zgmiky je napisao/la:šta ovo nitko ne igra rukomet EP žene?
evo jedan tip
Hrvatska-Rusija over 24.5 Hrvatska, over 11.5 1.pol. Hrvatska

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zgmiky je napisao/la:šta ovo nitko ne igra rukomet EP žene?
evo jedan tip
Hrvatska-Rusija over 24.5 Hrvatska, over 11.5 1.pol. Hrvatska
Sad ide intervencija iz Premiera.Lillard je napisao/la:Davis ide 30+, nema Holidaya
većina do 22hnoviclan je napisao/la:zna li netko do koliko radi bhplay poslovnice, konkretno u robotu na socijalnom hvla
Valjda ga nisi dodaobodi123 je napisao/la:D. Williams 9,5 over - vratio se nakon povrede, granica je premala, minutaza mu je oko 30 minuta, igrali sa Charlottom neki dan i dao im 14 poena, prosli mec dao 9 uz sut 3/11, mislim da ide veceras opet preko lagano ako bude pristojno sutao, nema ni Dirka veceras opet.
K. Lowry 20,5 over - igra u strasnoj formi, na zadnje 4 utakmice biljezi 17,24,29,24, s tim da je ovih 17 poena dao Atlanti prosli mec uz sut 6/9 za 30 minuta igre, razlog je rani BO, jasno je da bi glat presao da je igrao koji minut vise. Lowry je jedan od onih igraca koji se protiv jacih protivnika dodatno motivise i igra dosta bolje, pa tako protiv Irvinga skoro uvijek briljira i napuni ga standardno, davao mu je 2 puta po 35 u zadnjih 5 duela, jednom i 28, a 2 puta nije presao uz ocajne suteve.
To je od mene, i kontam dodati Haywarda koji je public bet sa ovom dvojicom, i opaliti na cvaju.
Nisam, dodao PGa under 21,5, tacno na granici ostade, i uzeo 140KM.Neutral je napisao/la:Valjda ga nisi dodaobodi123 je napisao/la:D. Williams 9,5 over - vratio se nakon povrede, granica je premala, minutaza mu je oko 30 minuta, igrali sa Charlottom neki dan i dao im 14 poena, prosli mec dao 9 uz sut 3/11, mislim da ide veceras opet preko lagano ako bude pristojno sutao, nema ni Dirka veceras opet.
K. Lowry 20,5 over - igra u strasnoj formi, na zadnje 4 utakmice biljezi 17,24,29,24, s tim da je ovih 17 poena dao Atlanti prosli mec uz sut 6/9 za 30 minuta igre, razlog je rani BO, jasno je da bi glat presao da je igrao koji minut vise. Lowry je jedan od onih igraca koji se protiv jacih protivnika dodatno motivise i igra dosta bolje, pa tako protiv Irvinga skoro uvijek briljira i napuni ga standardno, davao mu je 2 puta po 35 u zadnjih 5 duela, jednom i 28, a 2 puta nije presao uz ocajne suteve.
To je od mene, i kontam dodati Haywarda koji je public bet sa ovom dvojicom, i opaliti na cvaju.
![]()
Dzemoarsenal je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.