FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 22 jan 2017, 12:45

NKMramor je napisao/la:Mora se priznat' da domaći dosta liče na dresove koje su jedne sezone već imali. Ma daaaa, sad' sam se sjetio. :facepalm:
slika
slika
Da to nije mozda one sezone kad smo ispali?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 jan 2017, 12:46

Gdje nadjose ovog vukodlaka da ih reklamira na fb. Isli u Uzice, a imaju covjeka u Banovicima, sto radi ove dresove, 40 km komplet. A zaboravio sam :facepalm: da se Banovici ne smiju sad kod gazde spomenuti :shh:
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2017, 12:48

klasik je napisao/la: Da to nije mozda one sezone kad smo ispali?
Mislim da jeste, ili to, ili je već bila federalna. :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 12:51

NKMramor je napisao/la:Mora se priznat' da domaći dosta liče na dresove koje su jedne sezone već imali. Ma daaaa, sad' sam se sjetio. :facepalm:
slika
slika
:urnebes: :urnebes:

Iste vrece, a i sincic je tu, doktor, Jaha. Svi ponovo na okupu.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 12:52

NKMramor je napisao/la:
Ja predlazem da se Mramor skine sa liste moderatora ove stranice jer se ocigledno prebacio da prati Slogu Simin Han :)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jan 2017, 12:52

@NKMrmor kako mozes biti ovdje moderator a navijati za drugi klub i nositi njihova obiljezja , treba tebe jarane degradirati sa te pozicije !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2017, 12:57

NKMramor je napisao/la:
Bila je sezona kad smo ispali a i prva sezona u federalnoj, tad su legende dosle u klub pa naslijedile opremu. Tad je Meske il Secer izjavio nesto tipa "sta ce nam novi dresovi mi smo u istim igrali po pet sezona" :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 13:00

Prvi dio priprema koji se sastojao od 15 treninga "crveno-crni" su obavili u Tuzli, a u nastavaku trenažnog procesa poseban akcent bit će stavljen na tehničke treninge.

"Zdravstveni bilten igrača je dobar, svi su zdravi izuzev Edisa Smajića koji će u Međugorju radom nastojati sustići ostale igrače vezano za trčanje. U Međugorju ćemo više raditi s loptom jer će nam tako uslovi dozvoljavati", kazao je pomoćni trener FK Sloboda Amir Spahić.

U Međugorje je otputovalo 26 igrača, a među njima nisu Ivan Kostić i Ivan Fatić koji će po posebnom programu trenirati u Tuzli, kao i junior Nermin Hajdarević koji je odbio potpisati ugovor sa klubom te je odstranjen sa treninga.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da Dino Hodžić iz istog razloga kao i Hajdarević neće putovati na nastavak priprema, zbog postizanja dogovora sa klubom on je ipak krenuo put Međugorja.

Kada je riječ o fudbaleru Adnanu Mujkiću, zbog operativnog zahvata kojem je nedavno bio podvrgnut ostao je u Tuzli te će trenažni proces u ovom gradu obaviti sa privatnim trenerom.

"Nadamo se da će nam se priključiti u narednoj fazi priprema u Ulcinju", istakao je Spahić.

U Međugorju su planirane i dvije kontrolne utakmice, a prema Spahićevim riječima, prva će najvjerovatnije biti protiv ekipe Goška iz Gabele 28. januara, dok je 1. februar namijenjen za duel sa Veležom.

Slobodini igrači iz Međugorja se vraćaju 1. februara, a tri dana kasnije očekuje ih odlazak na glavni dio priprema u Ulcinj.

