FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 21:47

xeksor je napisao/la:Stadion je uvijek bio graadski, samo je djelovao kroz FK Sloboda, Saovici su htjeli na racun Pozajmnica i garancija svojih ulaganja u FK Sloboda da putem sudske tuzbe protiv slobode za dugovanja potrazuje putem suda a pošto je jedina nekretnina tad bio stadion da isti prisvoji za manje novce , ali je Jasmin ( skidam mu kapu) to skonto i osnovao JU.
Svi se slazemo da je u odredjenom momentu to bilo uredu....nikada niko nije to pobio...
Ali isto tako vecina se slaze da je doslo vrijeme za promjene,kako u vezi stadiona i trosenja skoro 400 000 km NASEG NOVCA POREZNOG,tako i promjene u organizaciji kluba...ovako ne ide.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jan 2017, 21:53

solinas je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Stadion je uvijek bio graadski, samo je djelovao kroz FK Sloboda, Saovici su htjeli na racun Pozajmnica i garancija svojih ulaganja u FK Sloboda da putem sudske tuzbe protiv slobode za dugovanja potrazuje putem suda a pošto je jedina nekretnina tad bio stadion da isti prisvoji za manje novce , ali je Jasmin ( skidam mu kapu) to skonto i osnovao JU.
Svi se slazemo da je u odredjenom momentu to bilo uredu....nikada niko nije to pobio...
Ali isto tako vecina se slaze da je doslo vrijeme za promjene,kako u vezi stadiona i trosenja skoro 400 000 km NASEG NOVCA POREZNOG,tako i promjene u organizaciji kluba...ovako ne ide.
Ma druze slazem se, samo sto će sad bit još gore, sad je sam rekao da će godišnja transa bit oko 300 000 a 240 000 od toga će ić na reprogram ako prođe, pa će krenut priča od senada i Jasmina mi smo ovoj godini dali 300 000 za slobodu a i plaćali smo reprogram i onda će dusbriznici likovat, ako nedas klub i ako zelis da se pitas u klubu i oko stadiona onda jarane nađi pare pa finansiraj, on finanasira nasim novcima a sebi prisvaja zasluge. A lijepo je rekao na interviju dok sam ja gradonačelnik stadion nedam nikom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 21:56

Sve sam svjestan,on radi samo ono sto donosi njemu konkretno publicitet i korist,nemam nista protiv generalno,neka placaju reprogram,skinu nam tu brigu,ALI REDOVNO DA GA PLACAJU U PM....
Onda se konacno mozemo posvetiti pisanju o klubu,igracima i rezultatima....i yebat im mater jer evo 100 godina nemamo trofeja....
Neka prodje taj reprogram,pa cemo dalje razmisljati.
Kada potpisu reprogram onda mogu vratiti stadion Slobodi,i ustediti 400 000 koje daju JU.....od toga novca prebaciti jos 150 000 Slobodi za odrzavanje,i opet ustediti velike pare.....da ima mozga,i volje.....ali....
Ovako ce davati 300 000 Slobodi,400 000 JU Tusanj........umjesto da daju samo oko 450 ooo....

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jan 2017, 22:01

Ma jarane 300 000 godisnje je lijepa injekcija, al sad je samo 40 000 hiljada, pa sta mislis da će ovi ispucat nekih 700- 800 000 koliko im treba za ile taku normalu, od sponzora i drugih prihoda nemoze vise od 150 000-200 000, ostalo bi trebalo njihovim pozajmnicama, ali osim mensura to niko ne moze dat puno

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jan 2017, 22:06

znaci ovak,nista licno,al ovom pdf.u fali neko strog ali pravedan, neutralan po pitanju unutar klupskih politika,polemiska,diskusija,sukoba misljenja,ali neko ko ce po kratkom postupku ostro i u kost,rezat sve sto nema veze sa slobodom,
pa da vas pitam ko drugi, drugovi moji. ko drugi???
bice to sve uredu! :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 22:06

xeksor je napisao/la:Ma jarane 300 000 godisnje je lijepa injekcija, al sad je samo 40 000 hiljada, pa sta mislis da će ovi ispucat nekih 700- 800 000 koliko im treba za ile taku normalu, od sponzora i drugih prihoda nemoze vise od 150 000-200 000, ostalo bi trebalo njihovim pozajmnicama, ali osim mensura to niko ne moze dat puno
Niko od njih nemoze davati dugo pozajmice a da od nekud ne vrati te pozajmice u nekom odredjenom vremenu....Senad...nema sanse....on da da 300 000 i da to stoji negdje na papiru.....nema sanse....jer nema on taj novac....dace 100 000....ali da ih nekako namakne sto krace,od prodaje ulaznice,sponzora,bilo kako...Alic ce vuci i on ima da ceka....ali dokle.....dokle ce vuci finansijski za dvojicu....i sta ako nebudu mogli uzeti pozajmice nazad....Senad nemoze dugo,to znaci ako ne naplati ljetos sto dadne do tada,on je presusio....Hocu da kazem da je funcionisanje kluba nakaradno skroz i na duze staze neodrzivo...

