FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jun 2010, 23:17

Neutral je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Catania zeli Sosu, ali samo na posudbu. :? :?

Joj, dosadni su sa ovim posuđivanjem, njega će ako Bog da General dignuti na visok nivo, Sosa je dobar igrač, a Breno i Holger budući ubojiti tandem. InšAllah.
Ma daj Argentinca utrpat za kakve noFce. Tesko da ce se izboriti za pocetnih 11, s obzirom kakva je konkurencija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 23:24

Plaćen je dobro, želim da se dokaže, a ne da bude neki tamo lijevi kao mnogi. U Argentini on i Veron sjajni u Estudiantesu, ako je tamo bio dobar, i skoro najbolji, onda mora imati toga talenta i nekog znanja. Majstor za slobodnjake je svakako, no slabo je u Bayernu pucao. Također želim Brena vidjeti kada napokon igra konstantno. Nadam se da će se ako Bog da što prije oporaviti i dokazati Generalu, koji je već pokazao i dokazao da voli Brazilce pustivši kapitena brazilske reprezentacije Lucimara da Silvu Ferreiru- Lucia.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jun 2010, 01:23

Neutral je napisao/la:Plaćen je dobro, želim da se dokaže, a ne da bude neki tamo lijevi kao mnogi. U Argentini on i Veron sjajni u Estudiantesu, ako je tamo bio dobar, i skoro najbolji, onda mora imati toga talenta i nekog znanja. Majstor za slobodnjake je svakako, no slabo je u Bayernu pucao. Također želim Brena vidjeti kada napokon igra konstantno. Nadam se da će se ako Bog da što prije oporaviti i dokazati Generalu, koji je već pokazao i dokazao da voli Brazilce pustivši kapitena brazilske reprezentacije Lucimara da Silvu Ferreiru- Lucia.
Haha, opet ga uhvatila ona njegova luda. :D
Nije ga ba pustio, nego su ga otjerali. :mrgreen: Ili su tako nesto nagovjestavali, a ovaj glumio uvrijedljivu damu, tako da je rastanak bio neminovan.
Sto se tice Sose, tesko da ce on izboriti mjesto u Bayernu, tako da bi njegova prodaja bila najbolje rijesenje. Nije pretjerano skupo placen, nekih 6 miliona. Ugovor mu istice krajem 2011, tako da valja nesto delati
Mene cudi zasto mu Estudiantes nije otkupio ugovor, ako je vec pruzao dobre partije.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2010, 01:39

Okle im pare, ima i u njih mafije tamo. Spor je , to mu je mana, ali eto.

I gdje taj novi golman i taj bek, nikako da počnu ti neki pregovori. Ne znam, neka me iznenade, i želim stopera, budu li ušli sa Martinom koji je tu samo radi žene mu jer pola uprave dr.. na nju, a Van Buytena niko ga ne smije otjerati pobiti će i on i otac mu sve, jer su kečeri , onda Bayern opet postaje slab u odbrani. Holger je jedini stoper koji je po meni svjetska klasa.

Znači, bek, eventualno stoper ako se nedaj Bože povrijedi neki bek, i golman, prema napada šta hoće.

Čuo sam Lella vraćaju....znaći li to nešto.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jun 2010, 01:44

Neutral je napisao/la: Čuo sam Lella vraćaju....znaći li to nešto.
Mislis Ottla? Nije to jos potpuno rijeseno, FCN se nada da bi on mogao ostati jos neko vrijeme.

Evo slike sa danasnjeg treninga...

slika

Do Ottla prepoznajem, ko su ovi ostali? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2010, 01:48

Ne, ne, ne. Mislio sam na Lella, kao da će mu dati još šanse, ili sam to nekad davno pročitao, možda i lani :mrgreen:

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 jun 2010, 04:23

Stoper Palerma Simon Kjaer izjavio da ga privlaci Bundesliga. Kaze da je to jaka liga, sa sjajnim navijacima i lijepim stadionima, a uz to je i blizu njegove zemlje Danske. Naglasio je da je sretan u Palermu, ali misilm da je ocigledno da se nudi. Kada bi ovi iz uprave odlucili da ga dovedu, on bi, sto kaze Robben, dosao i na biciklu u Bayern. :mrgreen: Sigurno bi bio veliko pojacanje, mlad je (22 godine), ne previse skup, a igra odlicno. Zamislite samo stoperski dvojac: Badstuber - Kjaer...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2010, 04:43

