temi,sjeci cemo nepotrebnosti redom i bez milosti!ž
Super....pitaj ga ono sto zaista zelimo cuti,a ne ono sto nam oni nude,pripremljena pitanja i odgovore....Pitaj ga i kako se u sarajevu moze graditi po minusu,a nasi cekaju da se vrijeme popravi za tribinu,reprogram,pozajmice,statut novi,clanstvo u klubu,koliko je do sada dao para,dje su pare od evrope,aleksandar_veliki je napisao/la:Ako ga vidim sutra pitat cu ga da li hoce da govori pred kamerom. Ujutro sam na treningu, pa cemo do Citluka malo Sarajevo i Metalleghe da vidimo sta rade.solinas je napisao/la:Hajde ti ispostuj nas onim za sta si placen.aleksandar_veliki je napisao/la:Jos ne znamo stav vecine za Mramora, a vec lobiramo. Anketa ce biti postavljena ujutro, a stajat ce do petka. Nakon toga cemo mozda o novom moderatoru. Sve zavisi od glasanja. I hajde molim vas da se sad vratimo temi. Ispostovao sam zelju pojedinih forumasa i bilo bi lijepo da se sad i moja molba ispostuje.
Pitaj ove nase sta je sa reprograma,pitaj sta je sa novca od evrope,pitaj gdje je finansijski izvjestaj,kao novinar uvjek se mozes izvuci na,masivne upite zabrinutih navijaca,![]()
Tako te stvari vecinom.....krucijalne....yebo moderatora,lako cemo mi sa nasim mramorom,Senco nas brine
ti hoces da sloboda zavrsi sa sport sportom

ako kao novinari ne smiju postaviti ta pitanja,serem im se na posao,stvarno.Sariel je napisao/la:ti hoces da sloboda zavrsi sa sport sportom![]()
Trenutno korisnika/ca: Skojevska, tuzlanskinacin i 3 gosta.