Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

fukaratz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la fukaratz » 17 jun 2014, 15:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma joj mi vas jedini nikad nismo ni dijelili..s obje strane Neretve insana ni na mapi vazda je to tako bilo i prije tih dijeljenja :mrgreen:
Ma jok brate. Svaki put kad smo dosli u Tuzlu poslje rata polozili smo cvijece na kapiji i ti mi nasao pricat o insanima. Daj brato presaberi se malo
vasa gostovanja u Tuzli poslje rata su ekstremna rijetkost :!:
Sloboda Tuzla

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 jun 2014, 15:32

fukaratz je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma joj mi vas jedini nikad nismo ni dijelili..s obje strane Neretve insana ni na mapi vazda je to tako bilo i prije tih dijeljenja :mrgreen:
Ma jok brate. Svaki put kad smo dosli u Tuzlu poslje rata polozili smo cvijece na kapiji i ti mi nasao pricat o insanima. Daj brato presaberi se malo
vasa gostovanja u Tuzli poslje rata su ekstremna rijetkost :!:
Vasa u Mostaru su nikakve tacnije nikad nistr ni bili. Mislim da ste jednom dosli u finalu kupa ali protiv zrinjskog. Dobro s obzirom ds ste se tek ove godine afirmisali razumljivo :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2014, 15:33

Sta kaže ovaj kompleksaš iz vrapcica....8 000 preludih mostaraca u izvrnutim fajerkama,bakljama...ruše,pale....pompej,jbt :urnebes: :urnebes:...da se MOMENTALNO skines sa toga što trenutno uzimas....još frajer nekakav stariji lik,jbt :wtf: ....cuj,8000 :urnebes: :urnebes: ....golemo brato
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jun 2014, 15:34

jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 17 jun 2014, 15:36

fedeltafrotta je napisao/la:jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama :lol:
A nakav Brzi im igrac,,ko je to da prostis,,sta je to da prostis
Poslacemo vas u drugu ligu ako nastavite vase provale

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jun 2014, 15:37

staragarda je napisao/la:Sta kaže ovaj kompleksaš iz vrapcica....8 000 preludih mostaraca u izvrnutim fajerkama,bakljama...ruše,pale....pompej,jbt :urnebes: :urnebes:...da se MOMENTALNO skines sa toga što trenutno uzimas....još frajer nekakav stariji lik,jbt :wtf: ....cuj,8000 :urnebes: :urnebes: ....golemo brato
Pa sjeca se tip svega. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 jun 2014, 15:40

fedeltafrotta je napisao/la:jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama :lol:
Ma pusti brato kad nam je trebalo za titulu prije rata otisla nas gomila u tuzlu. Izvrnute fajerice obrijane glave,majice u bojama engleske,salovi liverpoola, mutd kad tamo ljudi posli na utakmicu nose serdzade francuzice i taj fazon. Na suprotnoj strani nigdje navijacke skupine. Jest nas ubila murija ali smo rusili tuzlu momacki. Bjezali kp od vas prije par godina. Smijesna novoafirmisana navijacka skupinica :zviz:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2014, 15:41

podhum je napisao/la:
Podhumac,mi smo za vas real i to madridski u svakom segmentu...zato psssstttt....gledat kako ćete onu nakaradu od stadiona sredit jer ćete tu još dugo bit....

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 17 jun 2014, 15:43

staragarda je napisao/la:
podhum je napisao/la:
Podhumac,mi smo za vas real i to madridski u svakom segmentu...zato psssstttt....gledat kako ćete onu nakaradu od stadiona sredit jer ćete tu još dugo bit....
Ok brato,,,e to nisam znao,,auuuu

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2014, 15:45

Ma pusti brato kad nam je trebalo za titulu prije rata otisla nas gomila u tuzlu. Izvrnute fajerice obrijane glave,majice u bojama engleske,salovi liverpoola, mutd kad tamo ljudi posli na utakmicu nose serdzade francuzice i taj fazon. Na suprotnoj strani nigdje navijacke skupine. Jest nas ubila murija ali smo rusili tuzlu momacki. Bjezali kp od vas prije par godina. Smijesna novoafirmisana navijacka skupinica :zviz:
Eo ga ponovo....znači, :urnebes: :urnebes: .....jel može još malo pikanterija :urnebes:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 jun 2014, 15:45

