NK Zvijezda Gradačac

mirza_rd
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mirza_rd » 16 avg 2012, 20:26

Armageddon2012 je napisao/la:meni su se momci iz RD u banjaluci ucinili sasvim ok prije dve nedjelje...kulturno,bez ijedne provokacije ili ruznog skandiranja ni nas ni njih.
ma nismo nikog ni vrijedali ba pusti ove price dabogda umro ja za ovom stolicom ako je iko juce vrijedjan ili nekom upucena pretnja

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 16 avg 2012, 20:26

uprava je po meni u pravu, ljudi primaju platu da treniraju i imaju veoma vaznu utakmicu u subotu a ovi im dosli prijetit, ponasaju se ko ovi huligani po tv-u, sta misle ko su... Pustite ljude da treniraju a rezultat ce doci

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 16 avg 2012, 20:27

gradacac10 je napisao/la:uprava je po meni u pravu, ljudi primaju platu da treniraju i imaju veoma vaznu utakmicu u subotu a ovi im dosli prijetit, ponasaju se ko ovi huligani po tv-u, sta misle ko su... Pustite ljude da treniraju a rezultat ce doci
gledaju puno filmova :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2012, 21:06

bojim se da ce biti svega...naravno poslije utakmice u subotu...jedino pobjeda ce smiriti ove trenutne tenzije u suprotnom mislim da cemo upast u jednu tesku krizu iz koje cemo se tesko izvuc.nije ti ovo trebalo kunticu ovi su ljudi za zvijezdom pola bosne prosli bili su napadani vrijedani gadani bakljama kamenicama ali uvijek su davali zvijezdi nesebicnu podrsku.sad su svi smecari a igraci zbog kojih su navijaci i dosli na trening hodaju po gradu s **** zatvaraju kafice po gradu glume neke povrede misle da su zvijezde a nisu u stanju osutat loptu na gol u banjoj luci i gabeli.stao si uz njih i moli boga da ti se oduze dobrom igrom i da pobjede u subotu inace sigurno niko od igraca i trenera nece mirno moci ispijati kafe po gradu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 16 avg 2012, 21:11

sumnjivo mi je to...

kažete da su navijači htjeli da pozdrave igrače, a onda pišete kako se igrači ne trude i ne pokazuju dovoljno na terenu.

da neko o meni tako loše misli, ne bih ni ja išao da me "pozdravi".

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 21:15

Sad ste vi glavna tema, svi pišu o vama , nadam se dobroj utakmicu u subotu, i da nece bit nekih vecim problema..

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 16 avg 2012, 21:32

Na našu adresu stiglo je saopćenje iz Udruženja građana "Red Dragons", nakon što ih se danas odrekao Nogometni klub Zvijezda Gradačac.
Preporuči

Odštampaj Printaj

Na jučerašnjem treningu Zvijezde prisustvovali su i navijači, koji su željeli dati podršku svojim igračima pred važnu utakmicu trećeg kola BH Telecom Premijer lige protiv Željezničara, međutim došlo je do nesuglasica, a nakon svega je "NK Zvijezda-Gradačac" izdala saopćenje u kojem se odriče navijačke skupine "Red Dragons", koji su ostali zatečeni ovakvom odlukom iz rukovodstva kluba.

Na našu adresu stiglo je saopćenje iz Udruženja građana "Red Dragons", koje vam prenosimo u cjelosti.

"Udruženje građana Red Dragons održalo je danas hitan sastanak. Želimo da demantiramo navode iz saopštenja NK Zvijezda Gradačac, u kojem se navodi da smo mi izazvali nemile događaje na treningu, koji je održan u srijedu, 15. avgusta 2012. godine. Klub nas je obavijestio da nam je zabranjen pristup stadionu. Doista smo zatečeni ovom odlukom. Nismo očekivali nakon svega da ćemo naići na ovakvo ponašanje ljudi iz vrha našeg kluba. Ne smatramo se krivima, imali smo najbolje namjere i nismo verbalno vrijeđali, kako se navodi u saopštenju koje je izdao klub. Razočarani smo, prije svega jer klub ne želi da sarađuje s nama, jer smo mi uvijek bili spremni da zajedničkim snagama idemo naprijed.

