FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 21 jan 2017, 23:35

Mali uopšte nije raskinuo ugovor s Husarom.
Sad ovi iz kluba sami preko svojih riječi prelaze. Lafo neće niko ko ima agenta prići klubu a vidi sad ovo.

Dino Hodžić, jedan od najtalentovanijih fudbalera u omladinskom pogonu, ipak će putovati s prvim timom Slobode na pripreme u Međugorje. Menadžerska agencija AK Sport pronašla je kompromis sa rukovodstvom Slobode, pa će ovaj krilni fudbaler imati priliku da pokaže šta zna pod komandnom palicom Vlade Jagodića.

Nisam raskinuo ugovor sa AK sport agencijom kako je već ranije objavljeno i želim da demantujem tu informaciju koja se večeras pojavila. Velika mi je čast što ću biti dio prve ekipe Slobode. To je klub u kojem treniram od malih nogu i čiji sam veliki navijač”-rekao je Dino Hodžić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 21 jan 2017, 23:35

Hajdarevic i Hodzic idu na pripreme :opaopa: :opaopa:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 jan 2017, 23:42

Sto se mene tiče odlični su dresovi.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 jan 2017, 23:42

informacije oko raskida ugovora, a i demant istih subotom skoro u pola noći izlaze u javnost :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 21 jan 2017, 23:51

MejdanTz je napisao/la:Hajdarevic i Hodzic idu na pripreme :opaopa: :opaopa:
Nije ni Husara glup, vjerovatno ih nije uspio uvaliti u slavnu akademiju fk sarajeva,a li vidi on tu svoj neki interes nije to bez razloga
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jan 2017, 23:54

Pa nece on njih sada u Sarajevo vec za 2-3 godine, tako on radi. Ako ih posalje u Sarajevo zbog politike kluba nece nikada dobiti sansu, a ovako iz Slobode mogu otici i dobiti 5000 mjesecno nakon 2 dobre sezone..

A bio sam se bas obradovao da je raskino :D

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 21 jan 2017, 23:56

Zasto konstantno unosite pesimizam i crnilo? Svi iole ozbiljni klubovi forsiraju svoje omladince samo je haman to kod nas problem. Dajte malo zivnite.
Zadnja izmjena: MejdanTz, dana/u 21 jan 2017, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 21 jan 2017, 23:59

MejdanTz je napisao/la:Zasto konstantno unosite pesimizam i crnilo? Svi iole ozbiljni klubovi forsiraju svoje omladince samo je haman to lod naa problem. Dajte malo zivnite.
Po meni je ovo extra...Omerović,Hajdarević su sila igrači i mislim da će uspjeti donijeti Slobodi neke novce pogotov Omerović pošto njegova menadžerska agencija ''inostrana'' tako da će vjerovatno uz dobro pružene partije ostvariti neki jak inostrani angažman što bi Slobodi moglo donijeti popriličnu sumu novca !
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jan 2017, 00:02

intercontinental je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:Zasto konstantno unosite pesimizam i crnilo? Svi iole ozbiljni klubovi forsiraju svoje omladince samo je haman to lod naa problem. Dajte malo zivnite.
Po meni je ovo extra...Omerović,Hajdarević su sila igrači i mislim da će uspjeti donijeti Slobodi neke novce pogotov Omerović pošto njegova menadžerska agencija ''inostrana'' tako da će vjerovatno uz dobro pružene partije ostvariti neki jak inostrani angažman što bi Slobodi moglo donijeti popriličnu sumu novca !
Problem nasih klubova generalno je sto nemaju mu*a treneri da daju sansu "djeci" od 17-8-9 godina. Izuzev sarajlija, iskreno se nadam da su ovo potencijalni igraci na kojima bi Sloboda mogla zaraditi novca, jer svako ko je pratio op zna da su momci talentovani i niko ne moze rec da su zbog stele tu gdje jesu.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 jan 2017, 00:04

Nisu naša djeca problem toliki, posebno ne ova generacija, problem je ovaj kvazi menadžer koji ih uništava.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 00:06

A ajde sad da svi budemo iskreni, postoji li igdke na svijetu da nekog dobrog igraca ne zastupa neki menadzer? Naravno da ne postoji, nama je problem sto nase omladince pokupi Husara, i generalni problem nasih klubova a pogotovo slobode sto ne napravi u startu kvalitetne ugovore gdje ce se odmah dogovoriti procenat od eventualnog transfera

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jan 2017, 00:07

Aerials je napisao/la:Nisu naša djeca problem toliki, posebno ne ova generacija, problem je ovaj kvazi menadžer koji ih uništava.
Potpisuju ugovor na 3 godine, ako se bilo sta u buducnosti sjebe ( ko sa Piricem npr ) onda cemo barem znati ko je najveci krivac za to. Momci su izuzetno talentovani i kao sto vidimo u cilju i Slobode i AK agency je bilo da ih zadrze.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 00:10

SARS je napisao/la:A ajde sad da svi budemo iskreni, postoji li igdke na svijetu da nekog dobrog igraca ne zastupa neki menadzer? Naravno da ne postoji, nama je problem sto nase omladince pokupi Husara, i generalni problem nasih klubova a pogotovo slobode sto ne napravi u startu kvalitetne ugovore gdje ce se odmah dogovoriti procenat od eventualnog transfera
U svijetu,klub kaze klubu 80 posto vi se kusurajte.
Kod nas u BiH,Husara kaze meni 30 posto,malom 30 posto i vama 40.
I to je i zayebalo transfer Pirica proslo ljeto.
Evo znamo kakvo je **** i opet mu popustaju.
Ma nebi poveo ni Hajdarevica ni ovog malog da su novi Messi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 00:13

Iskreno se nadam da su ovo posteni ugovori prema Slobodi i nikom vise.

