Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Znamo koliko je Edin postovan i njegova rjec ima neku tezinu, usporedio je Davisa sa Mirzom po nekom segmentu igre i mislim da je to samo kompliment za Mirzu, kada neke igrace porede sa njim, mislim da je zbog toga kolega @svejedno77 to i postavio, i ima veze sa temom za razliku od 60% postova ovde.lumani je napisao/la:ne napadam ga,nego je na temi Mirza TeletovicNecemo sada svakog igraca ovdje gurati,koji zna pogoditi tricu ;Edit,istrcati pravilno iz bloka
DejaNMG je napisao/la:Znamo koliko je Edin postovan i njegova rjec ima neku tezinu, usporedio je Davisa sa Mirzom po nekom segmentu igre i mislim da je to samo kompliment za Mirzu, kada neke igrace porede sa njim, mislim da je zbog toga kolega @svejedno77 to i postavio, i ima veze sa temom za razliku od 60% postova ovde.lumani je napisao/la:ne napadam ga,nego je na temi Mirza TeletovicNecemo sada svakog igraca ovdje gurati,koji zna pogoditi tricu ;Edit,istrcati pravilno iz bloka
u 03:30FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kad je tekma večeras?
navicu alarm, svejedno imam da ucim, do jedno pola 1 uciti, otici spavati, onda ustat uciti i gledat mirzu i u skolu, mozeee svijuuu miiiiMT3 je napisao/la:u 03:30FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kad je tekma večeras?![]()
sumljam da ces ga gledat kako igraFOURTHOFFICIAL je napisao/la:navicu alarm, svejedno imam da ucim, do jedno pola 1 uciti, otici spavati, onda ustat uciti i gledat mirzu i u skolu, mozeee svijuuu miiiiMT3 je napisao/la:u 03:30FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kad je tekma večeras?![]()
o PJ jesi li to tisumljam da ces ga gledat kako igra
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ma ja cu ustat u pola 4 sto posto, igrao ne igrao, hocu da vidim lava![]()
poslušao sam @storm raidera pa sam uzeo malo školovao se ovih zadnjih par dana, a sad se opet vraćam starim navikama.
PS. ako mi stara uleti u 3:30h u sobu, ova knjiga za kojom cu ko fol biti, biće dobra izvlakuša sviju mi, kud se toga prije nisam sjetio, jesam tukmak.
Nadam se da ce tako biti.ima da mu budes zahvalan jednog dana
Pa da jednom plati tu sarmu, koju ce mu skola donijeti.lumani je napisao/la:FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ma ja cu ustat u pola 4 sto posto, igrao ne igrao, hocu da vidim lava![]()
poslušao sam @storm raidera pa sam uzeo malo školovao se ovih zadnjih par dana, a sad se opet vraćam starim navikama.
PS. ako mi stara uleti u 3:30h u sobu, ova knjiga za kojom cu ko fol biti, biće dobra izvlakuša sviju mi, kud se toga prije nisam sjetio, jesam tukmak.
ima da mu budes zahvalan jednog dana
Pamtim, pa vratim.storm_raider je napisao/la:Pa da jednom plati tu sarmu, koju ce mu skola donijeti.lumani je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/posting.php? ... &p=2390866#" onclick="window.open(this.href);return false;FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ma ja cu ustat u pola 4 sto posto, igrao ne igrao, hocu da vidim lava![]()
ima da mu budes zahvalan jednog dana
Trenutno korisnika/ca: delko, DjaniTarik, Iniesta12, Jabroni, NEZALAGANJE i 38 gostiju.