FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 jan 2010, 10:52

scorpion je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Sutra u 9:30 na stadionu Grbavica je prva prozivka igraca i strucnog staba!

J.biga, malo su uranili. Jedino vikendom mogu malo duze spavati ..
Podesi budilicu pa ti nece biti rano 8-) :mrgreen:
Podesena je svaki radni dan na 6:20 i zbog toga sam i napisao da jedino vikendom mogu duze spavati .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 15 jan 2010, 10:56

Produzi jos jedan dan taj tajming i rijesen problem... ;) Vrijedi zbog Želje ustati i ranije 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 jan 2010, 11:00

scorpion je napisao/la:Produzi jos jedan dan taj tajming i rijesen problem... ;) Vrijedi zbog Želje ustati i ranije 8-)
Nisam rekao da necu, samo kukam zbog satnice! Dok se oni skupe, skinu, dogovore, pozdrave i sve ostalo mislim da nece izaci na teren prije 10:00 .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 15 jan 2010, 11:04

Alvin Karadža jedan od nas :D. Jedino je sigurno danas da će naš dragi Kenjo dobit bananu :mrgreen: :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 15 jan 2010, 11:06

Stole iz Bora je napisao/la:
scorpion je napisao/la:Produzi jos jedan dan taj tajming i rijesen problem... ;) Vrijedi zbog Želje ustati i ranije 8-)
Nisam rekao da necu, samo kukam zbog satnice! Dok se oni skupe, skinu, dogovore, pozdrave i sve ostalo mislim da nece izaci na teren prije 10:00 .. ;)
Mozda im isplate i koju marku da imaju za izlaska,subota je ipak,valja izaci 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jan 2010, 11:08

Nek izlaze...samo ce krv ispisat na pripremama...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 15 jan 2010, 12:13

kralj_je_mrtav je napisao/la:Evo kralja poznavaoci, za razliku od vas balavurdije i besposlicara kralj mora i raditi, no da sumiramo.
Karadza dolazi u Zelju, i to vam je pojacanje kakvo niste mogli ni sanjati. E sad, ovi pametnjakovici sto kralja prozivaji, dai za njih sumiramo. Karadza dolazi u Zelju, ali ne na probui onda se pitam ko koga treba prozivati. Ponavljam, dosao ali ne na probu
nemamo sta da sanjamo ,on je dosao kod nas :D :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jan 2010, 12:15

Ma kralju ti si nama king :mrgreen:
Ima ljudi koji rade za pjutorom, ne rade svi jbg na baustelu :mrgreen:

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 15 jan 2010, 12:18

Seyo_TM je napisao/la:Ma kralju ti si nama king :mrgreen:
Ima ljudi koji rade za pjutorom, ne rade svi jbg na baustelu :mrgreen:
Joj, izvadi ga malo Seyo, oči će mu ispasti!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jan 2010, 12:23

http://i47.tinypic.com/oj1rb4.jpg

Evo sam nesto skenirao iz svoje arhive...album je 86/87 :mrgreen:

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 15 jan 2010, 12:37

kralj_je_mrtav je napisao/la:
DiNno je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Evo kralja poznavaoci, za razliku od vas balavurdije i besposlicara kralj mora i raditi, no da sumiramo.
Karadza dolazi u Zelju, i to vam je pojacanje kakvo niste mogli ni sanjati. E sad, ovi pametnjakovici sto kralja prozivaji, dai za njih sumiramo. Karadza dolazi u Zelju, ali ne na probui onda se pitam ko koga treba prozivati. Ponavljam, dosao ali ne na probu
nemamo sta da sanjamo ,on je dosao kod nas :D :D
Jos se nista ne zna!
sve se zna,sve je poznato

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jan 2010, 12:39

Ne mjesaj se dino, valjda kralj zna :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 jan 2010, 13:07

