nemojte tako....mislim da Vukeljic i Vukobraticatibatic zasluzuju paznju svih nas.....lottdogg je napisao/la:ja udjem u temu mog kluba da citam koja ce pojacanja borac dovest , te informacije su mi fakat neophodne da bi normalno funkcionisao xD
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
NE ONI SU U PRAVU...TREBAM PISATI NA SVOJOJ TEMI O TOMEPIRKE33 je napisao/la:nemojte tako....mislim da Vukeljic i Vukobraticatibatic zasluzuju paznju svih nas.....lottdogg je napisao/la:ja udjem u temu mog kluba da citam koja ce pojacanja borac dovest , te informacije su mi fakat neophodne da bi normalno funkcionisao xD
sad nam samo fali drug kralj , da nam da svoje objektivno misljenje o igracu koji bi prema njemu trebao biti nase najvece pojacanje u zadnjih 5 godina , koji je ujedno sa njim kao prst i nokat
mozda ce i kralj doci u paketu sa njim kao pojacanje

mozda ce i kralj doci u paketu sa njim kao pojacanje

Kakav je ovaj karadza? Nesto ga se i ne sjecam bas 

- alan ford 26
- Kontakt:
Ja ga se sjecm kroz maglu, jel on napadac?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
odbrambeni piše na wikipedijialan ford 26 je napisao/la:Ja ga se sjecm kroz maglu, jel on napadac?
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
On nam je dao gol kada smo igrali u Mostaru protiv Zrinjskog prije par godina.. Bilo je tada 1-1.. Ima snimak na youtube samo mi je mrsko traziti
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Sa stranica HNK Šibenik od 18.12.2009.
Potpredsjednik Skupštine i član Uprave Željko Dulibić na današnjoj je konferenciji kazao na koje se to igrače više ne računa i zbog čega: „Na četvoricu igrača struka više na računa. Struka je to predložila, a Uprava usvojila. To su Alen Zoričić i Senid Kulačić, zbog neprofesionalnog ponašanja, odnosno Samir Duro i Alvin Karadža, koji su u nekim utakmicama i bili dobri, međutim, struka je procijenila da kvalitetom ne mogu zadovoljiti i biti budućnost kluba.“ više na: http://hnk-sibenik.hr/detalj.asp?dID=141
Ja prodao pošto i kupio...
Potpredsjednik Skupštine i član Uprave Željko Dulibić na današnjoj je konferenciji kazao na koje se to igrače više ne računa i zbog čega: „Na četvoricu igrača struka više na računa. Struka je to predložila, a Uprava usvojila. To su Alen Zoričić i Senid Kulačić, zbog neprofesionalnog ponašanja, odnosno Samir Duro i Alvin Karadža, koji su u nekim utakmicama i bili dobri, međutim, struka je procijenila da kvalitetom ne mogu zadovoljiti i biti budućnost kluba.“ više na: http://hnk-sibenik.hr/detalj.asp?dID=141
Ja prodao pošto i kupio...
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
ako ne valjaju za šibenik onda valjda nece ni nama, ipak šibenik je u omjeru Torpeda , a mi smo na vecem nivou

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Šta kažete? Karadža je potpisao za Željezničar? Ne znam šta da vam kažem u ovom trenutku, ukoliko je to istina onda mogu reći da se ponio krajnje nekorektno prema ljudima u Slobodi koji su mu kako znam ponudili odlične uslove i brzo su se oko svega dogovorili, čekao se još samo formalan potpis ugovora , rekao je Vlatko Glavaš te dodao:
To je još jedan pokazatelj kako pojedinci rade u ovoj ligi, to je nekorektan i nesportski potez od čelnika Željezničara. Razočaran sam time, jer se znalo valjda da je Karadža pristupio Slobodi i ne znam kako je došlo do pregovora sa drugim timom. To je zaista nevjerovatno ali i pored svega ja mu želim sreću u Željezničaru - rekao je vidno razočarani Vlatko Glavaš.

To je još jedan pokazatelj kako pojedinci rade u ovoj ligi, to je nekorektan i nesportski potez od čelnika Željezničara. Razočaran sam time, jer se znalo valjda da je Karadža pristupio Slobodi i ne znam kako je došlo do pregovora sa drugim timom. To je zaista nevjerovatno ali i pored svega ja mu želim sreću u Željezničaru - rekao je vidno razočarani Vlatko Glavaš.

Dragon Town
- alan ford 26
- Kontakt:
Kako se ono zove... ah da, Nijaz Brkovic

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Dobar je ovaj momak,mislim da je Zeljo napravio dobar potez njegovim dovodjenjem! ali Zelji treba jos bar 1-2 igrac koji moze odmah uskociti u prvih 11Manijakk je napisao/la:Kakav je ovaj karadza? Nesto ga se i ne sjecam bas
opaaaa svaka cast za upravu ili vec ko je ovo odradio ovaj posao ipak se radi
...ZA ZIVOT CIJELI

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sad kad dodje "kralj je mrtav" neče se moći disati od komplimenata upućeni famoznom Karadži. Drago mi je sto je potpisalo pojacanje decenije

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- bistrikboy
- Kontakt:
Mogao si nesto svoje staviti a ne samo prepisatsamir_tm87 je napisao/la:pa etnekim je mozda smjenso , nekim ne!! nisam trazio komentare!!

Karadza je odbrambeni,valjda moze igrati stopera i beka,elem Amar ce suditi o njemu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kakav je ovaj Karadza?? zna li neko konkretnije
Po onome @kralj je mrtav Karadza je novi Rio Ferdinand...koliko ga je fajer hvalio to nije normalno bilo.

Po onome @kralj je mrtav Karadza je novi Rio Ferdinand...koliko ga je fajer hvalio to nije normalno bilo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Alvin Karadza mislim da je idealno rjesenje za pojacanje konkurencije u odbrani i mislim da ce izvrsavati svoje zadatke veoma dobro i biti bolji od prethodnika...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
to nam ostaje da vidimo kad se nastavi prvenstvo... kazu da je u hinjskom bio dobar, vrijeme ce pokazatidrop je napisao/la:Kakav je ovaj Karadza?? zna li neko konkretnije![]()

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Brkooo, GangEvil, Kajkutenjoyer, sebalos, Stole i 71 gost.