Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
[youtube][/youtube]

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dobrodošao!Glupost je napisao/la:Pozdrav svim fanovima Juventusa, ja sam novi clan ovdje ali od evropskih klubova godinama pratim Juve, i ovdje cu biti aktivan, valjda cemo se dobro druzit i zajedno radovati novim uspjesima naseg kluba

Ovih dana je mnogo novih članovi i ti si jedan od njih.
Nadam se da ćeš ispuniti obečanje!

@JuveSissoko meni suze krenule na oči...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo i od mene jedna!
Pjesma u pozadini ubija!
Ako nekog zanima pjeva Negramaro pjesma se zove Meraviglioso
Evo i od mene jedna!
Pjesma u pozadini ubija!
Ako nekog zanima pjeva Negramaro pjesma se zove Meraviglioso

Ž '21!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg treba sad bit realan pa priznati da je Amauri bio bas dobar igrac prije dolaska u Juve, i da smo se svi obradovali njegovom transferu. Lijepo je sve i pocelo , ali eto na kraju ispade "veliki igrac u malom klubu" nesto kao Đilardino.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Gledajuci danasnju utakmicu moglo se zakljuciti da nasi najveci rivali nisu u nekoj prednost, pogotovo inter. Ako dovedemo kvaliteno lijevo krilo, provjernenog stopera ( mada nije nuzno), imamo velike sanse u nadmetanju za vrh serije a. Sobzirom da ima jos vremena do pocetka prvensvta, postoji mogucnost za jos veci napredak, sto ce poboljsati kvalitet nase igre. Ove godine , moje skromno misljenje, mislim da cemo se sigurno plasirati u LP, a to je neki nas minimum. Kombinaciju kvalitetnih mladih i starih igraca mora uroditi plodom. Trener, nekedasnje hrabro srce naseg kluba, posjeduje znanje, veliki je Juventino, sto daje jednu dodatnu notu nasem klubu.Treba pohvaliti dosadasnji rad Marotte , koji je mnogo vise uradio nego lani, a jos ima vreman da se dokaze. Bitna stvar je da ove godine trener ima glavnu rijec u izboru igraca za ovu sezonu , sto ranije bas i nije tako bilo. Nadati se izlasku naseg kluba iz sivila, koje traje par godina, a od ove sezone mi se vracamo na sami vrh gdje nam je i mjesto. Bez jakog Juventusa, nema ni jake seria a...
od kad dodje u Juve kao da mu je neko sihr bacioultrasstyle_tz je napisao/la:jbg treba sad bit realan pa priznati da je Amauri bio bas dobar igrac prije dolaska u Juve, i da smo se svi obradovali njegovom transferu. Lijepo je sve i pocelo , ali eto na kraju ispade "veliki igrac u malom klubu" nesto kao Đilardino.

@ JuveSissoko i Bianconeri, drama su vam ovi klipovi ! 
Do kada ce Vidal biti na godišnjem? Nadam se da će se ubrzo pridružiti ostatku ekipe, jer je početak sezone vrlo blizu i ovo su najbitniji dani za formiranje zajedništva među igračima. Još imamo i novog trenera, a čekamo na još barem jedno pojačanje.
Mada imam osjećaj da će se Arturo brzo uklopiti, kako sada Marchisio igra možda mu i neće biti zagarantovano mjesto u prvih 11. Nije on Felipe Melo.
Moram reći da sam primjetio da nekako dosta vjerujem Conte-u, nisam taj osjećaj imao još od Deschampsa, a obzirom da je on vodio tim u Serie B možda čak ni od vremena kad je Don Fabio bio šef.
Zahvaljujući onom kanalu na Youtube navijači koji ne govore italijanski sada se mogu dosta "približiti" ekipi i treneru, i iz intervjua sam dobio feeling da ima nešto u načinu koji govori kad daje izjavu za medije. Osjeti se da je rođeni pobjednik u pitanju. 

Do kada ce Vidal biti na godišnjem? Nadam se da će se ubrzo pridružiti ostatku ekipe, jer je početak sezone vrlo blizu i ovo su najbitniji dani za formiranje zajedništva među igračima. Još imamo i novog trenera, a čekamo na još barem jedno pojačanje.

