Vjerovatno ne,jer je ovo masina za prostiranje trave. Slicna situacija je bila i ovdje u Zenici kada je iz Austrije stigla trava.svrakino1921 je napisao/la:@sajo10
Jel dobivamo i ovu masinu plavu sto utovaraju
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Taman ja mislio isto napisatUltrasZenica je napisao/la:Vjerovatno ne,jer je ovo masina za prostiranje trave. Slicna situacija je bila i ovdje u Zenici kada je iz Austrije stigla trava.svrakino1921 je napisao/la:@sajo10
Jel dobivamo i ovu masinu plavu sto utovaraju

It's better when it's live
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jedva cekam da vidim gotov teren

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
estonci su prihvatili zamjenu termina, imamo sad skoro mjesec dana do tekme
Je li istina da su nastali neki problemi na granici u transportu trave?
- SamoTravnik
- Kontakt:
Jest. Nije valjda samo trava bila, bile bobe, bijelo, piće klubu cijelom.Hantraga je napisao/la:Je li istina da su nastali neki problemi na granici u transportu trave?

Reflektori za vrijeme trajanja utakmice + prije i poslije povuku 10-15 hiljada KM, tako da mislim da je to moguće i za grijače..avenija je napisao/la:Grijaci rade 100 % bas je prije mjesec dva potvrdio direktor JP za planiranje i uredjenje grada Zenica bas nakon spekulacija.sajo10 je napisao/la:Kako mislis nisu upaljeni? Zar ne rade grijaci na Bilinom?FrancescoTotti je napisao/la:Na to sam i mislio, nema potrebe trolat na ovako finoj temi.
Vec par dana radovi po pitanju grijaca nekako stoje, nikad prec pola terena. Valjda sve bude ok i ne bude slucaj bilino polje gdje postoje grijaci al iz nekog misterioznog razloga nikad nisu upaljeni...
Na odgovor zasto se nije upalilo protiv Zrinjskog po snijegu rekao je da Celik ne pali zbog velikih troskova struje i da bi odmah bili upaljeni da je potrebno za reprezentaciju jer tu finansije nisu problem onda..
Bas me zanima koliko bi potrosili grijaci struje da su upaljenih nekih 6 sati.
Moze li povuci 20 -30 hiljada KM..
U zenici grijači nisu imali ovu bijelu podlogu, stavljani su na žice od armature i fiksirani za njih. Zato ovdje brže ide, s tim da mi se čini da je drenaža u zenici išla dublje..
Pravda za flash-a!!!
zar nije neko nekad ovdje stavljao tačne troškove s neke utakmice i bili i reflektori, cifra bila smiješna u poređenju s tih 10-15 hiljada?
Ja govorim za BP prije nekoliko godina. Ne znam da li se nešto u međuvremenu promijenilo.Hantraga je napisao/la:zar nije neko nekad ovdje stavljao tačne troškove s neke utakmice i bili i reflektori, cifra bila smiješna u poređenju s tih 10-15 hiljada?
Pravda za flash-a!!!

Pratite 1921.ba na facebooku za vise slika, video snimaka..!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- pravnik1981
- Kontakt:
Jos malo pa na Grbavici trava ko na stadionu Rođeni

Neozbiljna firma, pokupilo momcice na dnevnicu koji su dosli u hlacama da nabijaju travu...neozbiljno za ovako ozbiljan projekat, pogotovo kada se radi o travi koju ako jednom ofulas nema nazad, koja je podlozna bolestima, truhljenu itd osjetljiva na temp, vlagu itd
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kontam i ja sta ovaj radi u farmerkama, ali hajd valjda znaju sta rade
Pazza Inter Amala
pravnik1981 je napisao/la:Jos malo pa na Grbavici trava ko na stadionu Rođeni![]()
![]()
Šta se ovo radi na terenu, znam da su govorili da će ga proširivati.
Ovo u Vrapcicima nije stadion nego korida nijedna tribina nije ista
-
- Kontakt:
Sta si ocekivao od bugarskih strucnjaka?avenija je napisao/la:Neozbiljna firma, pokupilo momcice na dnevnicu koji su dosli u hlacama da nabijaju travu...neozbiljno za ovako ozbiljan projekat, pogotovo kada se radi o travi koju ako jednom ofulas nema nazad, koja je podlozna bolestima, truhljenu itd osjetljiva na temp, vlagu itd

Te ne rade ga holanđani.
-
- Kontakt:
Ovo je obicna ledina, kao meni iza kuce.pravnik1981 je napisao/la:Jos malo pa na Grbavici trava ko na stadionu Rođeni![]()
![]()
Danas je našem Veležu 96 godina, a vi jeftini provokatori navijajte za svoje male klubove i divite se velikom Veležu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.