Argentinci ce biti posebno nabrijani zbog onih 3-0 iz Rusije. Nadam se tom mecu jer ce biti 10x bolji ako se desi.Raonffa je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:48Al' kakvo potcijenjivanje Hrvatske, već sam pisao o tome, nevjerovatno da je na ljude kvota bila 10![]()
Hrvatima bi, pretpostavljam, u polufinalu više odgovarala Argentina mada mislim da prolaze Holanđani. Iako će i jedni i drugi biti manji favorit od Brazila, a i volio bih vidjeti meč Hrvatska-Holandija s obzirom da se ne sjećam da su ikada međusobno igrali![]()
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Holandija ima najjadniji sastav u zadnjih 20 godina. Osim Van Dijka, nema prave klase u ekipi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gdje neće ispast, gledaj idiota šta rade prije utakmice

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kakvog igrača nije pozvao

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kakvo pretjerivanje Boga ti ljubim? Lik jednu Hrvatsku dva puta vodi u završnicu svjetskog prvenstva, sa Realom "svake godine" prvak Europe. Kamen temeljac Hrvatske i Reala igrač koji nije sklon pucanju pod pritiskom.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da je bio tu, sad bi Brazil polufinale igrao
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bas zato su opasni. Kad god su imali klase, sramotili su se.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:52Holandija ima najjadniji sastav u zadnjih 20 godina. Osim Van Dijka, nema prave klase u ekipi.
Zato je zvao ove ostale ublehe tipa ovog Pedra , umjesto provjerenog imena koji daje drugu dimenziju
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Koliko Argentinaca cudo jedno ma neka oni osvoje vala radi publike samo 

I Argentina sa 3 pozadi
,ovo moze biti prednost Holandije koja uvijek igra u ovom sistemu,Argentinci skoro nikad,zavrsili su istina tako protiv Australije utakmicu ali treba tu ipak vremena proci da se to uhoda.
Nadam se da znaju sta rade.Vamos Messi

Nadam se da znaju sta rade.Vamos Messi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa da je bar i Richarlison igrao večeras lakše bi bilo. Peh, jbg.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
2006 jeste.Finn je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:54Bas zato su opasni. Kad god su imali klase, sramotili su se.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:52Holandija ima najjadniji sastav u zadnjih 20 godina. Osim Van Dijka, nema prave klase u ekipi.
2010 i 2014 ne, Robbe. VanPersie i Snajder su poderali
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Jao evo ovog što stenje, poserem mu se u usta. Što mu ne daju da prenosi lov i ribolov, otac ih njihov. Koja sramota od komentatora.
Šuko je za njih Mladen Delić.
Ima li se gdje drugo gledati ili neki link, ovaj se ne može trpiti.
Idu gaučosi kao nervozni poštari, manjak kvaliteta će pokušati kompenzirati uz dreku, viku i pomoć sjajne publike. Van Gaal će to pokušati iskulirati i zadati im smrtonosni udarac.
Da vidimo.....
Šuko je za njih Mladen Delić.
Ima li se gdje drugo gledati ili neki link, ovaj se ne može trpiti.
Idu gaučosi kao nervozni poštari, manjak kvaliteta će pokušati kompenzirati uz dreku, viku i pomoć sjajne publike. Van Gaal će to pokušati iskulirati i zadati im smrtonosni udarac.
Da vidimo.....
Zadnja izmjena: armando, dana/u 09 dec 2022, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Jbt šta je ovo isto ko da na Bombonjeri igraju šta ih je došlo, nema jačih navijača na dunjaluku 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Imao je finih odbrana protiv Koreje.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sramotili u smislu da nisu osvajali, a imali klase. Oduvijek tako. Nesto kao Brazil zadnjih 20 godina.RollMan je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:562006 jeste.Finn je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:54Bas zato su opasni. Kad god su imali klase, sramotili su se.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:52Holandija ima najjadniji sastav u zadnjih 20 godina. Osim Van Dijka, nema prave klase u ekipi.
Kuyt najbolji bio na oba turniraRollMan je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:562006 jeste.Finn je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:54Bas zato su opasni. Kad god su imali klase, sramotili su se.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:52Holandija ima najjadniji sastav u zadnjih 20 godina. Osim Van Dijka, nema prave klase u ekipi.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo malo manji heroj od nekoliko drugih.
Ovako ce biti I ako Portugal osvoji. CR7 Goat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.