NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ima li kupiti karta kod sata
-
- Kontakt:
Gdje to pise, da je dzabe?nebeskasila je napisao/la: ↑18 sep 2020, 19:04Ovaj vikend je dzabe live stream osim ako ne zelis pomoci klubu pa uzeti kartu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ja msm da su na fb pisali dassd ttavnik prenosi utakmicu pogledajte nemam ssd vremena da nadjem
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
to je tebi melek na snu sapnuo, opet tvoje cuvene informacije
kralju moj najdrazi si mi ovdje

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Pisalo je da je u režiji NK Travnik, i da je uplata za pomoć klubu. Valjda znači da je free prijenos?nebeskasila je napisao/la: ↑18 sep 2020, 20:13Ja msm da su na fb pisali dassd ttavnik prenosi utakmicu pogledajte nemam ssd vremena da nadjemharden je napisao/la: ↑18 sep 2020, 19:07Gdje to pise, da je dzabe?nebeskasila je napisao/la: ↑18 sep 2020, 19:04
Ovaj vikend je dzabe live stream osim ako ne zelis pomoci klubu pa uzeti kartu
U pravu ste i ja sam procitao to na fb
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Pratim sve o nasoj svetinjiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:35to je tebi melek na snu sapnuo, opet tvoje cuvene informacije![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jel to stvarno pa nigdje kod nas ne pise ima li neko objavu??
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
𝐎𝐁𝐀𝐕𝐈𝐉𝐄𝐒𝐓: 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐮𝐭𝐚𝐤𝐦𝐢𝐜𝐞 𝐣𝐞 𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐢 𝐍𝐊 𝐓𝐫𝐚𝐯𝐧𝐢𝐤, 𝐚 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐮𝐭𝐚𝐤𝐦𝐢𝐜𝐞 𝐣𝐞 𝐌𝐮𝐡𝐚𝐦𝐞𝐝 𝐒𝐚𝐝𝐢𝐤𝐨𝐯𝐢𝐜́.
𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐳𝐚 𝐩𝐫𝐚𝐜́𝐞𝐧𝐣𝐞 𝐮𝐭𝐚𝐤𝐦𝐢𝐜𝐞 𝐜́𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐢 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐧 𝐧𝐚 𝐧𝐚𝐬̌𝐞𝐦 𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐥𝐮 𝐧𝐤𝐣𝐞𝐝𝐢𝐧𝐬𝐭𝐯𝐨.𝐧𝐞𝐭, 𝐚 𝐤𝐮𝐩𝐨𝐯𝐢𝐧𝐨𝐦 𝐤𝐮𝐩𝐨𝐧 𝐤𝐚𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐚𝐳̌𝐞𝐭𝐞 𝐧𝐚𝐬̌𝐞𝐦 𝐫𝐚𝐝𝐮 𝐢 𝐩𝐫𝐮𝐳̌𝐚𝐭𝐞 𝐧𝐚𝐦 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐣𝐬𝐤𝐮 𝐩𝐨𝐝𝐫𝐬̌𝐤𝐮, 𝐤𝐨𝐣𝐚 𝐧𝐚𝐦 𝐣𝐞 𝐣𝐚𝐤𝐨 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐞𝐛𝐧𝐚 𝐮 𝐨𝐯𝐢𝐦 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐜𝐢𝐦𝐚.
𝐕𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐇𝐕𝐀𝐋𝐀 𝐬𝐯𝐢𝐦𝐚, 𝐤𝐨𝐣𝐢 𝐩𝐨𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐯𝐚𝐣𝐮 𝐧𝐚𝐬̌ 𝐭𝐫𝐮𝐝 𝐢 𝐫𝐚𝐝!!
𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐳𝐚 𝐩𝐫𝐚𝐜́𝐞𝐧𝐣𝐞 𝐮𝐭𝐚𝐤𝐦𝐢𝐜𝐞 𝐜́𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐢 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐧 𝐧𝐚 𝐧𝐚𝐬̌𝐞𝐦 𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐥𝐮 𝐧𝐤𝐣𝐞𝐝𝐢𝐧𝐬𝐭𝐯𝐨.𝐧𝐞𝐭, 𝐚 𝐤𝐮𝐩𝐨𝐯𝐢𝐧𝐨𝐦 𝐤𝐮𝐩𝐨𝐧 𝐤𝐚𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐚𝐳̌𝐞𝐭𝐞 𝐧𝐚𝐬̌𝐞𝐦 𝐫𝐚𝐝𝐮 𝐢 𝐩𝐫𝐮𝐳̌𝐚𝐭𝐞 𝐧𝐚𝐦 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐣𝐬𝐤𝐮 𝐩𝐨𝐝𝐫𝐬̌𝐤𝐮, 𝐤𝐨𝐣𝐚 𝐧𝐚𝐦 𝐣𝐞 𝐣𝐚𝐤𝐨 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐞𝐛𝐧𝐚 𝐮 𝐨𝐯𝐢𝐦 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐜𝐢𝐦𝐚.
𝐕𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐇𝐕𝐀𝐋𝐀 𝐬𝐯𝐢𝐦𝐚, 𝐤𝐨𝐣𝐢 𝐩𝐨𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐯𝐚𝐣𝐮 𝐧𝐚𝐬̌ 𝐭𝐫𝐮𝐝 𝐢 𝐫𝐚𝐝!!
Te objave mi mobitel ne može očitati, samo prazna mjesta umjesto slova stoje 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
NK Jedinstvo: Orlando, Olić, Koprivica, Midžić, Tankuljić, Haračić, Fajić, Ojeda, Bešagić, Makić, Devedžić.
Najjaci sastav trenutno, napasti od prve minute i uzeti tri boda, samo da Fajic nastavi zabijati
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Link negdje ?
Ne znam je li ovo:
-
- Kontakt:
Cudnooo kasni sve. Da mi je pogledati prvih 20 minuta utakmice ne bi zalio sto maraka platiti
Ništa zasad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.