Sariel....morem ja :mrgreen: :kafa:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 22:10

e sad ko moze garantovati ni da Azmir ne bi uradio istu stvar da mu je Jasmin dao stadion, jer kao sto svi znamo ovaj ima 3 miliona pozajmica i mi u svakom trenutku mozemo biti mrtav klub ako se ovom digne

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jan 2017, 22:12

druze moras bit u isto vrijeme i zgodan i nezgodan,,, dakle otpadas :urnebes: :urnebes: :rol:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 22:12

Sariel je napisao/la:znaci ovak,nista licno,al ovom pdf.u fali neko strog ali pravedan, neutralan po pitanju unutar klupskih politika,polemiska,diskusija,sukoba misljenja,ali neko ko ce po kratkom postupku ostro i u kost,rezat sve sto nema veze sa slobodom,
Naci cemo nekoga samo ne moze moderator imati funkciju na nasem pdf-u i da dolazi sa grbom nekog drugog kluba

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jan 2017, 22:18

SARS je napisao/la:
Sariel je napisao/la:znaci ovak,nista licno,al ovom pdf.u fali neko strog ali pravedan, neutralan po pitanju unutar klupskih politika,polemiska,diskusija,sukoba misljenja,ali neko ko ce po kratkom postupku ostro i u kost,rezat sve sto nema veze sa slobodom,
Naci cemo nekoga samo ne moze moderator imati funkciju na nasem pdf-u i da dolazi sa grbom nekog drugog kluba
cuj neko,ja sam sariel,fukara iz tuzle gospodin cojk!

ocekujem mramorovu ostavku do ujutro.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2017, 22:21

Sariel je napisao/la:ocekujem mramorovu ostavku do ujutro.
Mogu samo bit' razriješen od strane ace, ako smatra da ima potrebe. :kafa: :wave:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 22:22

Sariel je napisao/la:
SARS je napisao/la:
cuj neko,ja sam sariel,fukara iz tuzle gospodin cojk!

ocekujem mramorovu ostavku do ujutro.
i ja sam SARS, fukara iz Zivinica gospodin cojk! :D Ja cijeli dan pricam da ovo treba da se rijesi al eto ni aco haman nema sluha,cak sam mu i pisao pp da zelimo da mijenjamo internog moderatora mislim da bi ovdje trebalo mi da se izjasnimo ko je za to da se Mramoru skine moderacija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 22:29

Postavite nekog bivseg moderatora koji je ne svojom voljom otjeran ali je borben sto se tice spama :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jan 2017, 22:31

NKMramor je napisao/la:
Sariel je napisao/la:ocekujem mramorovu ostavku do ujutro.
Mogu samo bit' razriješen od strane ace, ako smatra da ima potrebe. :kafa: :wave:
znaci nes sam past... treba to onda pogurat...
**** u slobodi sve treba pogurat :lol: :tralala:

p.d pinoglavi 5 dana nema posta napdf.u kad dodje do legitimne smjene moderatora,prica o nakoj romi... jebote led. ko su romi?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 22:32

Pa postavite gore anketu,nominirajte trojicu,pa da glasamo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jan 2017, 22:34

solinas je napisao/la:Pa postavite gore anketu,nominirajte trojicu,pa da glasamo.
ko su te druge dvije sitne duse???
sto ne vole slobodu???
ciji su?
ko ih placa? i koliko?

ovde moze biti samo jedan legitimni!

i svi koji rovarite protiv njega,makar i u mislima, bicete zapamceni...
:kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jan 2017, 22:37

aleksandar_veliki je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi dao sam vam da predlozite moderatora i prijedlog vecine je bio Mramor. Vecina nije pet ljudi, no posto je demokracija najvece dostignuce civilizacije predlazem da stavimo anketu s pitanjem da li ste zadovoljni radom moderatora. Ako se slazete s tim meni nije problem, no ukoliko vecina odgovori potvrdno onda ocekujem da manjina to postuje. Ukoliko pak vecina kaze ne onda cemo izabrati novog. Do vas je, kao sto je bilo i kad je Mramor izabran.

da naglsimo,izbor je dmeokratski,pazite sta cete kliknut!
za dobro pdf.a za dobro lijepe rijeci o voljenom klubu, glasajmo za promjene...

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 22:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi dao sam vam da predlozite moderatora i prijedlog vecine je bio Mramor. Vecina nije pet ljudi, no posto je demokracija najvece dostignuce civilizacije predlazem da stavimo anketu s pitanjem da li ste zadovoljni radom moderatora. Ako se slazete s tim meni nije problem, no ukoliko vecina odgovori potvrdno onda ocekujem da manjina to postuje. Ukoliko pak vecina kaze ne onda cemo izabrati novog. Do vas je, kao sto je bilo i kad je Mramor izabran.
Posteno, neka ide anketa, i ako bude bilo da vecina misli da je ispravno ovo sto Mramor trenutno radi ja cu prvi postovati

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jan 2017, 22:40

glasajte za kog hocete, al ko god bude glaso SRCEM I PAMETNO ima pice po izboru, dva tri..**** kako nas krene..
nikad mramor,nikad sloga samo sloboda samo sloboda samo sloboda! :mrgreen: :opaopa: :njanjanja:

:lol:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 22:41

Sariel je napisao/la:

da naglsimo,izbor je dmeokratski,pazite sta cete kliknut!
za dobro pdf.a za dobro lijepe rijeci o voljenom klubu, glasajmo za promjene...
Sariel to ti vec krenuo u kampanju?
Nije ti to uredu, prljavo igras jer nije jos zvanicno krenula :D
Ima nas jos zainteresovanih, da ovdje malo uvede reda i mira hehehee

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Quartararo i 17 gostiju.