Moram reći da sam primjetio da nekako dosta vjerujem Conte-u, nisam taj osjećaj imao još od Deschampsa, a obzirom da je on vodio tim u Serie B možda čak ni od vremena kad je Don Fabio bio šef.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidal će igrati protiv Betisa 13. augusta...
Ma sva ova situacija i ulijeva neku nadu i prošle godine u ova doba je bilo isto ovako...
Imamo mi neke šanse, glavno je to što ne igramo u Evropi...
Ali ponavljam po ko zna koji put mene je najviše strah povreda...
Doveli smo igrače koji su navikli da igraju derbije i budu odlučujući igrači u tim utakmicama, toga nam je falilo, a isto tako igrače pomoću kojih ćemo se lako riješavati slabijih ekipa i nećemo gubiti 20 bodova na njima kao prošle sezone...
Imamo perspektivu, to samo treba pokazati na terenu!
Ma sva ova situacija i ulijeva neku nadu i prošle godine u ova doba je bilo isto ovako...
Imamo mi neke šanse, glavno je to što ne igramo u Evropi...
Ali ponavljam po ko zna koji put mene je najviše strah povreda...
Doveli smo igrače koji su navikli da igraju derbije i budu odlučujući igrači u tim utakmicama, toga nam je falilo, a isto tako igrače pomoću kojih ćemo se lako riješavati slabijih ekipa i nećemo gubiti 20 bodova na njima kao prošle sezone...
Imamo perspektivu, to samo treba pokazati na terenu!
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
vidim kupili smo nekog Princa
dijete za Primavere iz Le Havrea Prince Desir Gouano 17 godina, stoper.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSissoko je napisao/la:vidim kupili smo nekog Princadijete za Primavere iz Le Havrea Prince Desir Gouano 17 godina, stoper.
Vidim pocela su Wengerovska pedofilska dovodjenja...
Nadam se da Conte nije pedofil kao Wenger koji max iskoristava tu djecu...
Ja sam za to da se dovode ovakvi igraci jer ce sigurno neko od njih biti otkrovljenje kao sto je bio Sorensen, samo sto mi je zao kad vec dovodi ''talente'' zasto nije doveo Sulejmana Kulibalija...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Elia je sve blize Juventusu, ovdje ce opet biti kljucna zelja igraca, "cujem" da je u pitanju ponuda od 8 miliona plus 2 miliona u slucaju kvalifikacije u LP, fer cijena za ovog igraca, sigurno Conte vidi nesto u njemu sto mu treba, mada ima i boljih rjesenja, al eto, nije skup igrac, relativno je mlad, jos samo stopr kvalitetan i imacemo ekipu dostojnu borbe za tu 3 poziciju sto nam je cilj.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma neće taj zaigrati u Juventusu sljedeće 2-3 godine...
Imat će on dvadesetak ljeta kad dobije šansu...
Uostalom nikad se ne zna, Sorensen se pokazao odličnim iako ima tek 19 godina...
Sutra neko od ovih naših ide na pregovore sa HSV-om za Eliu, prva cijena nekih 8 miliona, ne treba im ni dati više...
Sam Elija je potvrdio mogući transfer: Klub ne želi da pričam o mojoj budućnosti, ali italijanski fudbal mi se sviđa i igranje u važnom prvenstvu me svakako tangira tj. raduje
Imat će on dvadesetak ljeta kad dobije šansu...
Uostalom nikad se ne zna, Sorensen se pokazao odličnim iako ima tek 19 godina...
Sutra neko od ovih naših ide na pregovore sa HSV-om za Eliu, prva cijena nekih 8 miliona, ne treba im ni dati više...
Sam Elija je potvrdio mogući transfer: Klub ne želi da pričam o mojoj budućnosti, ali italijanski fudbal mi se sviđa i igranje u važnom prvenstvu me svakako tangira tj. raduje

Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa ne mogu obojicu valjda uzeti???Prema navodima La Repubblice "stara dama" je sklopila dogovor sa Vargasom i ostaje da se dogovore sa Fiorentinom koja je već odlučila koga dovesti u slučaju da ode Peruanac.
Ovaj izvor navodi kako je postignut dogovor sa igračem. Dogovoren je četverogodišnji ugovor vrijedan 3 miliona eura po sezoni.
Sada ostaje da se Juventus dogovori sa Fiorentinom, a u pravcu Firenze bi mogli otići Amauri ili Martinez.
U slučaju da prodaju Vargasa, Fiorentina bi dovela Ramireza iz Bologne.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nek dovedu, 'ta ti znaš!?
Ima se para, što jest jest, prodat ćemo ove levate tako da i nećemo na ovu dvojicu ništa potrošiti...
Amauri = Elia
Martinez, Iaquinta = Vargas

