Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
@MarioNawfal mi se jedini čini kao dobar izvor
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma nije fake news.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:37Koju, onu sto je @brokula postavio? Predpostavljo samKajzer10 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:32Kopiram izjavu u google i prvo mi izadje da je fake news.
Nevezano i za to, taj twitter je cisto smece. Bukvalno vise ne vjerujem nista, niti jednom tweetu, nerealno koliko se smeca shera. Najvise se vidjelo kod Ukrajine.
Eto i taj ima plavu kvacicu pa dijeli laznu vijest.
A twitter jest postao smece kako je Musk uveo promjene
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I neko može stati na stranu, ne znam kako bi ih nazvao
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Imaju blagoslov da pocine genocid
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
A što bi Izrael trebao nakon onog prošlu subotu? Popustiti najvećim bolesnicima koji postoje?
-
- Kontakt:
imaju oni blagoslov od početka da rade šta hoće. Više Židova ima u Americi nego u Izraelu. Ako se umiješa ko od arapskih zemalja, Ameri će zaratiti s njima, to neka je svima jasno. Ove priče o demokratiji i ljudskim pravima koje prodaju po svijetu su teški šupljaci uvijek bili.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako se vodis ovom logikom onda je postupak Hamasa potpuno opravdan jer Izrael svake godine ubija nevine ljude I djecu u Palestini I jos dodaj na to novinare, medicinske radnike I sta vec ne.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑13 okt 2023, 20:10A što bi Izrael trebao nakon onog prošlu subotu? Popustiti najvećim bolesnicima koji postoje?
alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:37Koju, onu sto je @brokula postavio? Predpostavljo samKajzer10 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:32Kopiram izjavu u google i prvo mi izadje da je fake news.
Nevezano i za to, taj twitter je cisto smece. Bukvalno vise ne vjerujem nista, niti jednom tweetu, nerealno koliko se smeca shera. Najvise se vidjelo kod Ukrajine.
Eto i taj ima plavu kvacicu pa dijeli laznu vijest.
Prva dva vala naseljavanja desila su se pod vladavinom OC i tad se doselilo preko 60 000 Jevreja, svi skoro iz Rusije.Centre forward je napisao/la: ↑13 okt 2023, 18:13Ovo je jako bitna stavka a malo se potencira.
Na sličan način su Srbi izgubili Kosovo. Jedan od načina. Prodavali su šupe na Kosovu za milion eura i kupovali stanove po Beogradu. Pa sad sa Vračara i Dorćola brane Kosovo.
Pridoslice su bile aktivne u izgradnji Tel Aviva. Iako su postojala ogranicenja prodaje zemlje, vlast bi na to uveliko zazmirila. Postojao je cak clan u osmanskom krivicnom zakoniku iz 1858. vezan za korupciju, gdje se posebno naglasavali pokloni radi unapredjivanja, pa kupoprodaja (ne)pokretne imovine po cijeni visoj il nizoj od trzisne a onda drugi clan za kaznjavanje onih koji su primali mito. Takvo nesto nije nestalo ni do samog sloma.
Naravno Jevreji namazani, pametni, trgovci i bankari, pokupovali sto se dalo pokupovat. Zipa ovaj podatak
1880. god., na Jevreje koji su cinili cca 10 % stanovnika Beca, otpadalo je 38 % studenata medinice te 24 % onih koji su studirali pravo. Sve sem jedne znacajne banke bile su u njihovim rukama
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 13 okt 2023, 20:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
A šta su tajlandski radnici skrivili da im se živima skidaju glave krampovima i motikama?nerkolfc je napisao/la: ↑13 okt 2023, 20:16Ako se vodis ovom logikom onda je postupak Hamasa potpuno opravdan jer Izrael svake godine ubija nevine ljude I djecu u Palestini I jos dodaj na to novinare, medicinske radnike I sta vec ne.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑13 okt 2023, 20:10A što bi Izrael trebao nakon onog prošlu subotu? Popustiti najvećim bolesnicima koji postoje?
Samo zamislite da je neko iz Palestine pobio zapadnjacke novinare? Jedan od odvratnijih dogadjaja u ovom milenijumu. Ljudi u buducnosti ce se gaditi kako su sve ponijeli u ovom konfliktu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zidovi su gori od cethnika. Poceli su i bolnice gadjati bolesnici.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Palestina to radi kulturnije,pod okriljem festivala 

Ogroman procenat jevreja je protiv Izraela. Ovo su prije svega pogani Izraelcibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 20:34Zidovi su gori od cethnika. Poceli su i bolnice gadjati bolesnici.
-
- Kontakt:
Broj pobijene djece od strane Izraela presao 500. Izrael i Zapad uživo prenose genocDi, ovo nema nigdje. MONSTRUMI!
Hoces li molim te prestati da opravdavaš ubijanje, zločine i genocid drugim zločinima ili baš toliko mrziš Arape da nemaš nikakvu empatiju kad pročitaš da bombarduju čitav jedan grad, da ubijaju i staro i mlado, da umiru i djeca? Jel toliko teško to uraditi ? Radile su i ustaše strašne zločine pa Jel to značilo da je Zagreb trebalo poravnati sa zemljom ?
Evo dokumentarac od prošle godine. Na sreću, postoje audio i video zapisi, kao i oni na papiru, te se vidi kako se živjelo u Palestini početkom 20. vijeka. A onda su Britanci 1920. za prvog čovjeka novooformljenog Britanskog mandata postavili cionistu. Masovna imigracija Jevreja, svi podobijali pasoše tj. državljanstvo bez da je iko Arape išta pitao.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
-
- Kontakt:
Ko pravda ovaj genocid, pravda i sve ostale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.