Jedina namjera nam je bila da razgovaramo s igračima i da im damo punu podršku u narednoj utakmici, te da zaborave na loše partije i rezultate u prošlim utakmicama, što su oni odbili, pa su navijači bili primorni da zaustave trening i pozovu trenera Zorana Kuntića, koj ise pritom sakrio u svlačionicu zajedno sa sportskim direktorom. Nakon što su se pojavili na terenu Kuntić je počeo da provocira jednog od predstavnika navijača, koji je došao da razgovara ispred Udruženja i da im otvoreno kaže da imaju podršku.

Udruženje "Red Dragons" ne namjerava odustati od podrške igračima na narednim utakmicama, bez obzira na odluku Upravnog odbora. Smatramo da je klub javna ustanova, a ne vlasništvo jednog ili više pojedinaca. Ukoliko oni misle da je to tako, neka sami snose određen vid posljedica, kao i mi. Svima je poznato da su Red Dragonsi od nastanka nove historije Zvijezde bili uvijek njihova neophodna podrška na svim domaćim i gostujućim utakmicama, bez ijednog većeg ekcesa.

Možemo se pohvaliti kao jedna od malobrojnih navijačkih grupa u BiH koja nije sklona neredima. Prema tome, mislimo da je prema nama učinjena velika nepravda od strane pojedinaca. Nama je, ispred svega, najvažnija Zvijezda i ljudima u klubu treba biti jasno da je sve prolazno, ali da će navijači uvijek biti uz Zvijezdu, ma kako ona igrala, dobro ili loše".

S poštovanjem,

Udruženje građana "Red Dragons"

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 avg 2012, 21:45

Ne poznajem dobro situaciju oko ovog dogadjaja i nemojte me pogresno razumjeti. Navijaci kao navijaci trebaju uvijek da budu uz klub i RD su se svim silama trudili da to budu i u tom segmentu imaju moju punu podrsku.medjutim, misljenja sam da navijaci nemaju nikakvo pravo na bilo koji nacin da ulaze na teren i razgovaraju sa igracima,upravom,trenerom itd. pogotovu ne u vrijeme treninga vec svoje nezadovoljstvo mogu izraziti na drugi nacin koji je mnogo primjereni RD koji su se do sada pokazali kao fer navijaci. Za razgovor treba da ovlastite osobu koja ce u vase ime ugovorit sastanak sa upravom i razgovarat sa istim. ovo je bilo totalno nepromisljeno sa vase strane. Ponavljam da dajem misljenje po onome sto sam do sada uspio izvuci iz ovih postova. ovim ne zelim bilo koga da uvrijedim i iskreno se nadam da grijesim sa svojim misljenjem
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2012, 21:47

cuj odricu se navijacke skupine...ovako je jednom stara uprava FK Slobode izjavila ,pa jos i gostima dodjelila nasu tribinu pa je bilo frke...ali eto sa takvim ponasanjem puno su i otjerali ljudi sa tribine ...mislim ovo je beze da uprava kluba radi..bez obzira sta da se desilo necu ulaziti ali u javnosti se odricati svojih navijaca je uzas...ma ebite im mater sad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 avg 2012, 21:51

O kakvim se temama raspravlja u medijima i na forumu.Problem koji je jučer nastao na treningu nije smio dobiti ovakve dimenzije.Dobro bi bilo da SUTRA predstavnik navijača i uprava održe zajednički sastanak,povuku ručnu,ohlade glave i zaborave na ono sto se desilo.U subotu svi moramo biti jedinstveni jer ovakva atmosfera bi mogla negativno utjecati na same igrače i samu utakmicu.Eventualne nesuglasice prolongirat poslije utakmice ;) AJMO LJUDI,SVI KO JEDAN DA PRVAKU VRATIMO DUG OD PROSLE SEZONE :)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 16 avg 2012, 21:51

