ma ima i stopera u igri , siguran sam da ce biti jedanZagor je napisao/la:nord @ ne znam za stopera, ali golman Kelava je još u igri.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma ima i stopera u igri , siguran sam da ce biti jedanZagor je napisao/la:nord @ ne znam za stopera, ali golman Kelava je još u igri.
BoskoAntic je napisao/la:Vala bi se u petak moglo put Koseva
Čitaš mi misli...FairBet je napisao/la:Sarajevo nije niko zaduzio,njegovo je da igra fudbal,ako dodje bolji od njega njegovo je da sjedne na klupu,ako mu se klupa ne svidja ima 15 drugih klubova u nasoj ligi.Ovo ne vrijedi samo za Bilbiju nego i za ostalih 10 igraca.
Ali sad treba otjerati momka koji je odigrao kako treba kad je bilo najpotrebnije. Mi Borusije ne bi vidjeli da nije njega bilo.FairBet je napisao/la:Sarajevo nije niko zaduzio,njegovo je da igra fudbal,ako dodje bolji od njega njegovo je da sjedne na klupu,ako mu se klupa ne svidja ima 15 drugih klubova u nasoj ligi.Ovo ne vrijedi samo za Bilbiju nego i za ostalih 10 igraca.
PA na prošlih par stranica se spominje da treba raskinuti ugovor s njim.. Al' otom potom, Meho će to sve sreditiFairBet je napisao/la:Ko kaze da ga treba otjerati?Nek se svako bori za svoje mjesto pod suncem
Ovaj momak je prilicna misterija....i kod Mehe dobija malo prilika do ke u Zrinjskom bio bas bas dobar. A i ono sto je dobio nije vala sta aman zaman...vjerovatno joker sa klupe u ovoj, jakoj konkurencijiFairBet je napisao/la:Po svim parametrima Bekic je nekako tu najveci visak.Kako god okrenes ne znam gdje i kako da ga stavis
Svi na treningwwwfcsarajevoba je napisao/la:Prvi otvoreni trening FK Sarajevo u 2015. godini
Datum: Petak, 16.1. 2015.
Početak: 15,00h
Lokacija: Pomoćni teren Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase"
https://www.facebook.com/events/9078990 ... pe=regular
molotovljev je napisao/la:U svakom slucaju Nemanji je potrebna podrska ! Moramo decka podrzati, iako slazete se da je on najmanje
imao tu podrsku. Doduse, puno se ocekivalo od njega, prvenstveno mislim na golove, a tu je zakazao.
Jeste, dao je neke vazne evropske golove ali je ruku na srce kiksao vise puta. Kada promasis jedanput zicer,
ili dva puta, pa hajde navijaci ce ti oprostiti i podrzati te, ali ako se to desava cesto, e u tom slucaju gubis
povjerenje kod navijaca i logicno je da ces biti izlozen kritikama... Imao je on i znacajnih asistencija, bez dileme,
ali su one ostale u sjeni svih tih promasaja. Danas je situacija drugacija i povoljnija po Nemanju, skinuo je taj
teret sa svojih ledja, ne ocekuju se od njega golovi, tako da nadam se da Bilbija biti vazna karika u nasem timu.
U protivnom, vjerovatno ce promijeniti sredinu i klub. Sve najbolje Bibi !!!
MI SMO DIVOVI
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], juka55, napoleon72, propoklopac i 42 gosta.