Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoArmy88
-
Kontakt:
Postao/la BordoArmy88 » 14 jan 2015, 17:16
Ništa, nastavite isključivo ovdje pisati i kraj priče.
Mislim, ako je već totalno zabranjeno javljanje drugih na ovoj temi, pa najbolje po meni da onda isključivo i pišemo na istoj bez da strahujemo od provokatora pljuvača koje ćemo prijaviti ako se pojave (obavezno napraviti i screenshot takvih postova, znamo svi zašto).
I dalje sam mišljenja da je ovo 'razvodnjavanje' bespotrebno ali eto, dovoljno je bilo ponovo otvoriti temu 'sarajevo vs željo' i nju motriti malo bolje, na ove 2 o klubovima zabraniti javljanje komšijskih navijača obostrano kao što je sada slučaj i kraj priče.
Zadnja izmjena:
BordoArmy88, dana/u 14 jan 2015, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Ma samo nastavite ovdje pisati kao sto kaze momak iznad a ono ne dirajte a licno mi se svidjela samo tema ''Fan shop'' mislim da bi mogli tu pisati o cijenama ako neko ne zna,kad ce nove stvari doci,koliko je cega na stanju itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
amypitar
-
Kontakt:
Ma mislim da ce vecina raje nastaviti ovde pisati kao i prije.Ma niko nam nije branio, i da ovde pisemo o Fan shopu,pojacanjima,o Kodri,i drugim temama pisemo do mile volje.

Zadnja izmjena:
amypitar, dana/u 14 jan 2015, 17:25, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Burberry46
-
Kontakt:
Postao/la Burberry46 » 14 jan 2015, 17:23
admin@
Ti mozes izbrisati otvorene nepotrebne teme, ostavi ovu sto je bila, ostavi za trenera, ostalo izbrisi sve, jer se vecina slaze da je nepotrebno!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
BordoArmy88
-
Kontakt:
Postao/la BordoArmy88 » 14 jan 2015, 17:24
amypitar je napisao/la:Ma mislim da ce vecina raje nastaviti ovde pisati kao i prije.
Time ćemo i moderatorima olakšati, pošto će samo imati jednu aktivnu temu za pratiti pa nema izgovora 'nisam vidio', 'ko će upratiti sve, ima 10 tema, blabla'.

-
amypitar
-
Kontakt:
Znaci Kostic nas napustio.
Sta li je sa Proticem.

Ima li sta novo za stopera.

-
sjever
-
Kontakt:
Nemam ništa protiv drugih tema ali bi bilo bolje da ipak sve vezano za Sarajevo pišemo ovdje pogotovo uzimajući u obzir da je administracija zaštitila temu od padobranaca te da će kvalitet diskusije sigurno biti mnogo veći.
Mislim da sad konačno možemo uživati

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
BoskoAntic
-
Kontakt:
Postao/la BoskoAntic » 14 jan 2015, 17:40
sjever je napisao/la:Nemam ništa protiv drugih tema ali bi bilo bolje da ipak sve vezano za Sarajevo pišemo ovdje pogotovo uzimajući u obzir da je administracija zaštitila temu od padobranaca te da će kvalitet diskusije sigurno biti mnogo veći.

U INAT SVIMA 1946
-
joker90
-
Kontakt:
sjever je napisao/la:Nemam ništa protiv drugih tema ali bi bilo bolje da ipak sve vezano za Sarajevo pišemo ovdje pogotovo uzimajući u obzir da je administracija zaštitila temu od padobranaca te da će kvalitet diskusije sigurno biti mnogo veći.

+1 Ne da se ni meni pratiti 10 nekih nepotrebnih tema, ovdje pisati i to je to..
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
AdiFKS
-
Kontakt:
Oko cega uopste raspravljate ba. Pisite ako hocete, ako necete zdravo. Kao da je pitanje zivota i smrti....ko da vam je neko zakljuco tribinu na koju idete pa vas safatala frka:-D. Sta vam je ba ljudi. Forum ko forum. Nebitno skroz.
Limvo te rajvosa
Zadnja izmjena:
AdiFKS, dana/u 14 jan 2015, 18:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Mnogo pozitivnih stvari oko kluba se dešava posljednjih mjeseci pa i godinu i to raji daje veliku dozu optimizma za budućnost. Naravno i meni. Sama činjenica da u proteklih godinu dana nismo izgubili važnog igrača dovoljno govori o tome, a "kritične" pozicije smo popunjavali sistemski. Ali opet od svih vas tražim da u ovim stvarima uživamo ali čvrsto na zemlji. I moram priznati da je raja dosta realnija po svemu, nema više šetnje ligom i sličnih najava, još kad bi se ta "financijska nedmoć" malo manje potencirala, jer kao što je rekao @aco nedavno mi samo imamo dobru upravu koja obezbjedi onoliko koliko je dovoljno ali ne i za razbacivanje.
Mnogi su nas optuživali da smo previše medijski eksponirani, možda i jesmo, ali zato imamo 5 500+ članova, veliku listu sponzora, prijatelja i partnera. Svi su veoma dobro upoznati da brendom FK Sarajevo.
Svjesni smo da to ne može donijeti rezultate na terenu, ali polako i oni će biti na nivou svega drugog. Čekali smo, isplatilo se i čekat ćemo još ako treba.
Radujem se početku priprema i nadam se da će i ovdje biti življe a da fokus ne bude samo na tome jel ko došao i hoće li doći. Mnogo puta ranije sam spominjao da mi imamo o čemu pisati svake minute a da se ne dotaknemo dolazaka. Naravno da raju to najviše interesuje ali to pustimo ovoj nekolicini koji imaju informacije da nas ponekad informišu.
Jedva čekam petak i da se napokon pojavi naslov: "Zvanično: Samir Radovac produžio ugovor". Svaka čast svima koji su došli i koji će aBd doći ali njegovo produženje je naše najveće pojačanje.
Odlazak Kostića je logičan, spominjali smo to i ranije, i možemo ga svrstati u fule sportskog direktora, ali kako da mu to uzmemo za zlo kada dovodi druge kvalitetne igrače koji se veoma dobro pokažu. Što se tiče Aganspahića bojim se da je napravio grešku, ali to je njegov izbor i sretno mu.
Sve u svemu igrački kadar se mora malo iskristalisati i rasteretiti, jer je bilo priče u nekim novinama da Kodro u Antaliju vodi samo 23 - 24 igrača, a mi ih imamo skoro 30.
Volio bih kada bi u proljetnom dijelu i Mihojević dobio priliku, neće biti lako jer su nam sve utakmice do kraja kao finale LP, ali vjerujem da se može naći 20-25 minuta u nekoliko utakmica da momak počne sticati seniorsko iskustvo.
-
amypitar
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:Mnogo pozitivnih stvari oko kluba se dešava posljednjih mjeseci pa i godinu i to raji daje veliku dozu optimizma za budućnost. Naravno i meni. Sama činjenica da u proteklih godinu dana nismo izgubili važnog igrača dovoljno govori o tome, a "kritične" pozicije smo popunjavali sistemski. Ali opet od svih vas tražim da u ovim stvarima uživamo ali čvrsto na zemlji. I moram priznati da je raja dosta realnija po svemu, nema više šetnje ligom i sličnih najava, još kad bi se ta "financijska nedmoć" malo manje potencirala, jer kao što je rekao @aco nedavno mi samo imamo dobru upravu koja obezbjedi onoliko koliko je dovoljno ali ne i za razbacivanje.
Mnogi su nas optuživali da smo previše medijski eksponirani, možda i jesmo, ali zato imamo 5 500+ članova, veliku listu sponzora, prijatelja i partnera. Svi su veoma dobro upoznati da brendom FK Sarajevo.
Svjesni smo da to ne može donijeti rezultate na terenu, ali polako i oni će biti na nivou svega drugog. Čekali smo, isplatilo se i čekat ćemo još ako treba.