Nemoj njega molim te. Pisali su i da je izjavio da bih volio u Englesku ligu, pa kasnije da bi prije u United mislim nego u Chelsea ili je obratno bilo, a sada ovo kao za Bayern...ne hvala, bolji je Breno 10x , pokazati će to ako Bog da. Upravo je Breno bio sa 18 godina što je taj sa 22, samo što su našega Brazilca povrede spriječile u pojavljivanju na veliku scenu.

Ja želim onoga Alžirca lijevo, meni se čini kao jako dobar igrač, ako već ne mogu Taiwo, Aly Cissokho, a i onaj lijevi bek Kameruna Ekotto je jako dobar, gledao sam par utakmica Tottenhama odličan.

Kako mi se samo Wilson Palacios dopao, imao sam i tu sreću da i njega gledam u Tottenhamu, pravi radnik, može kasnije biti zamjena za Van Bommela ako Bog da za 2 godine.

Kao lijevi bek mi se sviđa još jedan igrač upravo Tottenhama , a to je Gareth Bale. Sjajno izvodi slobodnjake, kornere, dosta dobar u odbrani, a ofenzivno jak.

Gdje nesta onaj Micah Richards, ono je sjajan igrač, igrao beka pa stopera, sigurno mu je cijena sada pala, idealna prilika.

Malo sam obišao Engleze, i mgu reći da ima sjajnih igrača koji nisu ni toliko skupi, a ipak su toliko dobri.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jun 2010, 11:05

JetSet_Hantraga je napisao/la:Stoper Palerma Simon Kjaer izjavio da ga privlaci Bundesliga. Kaze da je to jaka liga, sa sjajnim navijacima i lijepim stadionima, a uz to je i blizu njegove zemlje Danske. Naglasio je da je sretan u Palermu, ali misilm da je ocigledno da se nudi. Kada bi ovi iz uprave odlucili da ga dovedu, on bi, sto kaze Robben, dosao i na biciklu u Bayern. :mrgreen: Sigurno bi bio veliko pojacanje, mlad je (22 godine), ne previse skup, a igra odlicno. Zamislite samo stoperski dvojac: Badstuber - Kjaer...
Dobar je Kjaer, ne bi bila losa akvizicija. Ali problem je sto Bayern nije pravo zainteresovan za njegove usluge, sem toga, njega sele ili ti traze, u mnoge klubove/i.
Moram priznati da ovaj lijevi bek Portugala nije za baciti. Ali eto, Coentrao navodno zeli ostati jos neko vrijeme u Lisabonu. Mal sehen.
Vom Jäger zum Gejagten

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 22 jun 2010, 11:09

geronimo je napisao/la: Dobar je Kjaer, ne bi bila losa akvizicija. Ali problem je sto Bayern nije pravo zainteresovan za njegove usluge, sem toga, njega sele ili ti traze, u mnoge klubove/i.
Moram priznati da ovaj lijevi bek Portugala nije za baciti. Ali eto, Coentrao navodno zeli ostati jos neko vrijeme u Lisabonu. Mal sehen.
S obzirom kakvi likovi igraju u zadnjoj liniji Bayerna, Kjaer bi vam bio kao "kec na desetku". Pročitah da može otići u inostranstvo ako neko ponudi 12 miliona Eura. E, da li će doći, to je druga stvar jer u redu čekaju Inter, Juve, Liverpool i Manchester. Bitno je istaći da ga prva dva kluba mogu dovesti za samo 6 miliona Eura(tako u ugovoru stoji).
Coentrao me iznenadio igrom u ofanzivi, no moraće nam pokazati i kakav je protiv Maicona i(li) Alvesa da bismo donijeli pravi sud o njemu.
Što se tiče Palaciosa, @Neutral, za njega je i Barca zainteresovana, ali kako stvari stoje ostat će u Londonu još barem jednu sezonu.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 22 jun 2010, 12:33

kjaer ce doci i inter samo da znate,i cudim se da ste vi navijaci bayerna jos uvjek zivi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 jun 2010, 13:49