Fukare - living on the edge :urnebes:
Ja te volim, volim Željo..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jun 2014, 15:46

cuj pastrmke vijernog rodjenog iz Vrapcica :lol: ljudi vas izbace sa stadiona pa gdje je tad bilo 8000 ljutih Mostaraca da sprijecite delozaciju :lol: igrate na selu i nekom pamet solite :o nego ti lagano u ribolov pa na pijacu zaraditi koji dinar jbg valja nekom i hamaliti :lol:
Sloboda Tuzla

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jun 2014, 15:47

pastrmka, velez i RA su za vas nivo o kojem mozete sanjat, da ste na njihovom mjestu odavno ne bi postojali ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 17 jun 2014, 15:49

fukaratz je napisao/la:cuj pastrmke vijernog rodjenog iz Vrapcica :lol: ljudi vas izbace sa stadiona pa gdje je tad bilo 8000 ljutih Mostaraca da sprijecite delozaciju :lol: igrate na selu i nekom pamet solite :o nego ti lagano u ribolov pa na pijacu zaraditi koji dinar jbg valja nekom i hamaliti :lol:
E bas ti hamali pastrva,,,ali u seksu
Sinoc je spanjolka legla,,a neku noc svabica,,,pa svedjanka
Apartmani se tresu,,a lova lijeze
Sta bi dao ti da hamalis ko on :njanjanja: :njanjanja:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 jun 2014, 15:50

E jbg. ja taman konto normala odnosi haj reko da skinem jedan semafor,da ponesem fukari,cito sam da im fali ,borili se da nabave nakav displej,pa im nedaju kad ono belaj.Oni vec motorku upalili na tribini,al nema veze ponijecu ja ova semafor ,samo mu zuto neradi pa ako ima ko kakvog elektricara nek povede.Vratila nam se fukara treba ih pogurati :beba:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jun 2014, 15:50

fedeltafrotta je napisao/la:pastrmka, velez i RA su za vas nivo o kojem mozete sanjat, da ste na njihovom mjestu odavno ne bi postojali ;)
"pastrmka, velez i RA." :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2014, 15:50

fedeltafrotta je napisao/la:pastrmka, velez i RA su za vas nivo o kojem mozete sanjat, da ste na njihovom mjestu odavno ne bi postojali ;)
Jel,sviju ti :urnebes:

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 17 jun 2014, 15:52

Bajg pastrmka :rol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jun 2014, 15:52

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa imali smo mi Zmaj od Bosne SDA klub koji je slicna tvorevina kao Svinjski, deset puta vise para imali od nas medjutim gube se neki al Carsija se neda :cool: **** smo mi i Zmaj, koji je npr Zelju kantao 9-1, iz Tuzle za sva vremena :cool: Svetinja bila i ostala a sta rodjeni uradise :lol: pokrij se usima i igraj na selu :D
Sloboda Tuzla

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 jun 2014, 15:53

fukaratz je napisao/la:cuj pastrmke vijernog rodjenog iz Vrapcica :lol: ljudi vas izbace sa stadiona pa gdje je tad bilo 8000 ljutih Mostaraca da sprijecite delozaciju :lol: igrate na selu i nekom pamet solite :o nego ti lagano u ribolov pa na pijacu zaraditi koji dinar jbg valja nekom i hamaliti :lol:
Cuj na pijacu :lol: a brato evo apartmani mi bukirani da novembra,ove godine se ocekuje 200 000 turista. Prosle sam zaradio 100 000 € i guzio od norvezanki britanki kineskinja slovenki itd. Nego brato naostri krampu promjeni bateriju provjeri sijalicu i sretno :lol: :lol: ja levata majko draga.

PS umalo zaboravih filter od zraka gas maske i kremu za tijelo radi zastite od infekcije usljedjene kupanjem u urinu 5000 ljudi na panonskom jezeru :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.