Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

suhakrpa
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la suhakrpa » 09 mar 2011, 21:07

Sinoć je Barsa pokazala da ima veliki kredit kod sudaca, jer ono je zaista bilo smiješno. Izgubili smo, ispali, ali idmeo dalje. Imamo velike šanse da osvojimo Englesku ligu i mislim da bi većini navijača bilo draže da osvojimo EPL nego Ligu prvaka.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 09 mar 2011, 21:08

Monolog je napisao/la:Što se tiče toga da l' je tebi Messi najbolji ili nije, mislim da je to najmanje bitno. Lično, gled'o sam Maradonu, gled'o sam sve na ovamo koje ljudi izdvajaju kao "najbolje"(Pelea samo preko klipova, tako da ne mogu suditi o njemu, al' ono što je on radio sigurno zaslužuje svaku moguću počast...), i mogu ti reći da je ovaj Messi bolji i od njega. Da, nedostaje mu samo to tozla sa SP-a da bi se mogao staviti u klub besmrtnih, al' ukoliko Argentina dovede pravog selektora, i to će se desiti. No, tada ćete vi naći neku drugu manu ovom Argentincu, te ćete zbog iste osporavati njega i njegove uspjehe.
Teska dilema :mrgreen: .

Mesi kao da je klonirani Maradona. Slicna gradja, slican stil igre, brzina, prodornost i lijeva noga. Moglo bi se cak reci da je Mesi prodorniji, za nijansu bolji u delima 1-1,.. Al' i to se mora uzeti sa rezervom, jer Mesi ima genijalne saigrace, igra u najboljem timu svih vremena. Maradona je bio genijalan u Argentini koja u to vrijeme nije bila nista jaca nego ova danasnja. On je pravio ogromnu razliku. Mesi je ne pravi. Maradona je igr'o u prosjecnom Napoliju kojeg je odveo do dvi titule. Bio je alfa i omega, za razliku od Mesija koji igra u drustvu majstora, u timu sa posebnim stilom igre koji 'oplemenjuje' genijalce kakav je on. Pitam se kakav bi bio u nekom 'destruktivnom' zabarskom klubu. Sigurno ne ovakav kakav je u Barsi. Maradona je fantasticno izvodio slobodne udarce. Maradonine liderske sposobnosti i karizma su neprevazidjani, tu je svako poredjenje sa Mesijem je neumjesno. U Diega su uvijek bile uprte sve oci, bilo je zanimljivije gledati njega kako hoda, nego igraca koji vodi loptu. Covjek je zracio nevjerovatnom energijom.

Treba Mesi zavrsiti svoju karijeru da bi mogli praviti neko poredjenje. Mora se dokazati kada odu Cavi i Inesta, mora se dokazati u dresu Argentine. Bilo bi nefer proglasiti ga najboljim nakon par odigranih sezona,.. Maradona je dao previse ovoj igri da bi ga neko mog'o prevazici u ranim dvadesetim.

Moze njega Mesi nadmasiti igracki,... Ali, Maradona ce opet ostati najbolji svih vremena u svim mogucim anketama u kojim glasaju 'obicni' ljubitelji fudbala. Zasto? Zato sto je Maradona 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 09 mar 2011, 21:21

Mesiju je u Argentini potreban jedan Cavi, jedan Iniesta. Tesko se naigrati pored Teveza :lol:

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 09 mar 2011, 21:36

Ovo nije tema o mesiju,vec o nasem voljenom arsenalu

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2011, 21:46

Valencia je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Što se tiče toga da l' je tebi Messi najbolji ili nije, mislim da je to najmanje bitno. Lično, gled'o sam Maradonu, gled'o sam sve na ovamo koje ljudi izdvajaju kao "najbolje"(Pelea samo preko klipova, tako da ne mogu suditi o njemu, al' ono što je on radio sigurno zaslužuje svaku moguću počast...), i mogu ti reći da je ovaj Messi bolji i od njega. Da, nedostaje mu samo to tozla sa SP-a da bi se mogao staviti u klub besmrtnih, al' ukoliko Argentina dovede pravog selektora, i to će se desiti. No, tada ćete vi naći neku drugu manu ovom Argentincu, te ćete zbog iste osporavati njega i njegove uspjehe.
Teska dilema :mrgreen: .

Mesi kao da je klonirani Maradona. Slicna gradja, slican stil igre, brzina, prodornost i lijeva noga. Moglo bi se cak reci da je Mesi prodorniji, za nijansu bolji u delima 1-1,.. Al' i to se mora uzeti sa rezervom, jer Mesi ima genijalne saigrace, igra u najboljem timu svih vremena. Maradona je bio genijalan u Argentini koja u to vrijeme nije bila nista jaca nego ova danasnja. On je pravio ogromnu razliku. Mesi je ne pravi. Maradona je igr'o u prosjecnom Napoliju kojeg je odveo do dvi titule. Bio je alfa i omega, za razliku od Mesija koji igra u drustvu majstora, u timu sa posebnim stilom igre koji 'oplemenjuje' genijalce kakav je on. Pitam se kakav bi bio u nekom 'destruktivnom' zabarskom klubu. Sigurno ne ovakav kakav je u Barsi. Maradona je fantasticno izvodio slobodne udarce. Maradonine liderske sposobnosti i karizma su neprevazidjani, tu je svako poredjenje sa Mesijem je neumjesno. U Diega su uvijek bile uprte sve oci, bilo je zanimljivije gledati njega kako hoda, nego igraca koji vodi loptu. Covjek je zracio nevjerovatnom energijom.

