naravno da je amaterizam od kluba kad ovaj klub nikad nije imao stvarnu podrsku tuzlaka.
da se ne lazemo i ne zajebavamo skoro sva podrska je uvijek bila deklarativne prirode, cast izuzwecima i ovim "bolesnicima" u koje ubrajam i vas, jer realno koji mazohist bi se ovoliko zajebavo dzabe

ja ovakvih ko kostakurta uz duzno postovanje srecem svakodnevno. ista prica. nista ne valja,sve je racku, ne interesuje me, idi ba. ima barsamancester, real, drama,kriminalci,seljaci, narkomani i sl.
il meni najdraza, osupnuta,sts ti meni govorit,znas ti sta sam ja za slobodu uradio

za ovo bi robijo tita mimrtvog
uz duzno postovanje, cudni smo ljudi u pm, zacas pljuvat,a konkretno i realno slabanafaka..
i onda nije cudo sto dodju macak,azmir,jasmin i ini drugi i zajebaju.
nije cudo.
a zaskupstinu je tacno onako ko sto sam i reko.
znaci imenuje se komisija za izbor i imenovanja, dovoljno da imas 18 god,. i da te neko predlozi.naravno znase kako se predlaze.nismo djeca.
a i prije par godina bila prica s azmirom da ce se placat stolica i sta bi.
i azmir je obecavo profesionalce u klubu, il bar 5 momaka koji ce radit i dzaba za klub.
i ovi sad obecavaju.
**** vise i obecanja,djela a ne lijepe rijeci.
isto ko i sa igracima, sad prica jedno a pizda jedna ljubi grb, **** ti pleme,i plemensko.
il zajko place danas sutra,prvi dan nije da nema iplate,nego iz straha da ga ne isplate ispaljuje se.
razumijem ja da se leti za parama al onda sei ponasaj u skladu sa situacijom na terenu, ne glumi da si nesto sto nisi.
a ovo je i opomena za sve. nema ba legendi za mejsec godinu.
legenda je rahmetli huka.
licno za mene legenda je i rahmtli hatuna.i tako...
a ove novokomponovane pizde.ko ih ****.
igraju za pare i to je to.niko od njih nije i ne msije bit iznad kluba od igraca,preko trenera uprave pa i do nas navijaca.
a eto valjda bude bolje, ma bice bolje garant, jer **** milosnu majku ne moze valjda gore?