astra1922 je napisao/la:bojim se da ce biti svega...naravno poslije utakmice u subotu...jedino pobjeda ce smiriti ove trenutne tenzije u suprotnom mislim da cemo upast u jednu tesku krizu iz koje cemo se tesko izvuc.nije ti ovo trebalo kunticu ovi su ljudi za zvijezdom pola bosne prosli bili su napadani vrijedani gadani bakljama kamenicama ali uvijek su davali zvijezdi nesebicnu podrsku.sad su svi smecari a igraci zbog kojih su navijaci i dosli na trening hodaju po gradu s **** zatvaraju kafice po gradu glume neke povrede misle da su zvijezde a nisu u stanju osutat loptu na gol u banjoj luci i gabeli.stao si uz njih i moli boga da ti se oduze dobrom igrom i da pobjede u subotu inace sigurno niko od igraca i trenera nece mirno moci ispijati kafe po gradu
samo mogu rec neka ih bude stid,kako su krenuli sve ce rastjerat oko zvijezde...sramota
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 avg 2012, 22:02

Jos nesto,nisam sa navijačima,pratim Zvijezdu i podrzavam je s mirnijom dijelom gledatelja od Prve lige.Red Dragonsi su od Gabele,preko Travnika,Tesnja,Lukavca,Srebrenika...... bili dvanaesti igrač.Ponekada ih je vise bilo nego domaćih navijača i nisu zasluzili ovo od uprave.Zeljeli su kontakt,bliskost s igračima na trningu,da im daju podršku.Trener to nije razumio ili to nije bio pravi momenat za takvo nesto sto je dovelo do čega je dovelo.Ajde UPRAVO,NAVIJAČI-bar predstavnik održite sutra sastanak pomirenja.Nikom ovo ne ide u prilog.

katapult81
Kontakt:

Post Postao/la katapult81 » 16 avg 2012, 22:05

mirza_rd je napisao/la:slika
Ko god je ovo nacr'to SVAKA ČAST! 8-) 8-) 8-)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 16 avg 2012, 22:17

mirza_rd je napisao/la:slika
Ovo izgleda exstra svaka čast da je još par ovakvih napravit po gradu.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 16 avg 2012, 22:22

tesko mi je povjerovat da su ljudi koji vode klub,nase komsije,gradjani odrekli ljudi koji su uvijek bili uz zvijezdu...sramota
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2012, 22:57

ma lako se zvijezdi kurciti kada ima dobru posjetu simpatizera svaku utakmicu 1000-2000 i njima dobro po 5 km ljepota .i onda ko zasto navijace...nije ni cudo ssto nam se posjeta smanjila za pola u odnosu na neke ranije godine.vidi se sta je zvijezdi cilj to je samo novac.znaci i zene i djeca od 8 godina moraju platiti ulaz od 5 km.pa bar stavi za njih 2km otkud dijetu od 10 godina 5km...nadam se samo da se jos malo nece poceti ponasati macehinski prema ovom napacenom svijetu kojem je stalo do zvijezde a ne ni do kakve koristi kao pojedinim...samo se nadam da ce se ovo sve izgladiti ubrzo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 16 avg 2012, 23:02

Luka je napisao/la:Pa dobro uprava zna da od ove grupice nema nista, pa se ogradjuje od njih..da zakljucimo nemaju nikakve koristi ni igraci nit klub..kao sto se vidi u prikazanom na slici iznad clanka..

junace, vidi se da nisi "navijac" dodjes mi sa teme srebrenika i pucas price, dokazat ces se sledecu subotu kada dodjes na banju.... lijep pozz ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 avg 2012, 23:10

a evo i saopštenja uprave :

http://www.gradacac-x.com/index.php?opt ... Itemid=121" onclick="window.open(this.href);return false;

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 16 avg 2012, 23:14

seven je napisao/la:a evo i saopštenja uprave :

http://www.gradacac-x.com/index.php?opt ... Itemid=121" onclick="window.open(this.href);return false;

A EVO TI I SAOPSTENJE UDRUZENA NAVIJACA ;)

http://sportsport.ba/bh_fudbal/red-drag ... cima/86154" onclick="window.open(this.href);return false;

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 avg 2012, 23:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
seven je napisao/la:a evo i saopštenja uprave :

Kasnis druze, davno smo to procitali.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... jaca/86138" onclick="window.open(this.href);return false;

niko brži od dupljaka, svaka čast ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.