Cjelokupne pripreme igrača FK Sloboda za proljetni dio sezone sastojat će se od 48 treninga i sedam kontrolnih utakmica.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jan 2017, 13:53

meecko je napisao/la:Ardu Sport je oblacio Mladost Kikaci, zna maca sta valja
Daj s e r e s.... :urnebes: :urnebes: :rol: ....A kontam odakle im sema za ovu miki maus firmu :urnebes: :shhh:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 14:00

Toliko lazi i toliko spinovanja od pojedinaca ovdje to je za nepovjerovati..Kikaci nose Jominu opremu i nemoj te ovdje siriti nepotrebne nebuloze

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 22 jan 2017, 14:03

Ljudi de malo neke pozitive, samo mahanisemo nesto i sirimo negativu a uprazno. Ako vec mislimo da ovo ode niz brdo a ne mozemo zakljucit sa sigurnoscu na osnovu do sad uradjenog de da organizujemo onda neko okupljanje kao sto je bilo 5 do 12 za Slobodu i javno izrazimo nezadovoljstvo i opet kolko bi nas tu doslo... Po meni sacekat do kraja sezone i onda bez obzira sta se uradi ako ne bude izvjestaja nikakvih napravit okupljanje prvo trazit transparentost u radu to je broj 1 i bez toga ne mozemo nista drugo trazit...

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 jan 2017, 14:10

Ljudi zezam se malo. Cinjenica je da su veterani Fk Mladosti cesto u Srbiji tako da je vjerovatno odatle to. Vidjet na kraju sezone sta ce bit. Daj boze da uspije se nesto na bolje promijeniti. Ne pricam dzaba nista.
Sloboda do groba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 14:10

U Kikacima stavio sina da bude trener, a stadion se zove Tom Cat ARENA :lol:

Eto znamo ko ce da naslijedi Jagodica na stolici :rol:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jan 2017, 14:16

SARS je napisao/la:Toliko lazi i toliko spinovanja od pojedinaca ovdje to je za nepovjerovati..Kikaci nose Jominu opremu i nemoj te ovdje siriti nepotrebne nebuloze
Znaci i oni imaju bolju opremu od nas :puke:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2017, 14:35

klasik je napisao/la:
slika
slika
Da to nije mozda one sezone kad smo ispali?
Isti dresovi i još malo i igraci baš oni s kojim smo i ispali..doduše neka se vrati Jasmin Mesanovica od tih s kojim smo.ispali,Rahmanovic kad već vraćaju te igrače jer oni vrijede mnogo ....rasuse nam ekipu ljudi sad sad hoće samo igrače koji imaju 500km platu hahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 jan 2017, 14:43

Dresovi se kupuju najjetiniji a to je bila Joma prije 2 godine, i to redstar Brcko, Flok Bijeljina i jos jedna firma iz Bijeljine za Legea,Ima jos po neko,al to je to bar u kantonalcima ovim nasim ;).
Sloboda do groba

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jan 2017, 15:18

Slobodas je napisao/la:
SARS je napisao/la:Toliko lazi i toliko spinovanja od pojedinaca ovdje to je za nepovjerovati..Kikaci nose Jominu opremu i nemoj te ovdje siriti nepotrebne nebuloze
......
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 22 jan 2017, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jan 2017, 15:22

Slobodas je napisao/la:
Ja to sad htjedoh napisati.. Cu, Ardu Sport, led te j e b o... Ahahahaha...Ah,da.... Vidim da vecina od mali milion gradilišta po tz radi i to od juce...Sta bi sa boljeg vremena i Tusnja :urnebes:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 15:27

fakat je kod pojedinaca mentalni sklop ravan djecijem, posebno sto ove znam da su malo stariji...Pa jel to igra oprema ili igraci? Sto se mene tice ovi dresovi su mi ljepsi od ovih zadnjih Patrikovih i zalite se nesto na reklame na dresovima pogledaj te reklame na dresovima francuskih ligasa...Al eto ovdje pojedini su hrabri samo na ovom forumu da laprdaju jer kad treba negdje drugo onda idu linijom manjeg otpora jer se kao "ne zele zamjeriti sa nekim" u prevodu to znaci da nemaju muda

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 22 jan 2017, 15:37

Ide napad na titulu, svaka čast upravi , eno zrinjski dovede nekakvog Kajkuta, mi im uzesmo Jahu ispred nosa :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke, Skojevska i 25 gostiju.