kuadio ... strasan igracfukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kuadio ... strasan igracfukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
Milim ka je Kouadio. Prica se da je posudba kod vas.fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
Velika ti ocekivanjaEncoSA je napisao/la:Očekujem da broj navijača na prvom treningu bude veći od prosjeka kola cijele lige. A onda u Gradačcu da prekucamo onaj onaj stadion.
Misliš? Nesto sam uvjeren da će nas bit više od 1000.MortemHz je napisao/la:Velika ti ocekivanjaEncoSA je napisao/la:Očekujem da broj navijača na prvom treningu bude veći od prosjeka kola cijele lige. A onda u Gradačcu da prekucamo onaj onaj stadion.
Kouadio bi trebao, jedino znam da je brz posto sam ga gledao jednom na treningu!fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
ne znam za vas, ali se prica da ce Torlak kod kona.fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
never never Ismir Pintol 2 puta cisto sumnjam da bi to kapiten pogazioBordo46 je napisao/la:ne znam za vas, ali se prica da ce Torlak kod kona.fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
i ja se iskreno nadam da necekanarinac je napisao/la:never never Ismir Pintol 2 puta cisto sumnjam da bi to kapiten pogazioBordo46 je napisao/la:ne znam za vas, ali se prica da ce Torlak kod kona.fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
ako se pojavi mnogo vise moze izgubiti nego dobiti jer on je u godinama kad mu vise nije potrebna odskocna daska pitanje je koliko ce se uopste uklopit u zelju jer dugo nije igrao i mogao bi ne slavno zavrsiti pa onda kad zavrsi karijeru nidje nije dospio sad neka izvoliMrMuscle je napisao/la:I Nadarevic je osvojio istu nagradu pa su ga od potpisa za Zelju udaljili primitivne akcije navijaca Sarajeva koji su prijetili I njemu I porodici mu...toliko o karakteru istih...
Nemoj se iznenaditi da isti osvane u Medjugorju mozda vec sutra....al ne mora znaciti da ce potpisati....
Bas mu rekoh sad za ovo, slatko se nasmija.Bordo46 je napisao/la:ne znam za vas, ali se prica da ce Torlak kod kona.fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
Al ono baš.BordoArmy88 je napisao/la: A mi ovdje svakako uživamo!