FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@THEC slazem se u potpunosti! Ali eto valjali bi za lige, a za Evropu, ako su ambicije neki veci iskorak ove godine, pojačati odbranu dobro, a da ovi sad standardni u tim jacim budu prva izmjena...Osim Puzija, on nije los ni za Evrope...
U INAT SVIMA 1946
Ostaje vidljiva svima, a brisaće se komentari trolova koji se deklarišu kao navijači drugih klubova, a žele diskutovati na ovoj temi.koalem je napisao/la:Pretpostavljam da tema ostaje vidljiva svima, samo će se postovi simpatizera drugih klubova brisati ili ?
tj. oni komentari za koje vas 7 godina molim da ih ignorišete, a ne da se branite. Sad ć ja to odignorisati za vas.

- molotovljev
Samo ti radi svoj posao, a ja cu svoj, i svi zadovoljni.admin je napisao/la:Nemoj ništa da me peglaš oko moderiranja.molotovljev je napisao/la:Dobro admine, dakle ova tema od sada je samo za navijace FK Sarajevo. Budi spreman da sankcionises
one koji pokusaju sabotirati temu. Samo bez izgovora, da to ne mozes jer su misljenja razlicita.
Znas vrlo dobro na sta mislim.
Pusti mene da radim svoj posao i pomozi time što se nećeš petljati. A stvari će doći na svoje i kvalitet će isplivati.
F.K.SARAJEVO
moj posao je održavanje foruma, a koji je tvoj? 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima li ikakav info za stopera?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Buraz, evo ti tema za to, nije valjda dzaba napravljena. Ako vec ima tema za to daj da svi pisemo oko toga tu, a ne da neko pise tamo neko vamo.MortemHz je napisao/la:Ima li ikakav info za stopera?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=9397" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Selam braći sa sjeverne tribine!
Cekajte malo, imamo temu za utakmice, temu za igrace, temu Meho Kodro, temu uprava kluba,tema video izvjestaji,fotografije, pa o cemu ce se onda uopste pisati na ovoj temi ? 

Pyro is not a crime !
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Ovo je zapad!
Neki pokusaj,koji je vise nego katastrofalan. :thumbdown:Pokušaj nekog kopiranja, sa drugog portala.hilmo je napisao/la:I ja se isto pitam.THEC je napisao/la:Cekajte malo, imamo temu za utakmice, temu za igrace, temu Meho Kodro, temu uprava kluba,tema video izvjestaji,fotografije, pa o cemu ce se onda uopste pisati na ovoj temi ?
Ne odlucujem o tome kako ce stvari na ovom forumu izgledati ali mi se ovaj novi format ne svidja.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 14 jan 2015, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Prvo, zar nije bolje da kada hoces da pises o Upravi odes na temu o upravi i tamo diskutujes o tome, bez upadica sa strane od likova koji vode raspravu o necem totalno pedesetom? Drugo, ovako je puno preglednije.
1946
Nema mi smisla ovo, mislim na fksinfu je slicno, imas teme i za utakmice, igracki kadar-transferi, trener, uprava kluba, i te teme koristis da pises o klubu, pa ti i ne treba ovakva tema
Edit. fali vam najbitnija tema. mr.pr.dr gdin Abdulah Ibrakovic
Edit. fali vam najbitnija tema. mr.pr.dr gdin Abdulah Ibrakovic

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 14 jan 2015, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
BitiSrcemVezan je napisao/la:Prvo, zar nije bolje da kada hoces da pises o Upravi odes na temu o upravi i tamo diskutujes o tome, bez upadica sa strane od likova koji vode raspravu o necem totalno pedesetom? Drugo, ovako je puno preglednije.
Pa sta ces onda ovde pisati.

Kakva je ovo getoizacija tema? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa o opstim stvarima o kojima nema zasebne temeamypitar je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Prvo, zar nije bolje da kada hoces da pises o Upravi odes na temu o upravi i tamo diskutujes o tome, bez upadica sa strane od likova koji vode raspravu o necem totalno pedesetom? Drugo, ovako je puno preglednije.
Pa sta ces onda ovde pisati.![]()
1946
- Burberry46
- Kontakt:
O utakmicamaamypitar je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Prvo, zar nije bolje da kada hoces da pises o Upravi odes na temu o upravi i tamo diskutujes o tome, bez upadica sa strane od likova koji vode raspravu o necem totalno pedesetom? Drugo, ovako je puno preglednije.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ali o kojim opstim stvarima a da su vezane za Sarajevo...trenutno su aktuelni transferi i imas temu za to, kad pocnu pripreme i utakmice imas i za to temu, pa ovdje jedino onda ostane da pricamo o premijer ligi uopsteno, ne vidim o cemu bi drugom mogliBitiSrcemVezan je napisao/la:Pa o opstim stvarima o kojima nema zasebne temeamypitar je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Prvo, zar nije bolje da kada hoces da pises o Upravi odes na temu o upravi i tamo diskutujes o tome, bez upadica sa strane od likova koji vode raspravu o necem totalno pedesetom? Drugo, ovako je puno preglednije.
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Svi navalili da otvore temu, sta ce nam zasebna tema Meho Kodro?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.