Ima se para, što jest jest, prodat ćemo ove levate tako da i nećemo na ovu dvojicu ništa potrošiti...
Amauri = Elia
Martinez, Iaquinta = Vargas
Ž '21!
Realno,Elia bi bio bolje rješenje,nemamo uopšte igrača takvog profila u ekipi koji može driblingom i brzinom stvoriti višak pogotovo protiv manjih ekipa koje se brane sa svim igračima, mlađi je i jeftiniji od Vargasa koji jeste dobar igrač ali precjenjen.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- sarajlija89
- Kontakt:
Ima i toga...moze on napredovat jos vise.Oxygen je napisao/la:Realno,Elia bi bio bolje rješenje,nemamo uopšte igrača takvog profila u ekipi koji može driblingom i brzinom stvoriti višak pogotovo protiv manjih ekipa koje se brane sa svim igračima, mlađi je i jeftiniji od Vargasa koji jeste dobar igrač ali precjenjen.
Vargas je trkac i ima sut, 1 na 1 nije toliko jak, da bi visak pravio...
Znaci, za Eliu smo se dogovorili i slozili svi??

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Elia bolje riješenje od Vargasa
,neču da ulazim sad u neke analize jer sigurno ti koji vise pratis juve vise od mene znas sta vam fali ali ja sam nekako sklon utisku da je Vargas bas ono sto vama fali,ofanzivno je beton vejruj,pratim ga jos od Catanie,a defanzivno moze vam puno znacit u pokirvanju Pirla jer ne moze Vidal bas sve postizat,a Pirlo je majstor nek i trci malo al ostali ce se zrtvovat.Elia jest atraktivan igrač sigurno,ali zar mislis da on ima moć i muda da otrese npr Maicona ili Zanettija,tačno je da bi on vama dobro doso radi igre protiv bunkera ali opet sam skloniji Vargasu!svako dobro ti zelim i kamo srece da obojicu dovedete!

Da ga ne ureknemo,nadam se da će doćisarajlija89 je napisao/la:Ima i toga...moze on napredovat jos vise.Oxygen je napisao/la:Realno,Elia bi bio bolje rješenje,nemamo uopšte igrača takvog profila u ekipi koji može driblingom i brzinom stvoriti višak pogotovo protiv manjih ekipa koje se brane sa svim igračima, mlađi je i jeftiniji od Vargasa koji jeste dobar igrač ali precjenjen.
Vargas je trkac i ima sut, 1 na 1 nije toliko jak, da bi visak pravio...
Znaci, za Eliu smo se dogovorili i slozili svi??![]()

[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- JuveSissoko
- Kontakt:
zadnji put sam gledao Eliu protiv Bayerna u Minhenu, i djelovao je kao djecacic koji je zalutao na teren, ali isto tako jednom je s klupe usao za Holandiju na svijetskom i odigrao sjajno, lik je meni ne definisan totalno, i 8 miliona ili 9 je maksimum za takvog igraca, kupio bih ga ali vec slijdece sezone u slucaju kvalifikacije u LP trazio bolju zamjenu, nek Elia sjedi na klupi ili nek napreduje pa sam sebi tu poziciju obezbijedi, ovako Pepe mu je konkurencija, a ako Pepe u slucaju dolaska u Juve, ne moze izbacit iz postave, nek prestane igrat fucu 

- sarajlija89
- Kontakt:
Ne, ne...
Momak je potencijal, nema tu sta. Ali, jednostavno, u HSV-u nije imao pravog trenera i adekvatan rad koji bi ga usmjerio i poboljsao...
Dolaskom u Juve, mogao bi i to dobiti i napredovati, bar se nadamo.
Cijena je optimalna, jbg...sve ostalo je do njega i do srece, jer ne mozemo valjda uvijek fulati sa pojacanjima ccc...
Momak je potencijal, nema tu sta. Ali, jednostavno, u HSV-u nije imao pravog trenera i adekvatan rad koji bi ga usmjerio i poboljsao...
Dolaskom u Juve, mogao bi i to dobiti i napredovati, bar se nadamo.
Cijena je optimalna, jbg...sve ostalo je do njega i do srece, jer ne mozemo valjda uvijek fulati sa pojacanjima ccc...