Keno_95 je napisao/la:
manijak-kosevskob je napisao/la:evo citam na forumu pitara da se Olimpik i sarajevo spajaju i novi naziv ce im bidi F.K.Torpedo hehehehe
hahaha...da vas nema trebalo bi vas izmislit :D !!!1-2 to sve govori...na tribinama deranje guzova...na tabeli ispod nas!!! sta jos hocete???pa nemozete bit gori ;)

zeljo zeljo zeljo zeljo **** te miiii, zeljo zeljo zeljo zeljo pusis nam ga tiii , mali plavi mali plavi :D ...
zeljo,zeljo,zeljo,zeljo volimo te mi , zeljo , zeljo ,zeljo , zeljo sampion si ti
plavi , plavi , plavi , plavi mi smo strumfovi , da li znate da smo vase mame **ali
.
.(mrsko mi pisat , tek ustao :D kralju_je_pao:sah-mat)
.
nema veze , nema veze sreli smo se mi , ostali ste vi bez bubnja nek se zapamti ;)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 jan 2010, 13:10

samir_tm87 je napisao/la:
Keno_95 je napisao/la:
manijak-kosevskob je napisao/la:evo citam na forumu pitara da se Olimpik i sarajevo spajaju i novi naziv ce im bidi F.K.Torpedo hehehehe
hahaha...da vas nema trebalo bi vas izmislit :D !!!1-2 to sve govori...na tribinama deranje guzova...na tabeli ispod nas!!! sta jos hocete???pa nemozete bit gori ;)

zeljo zeljo zeljo zeljo **** te miiii, zeljo zeljo zeljo zeljo pusis nam ga tiii , mali plavi mali plavi :D ...
zeljo,zeljo,zeljo,zeljo volimo te mi , zeljo , zeljo ,zeljo , zeljo sampion si ti
plavi , plavi , plavi , plavi mi smo strumfovi , da li znate da smo vase mame **ali
.
.(mrsko mi pisat , tek ustao :D kralju_je_pao:sah-mat)
.
nema veze , nema veze sreli smo se mi , ostali ste vi bez bubnja nek se zapamti ;)
hahahaha cuj ovog pokemona

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 15 jan 2010, 13:12

Karadza dolazi u Zelju, i to vam je pojacanje kakvo niste mogli ni sanjati. E sad, ovi pametnjakovici sto kralja prozivaji, dai za njih sumiramo. Karadza dolazi u Zelju, ali ne na probu i onda se pitam ko koga treba prozivati. Ponavljam, dosao ali ne na probu
Još je jača fora ako je došao na probu, jer si ti tvrdio da smo mi premala ekipa za takvog igračinu, i da bi njemu bilo poniženje da dolazi na probu u naš klub. Ipak je to profesionalac vrhunskog kvaliteta.

Usput da dodam da ja mislim da smo u Alvinu dobili dobrog defanzivca, i da ce biti uzvianje gledati njega i Mesica u tandemu.

drug

Post Postao/la drug » 15 jan 2010, 13:13

Saga o Alvinu Karadži podsjeća na pravu meksičku sapunicu. Prošle sedmice ovaj je igrač pristupio tuzlanskoj Slobodi da bi jučer pojedini bh mediji među kojima i naš portal prenijeli informaciju da je Karadža u posljednji tren potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom.
Jutros smo iz tuzlanskog kluba tražili i zvaničnu potrdu ove informacije kao i razloge zbog kojih se Alvin u posljednji tren odlučio za Željezničar.

Na telefon nam se javio trener tuzlanskog tima, Vlatko Glavaš koji nam je rekao da će Karadža u narednoj polusezoni nositi dres Slobode.

Jučer imali dva treninga i Karadža se pojavio na oba, radio je pravi član Slobode. Nakon sinoćnjeg treninga pustio sam ga da ode rodno u Bugojno zbog nekih ličnih obaveza tako da je danas imao slobodan dan. Kada ste mi sinoć javili za informaciju da je Karadža potpisao za Željezničar bio sam zaista iznenađen, rekao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba

Pojedinci rade protiv Slobode

Razgovarao sam sa Alvinom i mogu vam reći da on danas stiže u Tuzlu i da će biti igrač Slobode. Sve je to igra medija i pojedinaca koji bi voljeli da on obuče dres Željezničara, ali jedno su želje a drugo realnost i mogu slobodno reći da je to pokazatelj kako pojedinci svjesno rade protiv Slobode i ne žele nam opstanak u ligi. Očigledno da se moramo boriti i van terena ali mogu obećati da ćemo uspjeti i Sloboda neće ispasti iz lige, poručuje Glavaš.

