Benko je napisao/la:FKŽ1921
1. Mi cemo za godinu dana biti slobodni rata poreza jer cemo dug vratiti u tri rrate od poo 640 000 KM. Tako smo potpisali reprogram, na godinu dana, tako da se pored kamate odbija i 30% glavnice (vi ste na 10 godina potpisali)
2. Za akademiju ide lova odmah, lezi an racunu.
3. pare za kadar nisu ulozene nikakve jer se ne kupuju igraci, a plate iggraca su kao i u sirokom npr.osim dva-tri igraca , jednog placa Cardiff. Naravno, dio para jeste ulozen ali jako malo za razliko od akademije i dugova.
Dug prema dobavljacima je isplacen, prema bivsim igacima je isplacen, tako da iduce godine mi smo postpuno bez marke duga ukljucujuci i porez. Dokaz tome jesu SLOBODNI svi racuni kluba, dakle, sve i jedan racun FKS je odblokirann, da postoji i jedna nerjesena tuzba racun bi bio blokiran.
molim da se ne pljuje na moj post ni slicno jer samo zelim pojasniti kolegi sa foruma o cemu se radi.
da odgovorim na pravoj temi
1. zvanicno ako ima volio bih link?
3. kada ti plate za godinu dana skoce za 200-300% i vise to je ulaganje u igracki kadar, isto da siroki digne sad plate duplo to je ulaganje, tako da je i kod vas ulozeno u igracki kadar i jbg ulaze se jer se mjesecno isplacuje, al to je neupitno da moras ulozit ako hoces rezultate
- ti mozes imati 10 miliona duga, ako potpises reprogram (znaci dogovorio si otplatu) racuni su slobodni, to ne znaci da su dugovi isplaceni...
isto tako da li znas kada se tek blokiraju racuni? vidim pricas o tuzbi, fina rijec al ona ne povezuje blokiranje racuna, moze tebe pola sarajeva tuzit al dok proces ne dodje odredjeni stepen na koji se moze cekat godinama, racuni sa tim veze nemaju