A nije da ne znaju kako se kockice trebaju posloziti.

Pa imate ih svaku utakmicu...zasto trazite kaznu sami za sebe?Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:00Kis umalo pogodjen u glavu.
Vatrogasci gadjali navijace bakljama.
Nacisticki i ustaski simboli na tribinama.
Ulazak u teren onog debelog![]()
Nista nije bilo![]()
A nisi vidio kako se čovjek zbog istih ispržio u pokušaju da ih ugasi. Baš ste licemjeri.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 14:49Ako ultrasi (mislim na navijački pokret, ne na grupu Ultras Mostar) odluče paliti na utakmici, nema te kontrole koja ih može spriječiti, to ti ja garantiram. U Birminghamu nedavno su na ulazu bile strašne kontrole + psi za pirotehniku ispred ulaza na samu tribinu i opet se zapalilo na tribini par komada.
@ik0ik0 nemoj ni pokušati pravdati vatrogasca/vatrogasce, bacanje baklje među navijače je bilo očito i jasno i vatrogasac mora snositi posljedice za neprofesionalnost na radu.
Sve ste naveli osim da je Marko Pehar fizioterapeut hsk zrinjski unio torbu s bakljama navijacima istoimenog kluba, koji su tim istim bakljama unistavali teren FK Velez te gadjali posjetioce koji su se nalazili na zapadnoj tribini staidona,isti taj Marko Pehar je brat Mile Pehara koji je prije 10ak godina podapinjao igracima Veleza koji su trcali prema svlacionici kada su Ultrasi prekinuli utakmicu nakon gola Rijada Demica pod Bijelim Brijegom. Fina neka familija.
Nadam se da se nadate i sankcionisanju gospodina Pehara.
a vi pjevate "Mi smo ustase, sta je sta je" ili kako vec i to bi kao trebalo biti u trendu 2023. ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:55
Ma divljaci,jucer se penju po ogradi i pljuju igrace ,pjevaju ubij ubij![]()
Ostali likovi u 93.
sta ofirate raju, kojim kanalima i kako se baklje unose.. Margaret Thatcher, ustani sve ti je oprostenoKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 nov 2023, 16:50Koliko je istina![]()
Sve ste naveli osim da je Marko Pehar fizioterapeut hsk zrinjski unio torbu s bakljama navijacima istoimenog kluba, koji su tim istim bakljama unistavali teren FK Velez te gadjali posjetioce koji su se nalazili na zapadnoj tribini staidona,isti taj Marko Pehar je brat Mile Pehara koji je prije 10ak godina podapinjao igracima Veleza koji su trcali prema svlacionici kada su Ultrasi prekinuli utakmicu nakon gola Rijada Demica pod Bijelim Brijegom. Fina neka familija.
Nadam se da se nadate i sankcionisanju gospodina Pehara.![]()
Kakav bola fazon dovoljna je jedna budala uvijek koja misli da je najveći fakin, bilo namjerno ili ne... Pa ja sam na VIP-u vođu RA čuo prije bakljade kako govori nemojte slučajno da bi išta u terenu završilo. Zato se takav debil/pojedinac išaketa/izbaci sa tribine, i bila...
.
I to sto kazes*p!p!t@* je napisao/la: ↑14 nov 2023, 17:21Kakav bola fazon dovoljna je jedna budala uvijek koja misli da je najveći fakin, bilo namjerno ili ne... Pa ja sam na VIP-u vođu RA čuo prije bakljade kako govori nemojte slučajno da bi išta u terenu završilo. Zato se takav debil/pojedinac išaketa/izbaci sa tribine, i bila...
Trenutno korisnika/ca: Dadox, tutankamon1905 i 163 gosta.