Radujem se početku priprema i nadam se da će i ovdje biti življe a da fokus ne bude samo na tome jel ko došao i hoće li doći. Mnogo puta ranije sam spominjao da mi imamo o čemu pisati svake minute a da se ne dotaknemo dolazaka. Naravno da raju to najviše interesuje ali to pustimo ovoj nekolicini koji imaju informacije da nas ponekad informišu.
Jedva čekam petak i da se napokon pojavi naslov: "Zvanično: Samir Radovac produžio ugovor". Svaka čast svima koji su došli i koji će aBd doći ali njegovo produženje je naše najveće pojačanje.
Odlazak Kostića je logičan, spominjali smo to i ranije, i možemo ga svrstati u fule sportskog direktora, ali kako da mu to uzmemo za zlo kada dovodi druge kvalitetne igrače koji se veoma dobro pokažu. Što se tiče Aganspahića bojim se da je napravio grešku, ali to je njegov izbor i sretno mu.
Sve u svemu igrački kadar se mora malo iskristalisati i rasteretiti, jer je bilo priče u nekim novinama da Kodro u Antaliju vodi samo 23 - 24 igrača, a mi ih imamo skoro 30.
Volio bih kada bi u proljetnom dijelu i Mihojević dobio priliku, neće biti lako jer su nam sve utakmice do kraja kao finale LP, ali vjerujem da se može naći 20-25 minuta u nekoliko utakmica da momak počne sticati seniorsko iskustvo.
Navodno Bekić ode na posudbu u Velež.
Hilmo za ovo gore napisano ,svaka cast majstore. :thumbup:Dobro je smanjujemo/kutarišemo igracki kadar na 28 ,koliko je cini mi se trazio Kodro.
Zadnja izmjena:
amypitar, dana/u 14 jan 2015, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
-
kinosvra
-
Kontakt:
Kostic je otisao na posudbu u Pazar 6 mj., nije raskinuo ugovor.
-
Amca007
Sve ovo sto se desava oko kluba je zaista prelijepo, ali sve ovo pada u vodu ako u Gradaccu ne buce min 500 i protiv Borca u drugom kolu min 8000, naravno ako dobijemo Zvijezdu. Za sta onda uprava sve ovo radi? Ja sam akoBogda svaku tekmu ove polusezone uz bordo Divove.
Volim te Sarajevo!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
EncoSA
-
Kontakt:
Očekujem da broj navijača na prvom treningu bude veći od prosjeka kola cijele lige. A onda u Gradačcu da prekucamo onaj onaj stadion.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.
-
EncoSA
-
Kontakt:
Amca007 je napisao/la:Sve ovo sto se desava oko kluba je zaista prelijepo, ali sve ovo pada u vodu ako u Gradaccu ne buce min 500 i protiv Borca u drugom kolu min 8000, naravno ako dobijemo Zvijezdu. Za sta onda uprava sve ovo radi? Ja sam akoBogda svaku tekmu ove polusezone uz bordo Divove.
Volim te Sarajevo!!
Šta 500? ma bit će nas više nego u Banovićima. Tad su domaćini rekli da su nam prodali između 1200 i 1300 karata. Zaželila se raja fudbala, a brate vrijedi otići i vidjeti naše na djelu.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.
-
AdiFKS
-
Kontakt:
Amca007 je napisao/la:Sve ovo sto se desava oko kluba je zaista prelijepo, ali sve ovo pada u vodu ako u Gradaccu ne buce min 500 i protiv Borca u drugom kolu min 8000, naravno ako dobijemo Zvijezdu. Za sta onda uprava sve ovo radi? Ja sam akoBogda svaku tekmu ove polusezone uz bordo Divove.
Volim te Sarajevo!!
Ma u Gradaccu ce biti preko 100 brace iz TK. Plus drugi gradovi, plus mi iz Sarajeva. 500je sigurna brojka.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
fukarezv
-
Kontakt:
Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
Zizou
-
Kontakt:
-
EncoSA
-
Kontakt:
fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?

ima dosta kandidata. ako nije u pitanju posudba, onda bi to mogo biti Faris Handžić
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Anpa, aqarius, Beli98, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, bosnas_, Bosniacum Lilium, budzak, bvsic, dencho, egocentrik, ErosViverosViv, fera, fks74, Fouzi1, Fudo, Google Adsense [Bot], HyperOS, insimadop, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, Kaunas, Lecler, Lokomotifa, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mnon46, mosarajvosa83, napoleon72, Pantelija, perodeformero, Posejdon, riki46, samoFKS, siroliver69, skoJaa, Taree, tuitamo, Varijantas8, Zagor, zagorski i 423 gosta.