Treba Mesi zavrsiti svoju karijeru da bi mogli praviti neko poredjenje. Mora se dokazati kada odu Cavi i Inesta, mora se dokazati u dresu Argentine. Bilo bi nefer proglasiti ga najboljim nakon par odigranih sezona,.. Maradona je dao previse ovoj igri da bi ga neko mog'o prevazici u ranim dvadesetim.

Moze njega Mesi nadmasiti igracki,... Ali, Maradona ce opet ostati najbolji svih vremena u svim mogucim anketama u kojim glasaju 'obicni' ljubitelji fudbala. Zasto? Zato sto je Maradona 8-) .
To je supstrat koji izdvaja D10Sa, od ostalih igraca.
Bravo Valencia, c`e solo un grande Diego.

Dominiraj!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 mar 2011, 21:48

Valencia Barca nije najbolji klub svih vremena,ove sezone ako osvoje LP,spansku i kup mozda se mogu svrstat medu najbolje ikad do tad nista
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 21:48

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ja nemam problem ja priznajem da ste vi gayevi.
Ovo nije provkacija jel ?I kaze nemoj posvati pa kako da nepsujes kad vidi ovog.... odma mi dodje psujem.
Nemoj mali molim te isprepadaces me ako opsujes.

Nego sta bi sto ovo Crouch ne dobi zuti karton :lol: hahaha pa nije protiv Barcelone igrao dok isti gube u dvije utakmice :lol:
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 09 mar 2011, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2011, 21:48

-Paja je napisao/la:Vi bi to voljeli ali topnik ne moze biti gay, svi znaju da su topnici medju ljepsim spolom najomiljeniji.

Taj sa tvog avatara je furundzija, a ne topnik. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2011, 21:51

Faraon iz Visokog je napisao/la:Valencia Barca nije najbolji klub svih vremena,ove sezone ako osvoje LP,spansku i kup mozda se mogu svrstat medu najbolje ikad do tad nista
A koji je to bolji tim, od ovog Barceloninog?

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 09 mar 2011, 21:51

-Paja je napisao/la:
Ovo nije provkacija jel ?I kaze nemoj posvati pa kako da nepsujes kad vidi ovog.... odma mi dodje psujem.

Nego sta bi sto ovo Crouch ne dobi zuti karton :lol: hahaha pa nije protiv Barcelone igrao dok isti gube u dvije utakmice :lol:
Ja negdje reko da cu te isprepadati ako sta opsujem ?Nego govorim to sto nazvivas formulasima gey.Nadam se da ce moderator malo te spustiti na zemlju,i da se vratis natrag u banovice gdje i zasluzujes biti.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 mar 2011, 21:53

MaGiCa je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Valencia Barca nije najbolji klub svih vremena,ove sezone ako osvoje LP,spansku i kup mozda se mogu svrstat medu najbolje ikad do tad nista
Real M,Milan,Ajax...
Rođen s tobom da budem

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 mar 2011, 21:53

I da Barca ponovi 6 trofeja,vi zestoki mrzitelji bi opet nasli neku manu i smisljali teorije zavjere.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 09 mar 2011, 21:53

-Paja je napisao/la:

Al fakat !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 mar 2011, 21:58

nidjo_barca je napisao/la:
I da Barca ponovi 6 trofeja,vi zestoki mrzitelji bi opet nasli neku manu i smisljali teorije zavjere.
slika samo nek im on sudi,nemogu drukcije :lol:
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 21:59

MaGiCa je napisao/la:
Arsenal

Sta se usutili vi koji smatrate da je ono drugi zuti sta bi sa Crouchom :lol: uvijek bili smijesni i inferiorni ovi smradaloncici
Dio Arsenala

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 mar 2011, 22:04

Faraon iz Visokog je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
slika samo nek im on sudi,nemogu drukcije :lol:
slika

Prasina i paucina se samo moze pronaci.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 mar 2011, 22:05

MaGiCa je napisao/la:
Bolji je tim Arsenala koji je zavrsio sezonu bez poraza.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2011, 22:15

Megamon je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Bolji je tim Arsenala koji je zavrsio sezonu bez poraza.
Koji je iz Evrope pocistio Claudio Ranieri. I koji je osvojio ligu tad i vise nikad. Alal vera.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 09 mar 2011, 22:44

Valdes (11) completed yesterday more passes than Nasri (8), Van Persie (7) and Arshavin (5) :lol: :lol: :lol:
Šta ti je reci Dominacija :!: :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 22:47

sto dovoljno govori kakvi su napadi barcelone bili dok je bilo 11 igraca arsenala stalno lopta nazad sa centra do golmana samo sami sebe ukopavaju ovi neinteligentni smradalonci.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.