FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMARE ODLAZI

eh sad si ga payton pretjero protiv vrijedjanja sam al' ti se jedan debilni moronpayton je napisao/la:hz033 je napisao/la:Hajde sad zahebavajte se sami da se mi ne smaramo
ahahahahaha![]()
ahahahahaah
![]()
![]()
zeta je za ove paore BARCA
pa ovaj put nije ništa slagao. bili smo očaj živi i na jedvite jade smo i izjednačili.nanek je napisao/la:Igor papak kaze na kraju i zeljeznicar kad se sve sabere treba i biti zadovoljan sa ovim bodom.
Pozdravim ti uzu i siru porodicu Igore !
Bijeljina, Bijeljina, pitarska mahala!Bijeljinacity je napisao/la:HVALA CARE PUNO ZA PRENOS I POZDRAV IZ BIJELJINE!!!BOD KO BIJELJINA!!!
NAPRIJED NARODE!
pjesnik šta ima kod tebe ?DrinaLights je napisao/la:Vidio sam jug bez ljudi
skretničar kako gubi
manijake na stubu srama
i Radnika dok ih kara !
Odlazi Safete.
Ma nemoj mi reciamerosm je napisao/la:ZBOGOM TITULA !
Pokusati sada kroz sezonu izboriti Evropu i odbraniti titulu u kupu, i ako ce to sa ovim klocevima biti ne moguca misija. Nadam se da ce im Amar Osim oduzeti narednih 6 plata/placa pa da onda pic.kice shvate neke stvari.
Koga mi nismo u stanju na Grbavici pobjediti, majko draga.
- SarajlijaTM
BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION,OPET ŠAMPION!!!
crknite dusmani

crknite dusmani
Sta kaze prijatelj pique

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
PASA MOJ NEIGRAJU NI NAVIJACI NI UPRAVA-IGRACI IGRAJU I TO ZA PLATU,KOJA ZA NASE USLOVE NIJE MALA I TREBA DA SE STIDE-TKO PITA MENE NA POSLU JELI MOGU ILI NEMOGU ODRADITI STO MI SE DA -PLACEN SI DA RADIS TAKO I ONI PLACENI SU DA IGRAJU-PICKETINEbablaz je napisao/la:Kraj priče je počeo u Trebinju (zadnje kolo prošle sezone). Mi ne možemo pobijediti ekipu kojoj Stanić i Jamak naprave akciju i daju gol. Imamo reprezentativca (Svraka), NAjboljeg strijelca (Adilović) koje ne možemoprodati ni za bilo kakve pare. NAMJERNO SAM POMENUO NJIH DVOJICU. Jad i čemer. Vjerovatno nema ni para(Čim je Žujo digao sidro) ... A i navijači nam valjaše pravo, al su zato oni ispali face prave... FUJ
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Znate onaj najkraci vic na svijetu?? Pitari the end 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
pitari zaboravili onu njihovu sto ori sjeverom "Gosk Gosk Gabela, na kura.c nas nabola".
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa već znamo da udbaški klub nije osvojio trofej 5 godina.emir18 je napisao/la:Sta kaze prijatelj pique
Šta je poenta!?
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
GaziHusrevBeg

pa valjda je tesko skontat da je -5 bodovaGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa već znamo da udbaški klub nije osvojio trofej 5 godina.emir18 je napisao/la:Sta kaze prijatelj pique
Šta je poenta!?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Crni gavran
- Kontakt:
Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
KAKO IGRAMO SLOBODNO UPISITE 3Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo
Tako ste mahali i prosle godine u ovo vrijeme negdjeemir18 je napisao/la:pa valjda je tesko skontat da je -5 bodovaGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa već znamo da udbaški klub nije osvojio trofej 5 godina.emir18 je napisao/la:Sta kaze prijatelj pique
Šta je poenta!?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
aminmija je napisao/la:KAKO IGRAMO SLOBODNO UPISITE 3Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo
Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
PA **** MOJA JE MANA STO SAM REALAN KAO STO RECE VEC NEKO PAD JE POSEO U TREBINJUF.G.R je napisao/la:aminmija je napisao/la:KAKO IGRAMO SLOBODNO UPISITE 3Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo