FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FrantoBauzek

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 19:00

@tuzlak1987
Nema problema. Neko ko ima toliku financijsku moc i nadmoc nad ovim UO, mislim da treba uzeti to sve pod svoje. Vecina navijaca ce ga podrzati da uzme klub pod svoje, da vraca dugove (to je cijena kupovine) i nek nam napravi stadion :opaopa:

@klasik
Vise su bila dugovanja u pitanju, a stadion se i ranije provlacio, samo nikad onako jasno i javno kao nakon ostavke. Slazem se potpuno s ostalim post-om :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 19:00

U kakvoj je situaciji preuzeo klub, koje mjesto, koliki dugovi prema dobavljacima, restoranima, igracima, osoblju. U kojoj situaciji je ostavio?

Bolje je imati covjeka koji uradi nesto korisno i podnese ostavku nego covjeka ili ljude kao sto su ovi sadasnji koji ce uraditi sve kako im se diktira jer su instalirani, a onda ostaviti klub u tezoj situaciji nego sto su preuzeli.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 19:01

Franto jel ti razumijes bosanski.
Covjek je nudio da naprave stadion na drugoj lokaciji.
Nudio je da vrati sve dugove Slobode a da Sloboda dobije stadion POD KONCESIJU.
Nudio je suvlasnistvo Slobode i grada.
Jasmin je svaki prijedlog svaki moguci dogovor odbio.
Bice kako oni ili nikako.
Nije ni Azmiru svaka za ramazana ali covjeku puklo i otiso. ...
Promjenite temu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 19:03

FrantoBauzek je napisao/la:@tuzlak1987
Nema problema. Neko ko ima toliku financijsku moc i nadmoc nad ovim UO, mislim da treba uzeti to sve pod svoje. Vecina navijaca ce ga podrzati da uzme klub pod svoje, da vraca dugove (to je cijena kupovine) i nek nam napravi stadion :opaopa:
Sto bi to uradio za klub koji moze ugasiti ako hoce? :urnebes:

Realna pogodba bi bila samo da preuzme dugove, dobije privatizaciju Slobode, a za uzvrat dobije poluzavrsen sjever i uruseni zapad.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 19:03

solinas je napisao/la:Franto jel ti razumijes bosanski.
Promjenite temu.
Otkud ti te informacije? Nisam nikad cuo za takvo sta. Samo sam cuo da je htio stadion dobiti u vlasnistvo.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 22 jan 2017, 19:04

MejdanTz je napisao/la:Prije pocetka sezone je razmisljo da podnese ostavku, ali eto odlucio sacekati i onda je podnese pred izbore hmm A dobro znate koja stranka ima vecinu u S hanu. Dace babuka sise malo
Nema vise Azmirove sise, sad je na redu Jasminova kita

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jan 2017, 19:04

Druze AH je trazio samo da se stadion vrati FK Sloboda, sve se to moglo dogovorima uradit, ako se vraća FK Slobode da se nemoze koristiti u druge svrhe sem sportskih, da se nemoze stavljati hipoteka itd. Pa sad stadion jede 300 000 godsinje na plate, i struju i kredu za linije i 6 metli za smeće. Sta je tu lose da se stadion vratio slobodi a tih 300 000 usmjeri na neke druge projkete, Sta sad imamo 300 000 na stadion, opstina nase pare daje seceru, opstina gradi tribine i ok je al tu su odmah veći troskovo odruavanja, a Sloboda neće dobit vise onolike transe od grada jel je dogovoreno da od 300 000 godisnje 240 000 FK sloboda uplacuje transe za reprogram ako prođe. I sad je zamazano eto mi slobodi dajemo 300 000, a sloboda će od togla plaćat reprogram , aj hvala im i za to al to nije način za funkcionisanje itd. Nebitno jel AH ili Senad bingo niko ništa neće previse svoje dat osim za sponzorstvo, Pa vidite na dresovima da su sve sponzorske etikete privatnih članova Upravnog odbora.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 19:06

tuzlak1987 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:@tuzlak1987
Sto bi to uradio za klub koji moze ugasiti ako hoce? :urnebes:

Realna pogodba bi bila samo da preuzme dugove, dobije privatizaciju Slobode, a za uzvrat dobije poluzavrsen sjever i uruseni zapad.
Stadion za koji moze dobiti 50 miliona KM, po AH rijecima. Ako je tebi 10=50 onda razmisljas kao AH, cestitam :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jan 2017, 19:07

FrantoBauzek je napisao/la:
Promjenite temu.
Otkud ti te informacije? Nisam nikad cuo za takvo sta. Samo sam cuo da je htio stadion dobiti u vlasnistvo.
Aj napisi i nađi da je ikad on reko da trazi stadion u svom vlasnistvu. Osim što je rekao da će napravit stadion za 50 miliona u sto kraćem periodu kod mate na OBN. Posle je pojasnio da je mislio napravit stadion novi na novoj lokaciji sa pratećim objektima itd..... A nikad za nikad AH nije reko da zeli bit vlasnik stadiona.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 19:07

Sto bi ova vlast dala nekom stadion kada mogu reci da je on svih nas. A da to uopste nije razlog..

Mogu staviti u firmu gdje imaju svoje ljude godisnje iz budzeta 400 hiljada, a uz sve to mogu graditi tribine 20 godina i na to uloziti 20ak miliona, a da stadion uopste ne ispadne lijep vec da sredjuju projekte kome oni zele i ugradjuju se. Napravili su ono od sjevera za 5 miliona, nema niti prostorija, nema niti radova osim grubih.
I tako mogu raditi do kraja zivota sta zele jer ljudi nemaju glasati za koga drugog.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 19:08

Promjenite temu.
Nema potrebe spinovat.Ima more izjava gdje covjek objasnjava sta i kako.Ima i video neka ti postave ljudi (ja nisam kuci).
Kakvo crno vlasnistvo.To je najveci spin i laz u vezi njega.
Uostalom otisao covjek bavimo se trenutnom upravom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jan 2017, 19:09

Opet Franto izmišljas. Cojek je sam reko da je realna cijena zemiljesta sadasnjeg JU Stadion tušanj nekih 40 miliona, al nikad čovjek nije rekao da zeli on taj stadion da bude njegov.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 19:11

xeksor je napisao/la: Aj napisi i nađi da je ikad on reko da trazi stadion u svom vlasnistvu. Osim što je rekao da će napravit stadion za 50 miliona u sto kraćem periodu kod mate na OBN. Posle je pojasnio da je mislio napravit stadion novi na novoj lokaciji sa pratecim objektima itd..... A nikad za nikad AH nije reko da zeli bit vlasnik stadiona.
Kod Balte kad je gostovao, izjavio je da zeli da Sloboda dobije vlasnistvo nad stadionom, kako bi se Slobodi vratili resursi i da ima namjeru da ga proda u iznosu od 40 miliona KM te za te pare izgradi moderan stadion na novoj lokaciji. (od 40-e minute u gostovanju sa Baltom)

Edit: Gdje sam ja napisao da hoce stadion u SVOJE vlasnistvo? Cijelo vrijeme pisemo o Slobodi :crazy:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 19:13

xeksor je napisao/la: Aj napisi i nađi da je ikad on reko da trazi stadion u svom vlasnistvu. Osim što je rekao da će napravit stadion za 50 miliona u sto kraćem periodu kod mate na OBN. Posle je pojasnio da je mislio napravit stadion novi na novoj lokaciji sa pratecim objektima itd..... A nikad za nikad AH nije reko da zeli bit vlasnik stadiona.
Kod Balte kad je gostovao, izjavio je da zeli da Sloboda dobije vlasnistvo nad stadionom, kako bi se Slobodi vratili resursi i da ima namjeru da ga proda u iznosu od 40 miliona KM te za te pare izgradi moderan stadion na novoj lokaciji. (od 40-e minute u gostovanju sa Baltom)

