Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pasha_car_aga je napisao/la:Pa ne ismijah se ovako od kako mi je nena umrla hahahahahaha!
Dokle god ne budu podnosili izvjestaj barem nesto slicno sto smo vidjeli kod Veleza,netrebaju uvoditi nista.tuzlak1987 je napisao/la:Neka nam onda uvedu clanske.
solinas je napisao/la:Dokle god ne budu podnosili izvjestaj barem nesto slicno sto smo vidjeli kod Veleza,netrebaju uvoditi nista.tuzlak1987 je napisao/la:Neka nam onda uvedu clanske.
Ja nedam marku.
Da se razumijemo ako je Azmir toliko lose radio, kako oni kazu a bogami i mnogi navijaci,zar nije vrijeme da se to presjece,i da budemo transparentan klub![]()
Dok ne budu podnosili izvjestaj slican Velezovom,barem svaka dva mjeseca licno marku nedam,ni za clansku ni za sezonsku,nista.
Vjeruj ti meni da je igracu dosta bitno u kakvom dresu igra (kvalitet izrade, ne izgled), a mislim da je ovo neki dres tipa onih sto smo mogli u bingu kupit, u kojem se usmrdis i zalijepi se za tebe, isto kesa.HElo je napisao/la:Hvala bogu imamo tebe da nam kazes kako se neko reklamira a ne placa, sta bi mi bez tebe kuknjava
I meni ova uprava ne mirise na dobro ali da se ovoliko sere to je vec previse, cuj ne valja kvalitet dresa, nema proizvodac web stranicu pa da su ga nene sasile dok gledaju serije koga boli k.... jel to sam dres igra na terenu!?
Guest007 je napisao/la:Ma dresovi ko dresovi, ne igraju oni vec igraci. Ali moje licno mislljenje, ja bih dodao i trecu garnituru zutih dresova, ili onih zelenih kao u Barce,(neka boja na taj fazon koja nema veze sa klupskim bojama). To u zadnje vrijeme radi gotovo svaki evropski klub, zasto ne i mi.
A sto se tice kompanije Ardu Sport, tu marku ni na koridoru nisam nasao :/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.