Da ne bude Slobodi 20%,a Husari 40%, Senci i jaranima 40%. Manageru ide da je najbolji na svijetu maksimalno 20%, a klubu 80% i to je pristojan ugovor. Igracu ne ide nista od transfera vec dobija od novog kluba novac na ruke. Sve ispod je losa pogodba. A ne da novac ide na 5 strana..

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jan 2017, 00:15

Senco i Husara se ne mogu nikako zbog slucaja Smajic tako da cisto sumnjam da bi pristao na te Husarine uslove.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 00:18

solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:A ajde sad da svi budemo iskreni, postoji li igdke na svijetu da nekog dobrog igraca ne zastupa neki menadzer? Naravno da ne postoji, nama je problem sto nase omladince pokupi Husara, i generalni problem nasih klubova a pogotovo slobode sto ne napravi u startu kvalitetne ugovore gdje ce se odmah dogovoriti procenat od eventualnog transfera
U svijetu,klub kaze klubu 80 posto vi se kusurajte.
Kod nas u BiH,Husara kaze meni 30 posto,malom 30 posto i vama 40.
I to je i zayebalo transfer Pirica proslo ljeto.
Evo znamo kakvo je **** i opet mu popustaju.
Ma nebi poveo ni Hajdarevica ni ovog malog da su novi Messi.
Pa o tome i pisem, samo dogovoriti posten procenat i nikakav problem, i to prevashodno klub mora imati minimum 60 % od transfera, e sad dolazimo do druge kljucne stavke gdje nase uprave uvijek naprave neki previd i ne postuju ugovore do kraja i onda nas igraci dobijaju kako nas dobijaju

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jan 2017, 00:52

intercontinental je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Jel' nam ovo gore internacional objasni kako je u stvari BOLJE ici u ulcinj i igrati sa nekim albanskim i crnogorskim miki maus ekipama nego ici u antaliju.... Cestitam :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nisam rekao da je bolje, svi vrlo dobro znamo da kako nema Azmira da je haos u klubu, para nema , gleda se da se u svakoj situaciji pokuša uštediti koja marka, a naravno da TC nije taj kapacitet da iznese sezonu po standardima koje je postavio Azmir, drugo što su oni trolali cijelo vrijeme da postoji mogućnost odlaska u Antaliju ali o tom po tom...
Kao treće imali smo prošle godine pripreme u Antaliji i jake protivnike i šta smo učinili?Prednost nam se istopila brzo u odnosu na Zrinjski, Kup takođe prosuli... Džaba te pripreme kada radiš u idealnim uslovima i dođeš uvamo u blato u ove naše oranice gdje faktički normalan teren imaš tek u aprilu a do tad ko živ ko mrtav
Ma sve je to ok i jasno je to i meni i tebi al sto onda ofiranje i fintiranje sa Evropom, stadionom, pripremama, nasom djecom, pojacanjima, platama, dugovima i jos samo dragi Bog znam sta macak nije bubnuo na prvu... Imam osjećaj da svakom izjavom on ispada sve smijesniji bas kao i vlado...Ove price za laku noć macku i u kikacima tesko da bi ko popusio brate
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 22 jan 2017, 00:56

Hej tugo moja čemu se radujete, što su mamlazi raskinuli ugovor sa Patickom i opremili klub srpskim brendom za kojeg ni u Kragujevcu nisu čuli, da ne pišem o naljepnicama koje će se naći na njemu, ima da šljašti kao svemirski brod, još im spika udovoljavaju navijačima da idu dresovi na pruge hahahahahaha. Pa ne ismijah se ovako od kako mi je nena umrla hahahahahaha!

PS Ulcinj vam djeci ljetovalište bilo za života, ne vidjeli bolje!

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 22 jan 2017, 01:19

klasik je napisao/la:Postavljamo standarde
Ardu madafaka sport
:urnebes: :urnebes:

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 22 jan 2017, 01:56

Pasha_car_aga je napisao/la:Hej tugo moja čemu se radujete, što su mamlazi raskinuli ugovor sa Patickom i opremili klub srpskim brendom za kojeg ni u Kragujevcu nisu čuli, da ne pišem o naljepnicama koje će se naći na njemu, ima da šljašti kao svemirski brod, još im spika udovoljavaju navijačima da idu dresovi na pruge hahahahahaha. Pa ne ismijah se ovako od kako mi je nena umrla hahahahahaha!

PS Ulcinj vam djeci ljetovalište bilo za života, ne vidjeli bolje!

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Mozda da bacis pogled na timove u Francuskoj vecina ih ima nalijepljenu 101 reklamu na opremi tako da ne vidim sta je problem.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gost.