Edit: Gdje sam ja napisao da hoce stadion u SVOJE vlasnistvo? Cijelo vrijeme pisemo o Slobodi :crazy:
Reko je ako nemogu zavrsiti neka prodaju i naprave manji drugdje,ili vrate Slobodi stadion a izgradice ga on.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jan 2017, 19:14

A problem naj veći izemđu Jasmina i AH je nasato kad je ovaj odbio da se pojavi na njegovim predizbornim skupovima, to ljudii bliski jasminu su potvrdili al zbog totalitarnog rezima i straha od odmazde nisu nikad nigdje mogli iznjet, al takođe nije se pojavio ni na SDA i SBB skupovima, osim sto je neko komentarisao sjedi Azmir u Sagitarijusu sa Batom, covjek je pojasnio da je tu Sjedio sa prijateljem koji je zajednicki prijatelj sa Batom i pozvo ga na kafu i prvi put upoznao i to je sve, A ovdje odmah on je podrzao SDA. Problem ovdje je ako je covjek simpatizer naprimjer SDA sto on nemoze konkurisat obavljat ili radit bilo sta u sredini gdje vlada SDP ili obratno. Jel bitnija stranacka pripadnost ili boljitak za grad.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 jan 2017, 19:15

Ju gdje ode prica od "prekrasnih" pjescanih plaza Ulcinja do privatnog vlasnistva nad stadionom. Ulcinj dragulj na moru. Ali hajde nije ni bitno koliko je bitno da osvoje ta 4 ili koliko vec bodova koji nas dijele od lige za prvaka. Ligu za prvaka ne moraju ni igrati u cilju smanjenja troskova. Samo neka plate kazne za nepojavljivanje, jeftinije je. Ukoliko nije predvidzena kakava kazna u vidu izbacivanja iz lige.
& $ ?

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jan 2017, 19:17

Eto opet izmisljas druze kod balte je reko da zeli da se stadion vrati slobodi i sto je bilo slobodino do 2009, a rekao je covjek lijepo da sama lokacija JU Stadiona tušanj po tržisnoj vrijednosti zemljista vrijedi 40 miliona, a ne pise da on to kupi i da on to proda, pogledaj ponovo imisiju pa me demantuj,

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 jan 2017, 19:21

FrantoBauzek je napisao/la:Vecina navijaca ce ga podrzati da uzme klub pod svoje, da vraca dugove (to je cijena kupovine) i nek nam napravi stadion
Ma kako će ga uzeti kad bi ovi majmuni radije ugasili ovaj i osnovali novi klub umjesto da naprave DD.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 19:23

xeksor je napisao/la:

Eto opet izmisljas druze kod balte je reko da zeli da se stadion vrati slobodi i sto je bilo slobodino do 2009, a rekao je covjek lijepo da sama lokacija JU Stadiona tušanj po tržisnoj vrijednosti zemljista vrijedi 40 miliona, a ne pise da on to kupi i da on to proda, pogledaj ponovo imisiju pa me demantuj,
Druze dva puta mi pises da izmisljam, a nigdje nisam napisao to, za sta me optuzujes :? Ne znam da li sam bio jasan ili me nisi shvatio, ali AH je rekao da ima namjeru prodati(u ime Slobode) zemljiste JU Stadion Tusanj i od tih para izgraditi moderan stadion na drugoj lokaciji. (45:10)
League Cup winners
Yugoslavia - ★

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jan 2017, 19:25

cadillac je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:Prije pocetka sezone je razmisljo da podnese ostavku, ali eto odlucio sacekati i onda je podnese pred izbore hmm A dobro znate koja stranka ima vecinu u S hanu. Dace babuka sise malo
Nema vise Azmirove sise, sad je na redu Jasminova kita
Moze ti naskodit taj prelez polako
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.