Nemoj mi bezveze dizati nade, bas sam se nekako pomirio sa cinjenicom da dolaze Hadzibegic ili Amarhz1987 je napisao/la:rece mi jaran iz saveza da je sve dogovoreno sa dusanom bajevicem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nemoj mi bezveze dizati nade, bas sam se nekako pomirio sa cinjenicom da dolaze Hadzibegic ili Amarhz1987 je napisao/la:rece mi jaran iz saveza da je sve dogovoreno sa dusanom bajevicem
uNbx je napisao/la:Momak pretjeruje, ali u suštini je u pravu. Kakav crni Barbarez, Bolić, Spahić. Apsolutno nimalo oni ne mogu unaprijedit igru, da ne kažem da su u stanju neki sistem uspostaviti ili nešto, jer oni još uvijek ne znaju. Pogotovo kao selektori i ljudi oko istog, tu treba bit malo veći maher nego li u klupskom angažmanu. Svi mi njih poštujemo i cijenimo, ali ne treba ih gurati gdje im (još uvijek) nije mjesto.
Nisam ni za Amara, da se razumijemo, ne mislim da njegov koncept rada može proć kad je repka u pitanju. Za Hadžibegića pogotovo nisam.
Kad je ovaj tukac u pitanju, podrzavam svaku vrstu resetanjadubrovnik je napisao/la:Bazdarevic je demagog najnize vrste a nas smatra totalnim budalasima. Pa gdje su mu ove price mogle proci mila majko?
21. stoljece ide a ovaj se ponasa kao da je dosao medju Aboridjine.
Sve sto moze okrece u svoju korist. Kao nesretno smo ispali, losi su nam igraci a on jadan nista nije kriv.
A da ga hoce malo novinari proresetati volio bih nego pare.
Hadzifejzovic je idealan za takve stvari.
Cuj Hazard mu rekao da smo zasluzili proci.
![]()
![]()
![]()
Tugo moja.
Ajde majke ti pa nije bas da mu je karijera na tom nivou da ne bi uzeo Bosansku reprezentaciju.uNbx je napisao/la:Da li iko pri zdravoj pameti može pomislit da bi Kodro pristao da bude dio ovog cirkusa? Gori nam je savez nego ondašnji zbog kojeg mu se i ogadio sport u ovoj državi, još plus kad dodaš na to kako je ispušio foru za vrijeme mandata u FKS, trebaš baš bit ludi optimista pa da očekuješ da on pristane opet raditi pod istim okolnostima.
Možda bi i mi Belgiju dobili da smo smjenili Mešu nakon Kipra a ovako nas nema nigdje. Mislim da smo imali najgoreg selektora od svih ekipa, čovjeka koji je totalna neznalica što se tiče taktike.dubrovnik je napisao/la:I proigrase vatreni cim su protjerali svog Bazdarevica. Do prije par dana momcad koja nije mogla dobiti Finsku i mucila se sa Kosovom je nadtrcala i rutinski otresla Ukrainu u gostima.
Znaci ponekad i jest do trenera. Ovaj novi nije neki "strucnjak" ali je izgleda dovoljno. Projekat Plivaric naravno odmah na klupu.
Hrvati vec redovno koriste sok terrapiju u kriticnim momentima i uspijeva im. Mi nase nesretnike ne mozemo otjerati ni nakon 2 neuspjesna ciklusa, bez igre, ninasta nalikdubrovnik je napisao/la:I proigrase vatreni cim su protjerali svog Bazdarevica. Do prije par dana momcad koja nije mogla dobiti Finsku i mucila se sa Kosovom je nadtrcala i rutinski otresla Ukrainu u gostima.
Znaci ponekad i jest do trenera. Ovaj novi nije neki "strucnjak" ali je izgleda dovoljno. Projekat Plivaric naravno odmah na klupu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem, sagitarius i 15 gostiju.