je.bo te taj predosjećajdiego_TM je napisao/la:Radnik voditacno sam imao predosjecaj da cemo kiksati danas ali nema veze hajde Zeljooooooooooo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
nemojte izgubiti, jer onda mi s gradinom u cvajtu........

Nije bogi, cutuk je ispo. Dobijamo ovo sa tri razlike ne sikirajte se ,ja navijaca i .....admirone je napisao/la:Sto li ja mislim da je Bogi opet ispao
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 23 sep 2012, 19:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Al' "marisu" gosti, grubo igraju! Zeljo bolji nakon gola, radnik nije presao centar..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Alo ba Manijaci dajte neki stream!!!
- HannahMontana
- Kontakt:
Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Bas steta sto se ne moze gledati. Mogla bi biti fina tekma,poslije ovog gola Radnika
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
Oni nemaju Redsa!HannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
Mi kupujemo utakmice ove sezona,a kod vas je rasprodaja.Nestalo Brki para.

baš, ja bih, al' nemam ADSL...HannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
**** ga brate nesloga i pohlepa su zavladale u danasnje dobaHannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mrsko botinama da naprave, a pola ih ima adsl i suti i gledaju hadalji, a prvi ce se javiti kad padne gol...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa zasad me i **** pravo. Naopak vikend je ovobagrcavi je napisao/la:je.bo te taj predosjećajdiego_TM je napisao/la:Radnik voditacno sam imao predosjecaj da cemo kiksati danas ali nema veze hajde Zeljooooooooooo
PS: Dajte molim vas evo postavio lik kako se pravi stream pa vi koji imate adsl probajte bar
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Potrosli ste pare juce u trebinju sto ste kupovali kupovali ste:P.HzSM je napisao/la:Mi kupujemo utakmice ove sezona,a kod vas je rasprodaja.Nestalo Brki para.![]()
![]()
- HannahMontana
- Kontakt:
Haha bas tako..bekicamir je napisao/la:Oni nemaju Redsa!HannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
bravo za stream braćo Željovci, iako nam je grupica klošara onemogućila gledanje voljenog kluba pokazali smo bar složnost i organizovanost na forumu, pa tako sada svi možemo gledati utakmicu.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
2:1 je ovo na kraju 100 % 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Steta i meni se gleda tekma bar Olimpic dok ne pocne,juce kod nas ljudi nakacili 5 streamova majkemi,nemoguce da sad ni jedan nemabekicamir je napisao/la:Oni nemaju Redsa!HannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".