izvor: sp.ortin.ba

I kome sad vjerovati...i meni je to sumnjivo, kako ce doc kad ga brko nije ni gledo jer nije ovih dana ni bio u Sa
PS: ja ne znam kako se zove ovaj sindrom koji svi dobiju kad dodju u slobodu. Vlatko Glavas je pravo dobar covjek i perspektivan trener, ali prica isto ko i svaki bivsi clan slobode-dikrektori, treneri i to osoblje. Pet dana je u klubu a odmah raspali pricu o nekakvoj ugrozenosti i o tome kako svi rade provtiv slobode. Pa ko bi htio da oni ispadu...ja ne bih nikad, volio bih samo da promjene stili igre, on ce to valjda uradit. Pun mi je klinac kad ih prikazu na tv-u a oni furaju taktiku "sakib-sakib-2"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jan 2010, 13:16

mozda kralj pise za sport.in :mrgreen:
Svakako je smece taj portal i ne treba mu vjerovati...

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 15 jan 2010, 13:16

drug je napisao/la:Saga o Alvinu Karadži podsjeća na pravu meksičku sapunicu. Prošle sedmice ovaj je igrač pristupio tuzlanskoj Slobodi da bi jučer pojedini bh mediji među kojima i naš portal prenijeli informaciju da je Karadža u posljednji tren potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom.
Jutros smo iz tuzlanskog kluba tražili i zvaničnu potrdu ove informacije kao i razloge zbog kojih se Alvin u posljednji tren odlučio za Željezničar.

Na telefon nam se javio trener tuzlanskog tima, Vlatko Glavaš koji nam je rekao da će Karadža u narednoj polusezoni nositi dres Slobode.

Jučer imali dva treninga i Karadža se pojavio na oba, radio je pravi član Slobode. Nakon sinoćnjeg treninga pustio sam ga da ode rodno u Bugojno zbog nekih ličnih obaveza tako da je danas imao slobodan dan. Kada ste mi sinoć javili za informaciju da je Karadža potpisao za Željezničar bio sam zaista iznenađen, rekao je Vlatko Glavaš za ****

Pojedinci rade protiv Slobode

Razgovarao sam sa Alvinom i mogu vam reći da on danas stiže u Tuzlu i da će biti igrač Slobode. Sve je to igra medija i pojedinaca koji bi voljeli da on obuče dres Željezničara, ali jedno su želje a drugo realnost i mogu slobodno reći da je to pokazatelj kako pojedinci svjesno rade protiv Slobode i ne žele nam opstanak u ligi. Očigledno da se moramo boriti i van terena ali mogu obećati da ćemo uspjeti i Sloboda neće ispasti iz lige, poručuje Glavaš.

izvor: sp.ortin.ba

I kome sad vjerovati...i meni je to sumnjivo, kako ce doc kad ga brko nije ni gledo jer nije ovih dana ni bio u Sa
PS: ja ne znam kako se zove ovaj sindrom koji svi dobiju kad dodju u slobodu. Vlatko Glavas je pravo dobar covjek i perspektivan trener, ali prica isto ko i svaki bivsi clan slobode-dikrektori, treneri i to osoblje. Pet dana je u klubu a odmah raspali pricu o nekakvoj ugrozenosti i o tome kako svi rade provtiv slobode. Pa ko bi htio da oni ispadu...ja ne bih nikad, volio bih samo da promjene stili igre, on ce to valjda uradit. Pun mi je klinac kad ih prikazu na tv-u a oni furaju taktiku "sakib-sakib-2"
fakat smjesna situacija! ne znam odakle ss.ba informacija da je on potpisao za Zelju!..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jan 2010, 13:21

Njegov menadjer je sinoc rekao da je potpisao za nas...

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 15 jan 2010, 13:21

san=sportin=K.URAC OD NOVINA I PORTALA(MAHALA CISTA)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, Levin i 54 gosta.