@amell,

Jel' to ti nesto provociras? Reci nam, da znamo. ;)
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jun 2010, 14:05

amell je napisao/la:kjaer ce doci i inter samo da znate,i cudim se da ste vi navijaci bayerna jos uvjek zivi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Car se vratio. Jesi li ti ziv bolan??? :? :? :D

Edit: navodno je Bayern podigao ponudu na 20 miliona za Coentraoa.
Sta ce ovo biti???? slika slika
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 22 jun 2010, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 jun 2010, 14:08

Ja se slazem sa Neutralom ;) Breno bi trebao igrati sa Holgerom stopera . Mladi i plus iskusni :D Desno Lahm i lijevo dovesti nekog , po mogucnosti Bel Hadja . Covjek cijelku tekmu moze gore -dole seperati i ima odlican udarac . Veza , zna se ,jedino Sosa , smatran je za velikog talenta ali neznam , nisam ga gledao odavno . I sada napad : Klose , Gomez , Muller , Olic . Koga metanti :? :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jun 2010, 15:15

Ako je vjerovati novinama,Bayern kao sto je bilo i ocekivano prije svega trazi beka,a ako kupe beka Badstuber ce na poziciju stopera sa Buytenom ili Demichelisom,mislim da pored beka nece nikoga vise ni dovoditi eventualno nekog napadaca ako Klose ode (ima jos 1 godinu ugovora).Golmana nece dovoditi,skoro sam siguran,Butt je pouzdan brani ono sto se moze i treba odbraniti,nema kikseva,ti su golmani najbolji.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 jun 2010, 17:06

Breno je naravno veliki talenat, ali pitanje je kakav ce biti nakon teske povrede. Poznato je da se neki veliki igraci nisu uspijevali vratiti u pravu formu nakon takvih povreda. Ali posto je on jako mlad, nadam se da ce uspjeti.
Meni je Kjaer jako dobar, a cini se da predsjednik Palerma nema nista protiv njegove prodaje:
- ''Dobili smo nekoliko unosnih ponuda za Kjaera i trenutačno ih razmatramo. Razgovarat ću s njim. Njegova je tržišna vrijednost između 15 i 20 milijuna eura. Znam da ga traže iz Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Tottenhama i Wolfsburga. Nemam saznanje da ga traži Inter. S njim još o tome nisam stigao razgovarati.
Mislim da će ovog ljeta i on i Cavani otići''.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 22 jun 2010, 19:26

izgleda da smo bas zainteresovani za contrao(a) cim nudimo 20mil. neznam meni i nije nest bio dobar kad sam gledao portugal ali mozda je imao samo slab dan :D

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 22 jun 2010, 19:44

Juce sam najvise gledao utakmicu zbog Contrao i mali je super odigrao,imao cak i 2 asistencije,dosta napada po lijevoj strani zaustavio,u svakom napadu ucestovao i pokazao super brzinu i tehniku,mislim da cemo pogoditi ako njega dovedemo jer meni licno mali je strasno dobar igrac na svojoj poziciji i vredi 20mil.....pozz:)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 22 jun 2010, 20:27

raja oćel bit šta od ovog transfera contarao

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jun 2010, 21:14

Neutral je napisao/la:Ne, ne, ne. Mislio sam na Lella, kao da će mu dati još šanse, ili sam to nekad davno pročitao, možda i lani :mrgreen:
Evo da te utjesim, Lell nije vise clan Bayerna. Naime, rodjeni Bavarac nema, niti vidi sansu kod LvG, tako da ce od naredne sezone postati novi clan Herthe BSC.
Treba da se jos rijese neke formalnosti, Bayo ce dobiti 500 hiljada u vidu odstete. Solidno, s obzirom da mu ugovor istice naredne godine.
Endlich! :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, Slobodanpad1945 i 8 gostiju.