I sedmicu nakon toga je prva utrka u Bahreinu.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Znam da u četvrtak startuju , al sam nesto bio ubjedjen da su i testiranja 23 frb. a to je ustvari onaj netflixov kujac
-
- Kontakt:
Njemacki skysport formel 1 je svake godine prenosio testitanja tako da se nadam prenosu i sutra. Jedva cekam da vidim sta su timovi skuhali
-
- Kontakt:
Ono što sam do sada primijetio je da bolidi opet žestoko poskakuju.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gdje si gledao?Bundesliga je napisao/la: ↑21 feb 2024, 12:32Ono što sam do sada primijetio je da bolidi opet žestoko poskakuju.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Gledao onboarde, ali tačnije Aston Martin i Mercedes poskakuju baš dosta. Ovi ostali ne toliko. RB brutalan kao što sam i očekivao.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 feb 2024, 17:46Gdje si gledao?Bundesliga je napisao/la: ↑21 feb 2024, 12:32Ono što sam do sada primijetio je da bolidi opet žestoko poskakuju.
-
- Kontakt:
Bilo je na njemackom sky sportu f1 imas i sljedeca dva dana. Citam nije poskakivanje nego neravna staza jer se desavalo skoro svim timovima sto se vidjelo i u prenosu. Ali ako je bundesliga gledao onboard moze se bolje vidjetiBosniaBoston je napisao/la: ↑21 feb 2024, 17:46Gdje si gledao?Bundesliga je napisao/la: ↑21 feb 2024, 12:32Ono što sam do sada primijetio je da bolidi opet žestoko poskakuju.

Mercedes GR jedini od svih radio simulaciju trke sa punim tankom i W-15 se odlicno pokazao na C1 C2 C3
Uglavnom nista osim standarnog ispitivanja i nemoguce jos vidjeti gdje je koji tim mada mi je RB-20 vec na oko yeben pravo
Ma nema promjena u poretku Formule 1 do 2026 meni se čini.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Moguće da je i do staze, prvo sam baš na to pomislio. Na onboardima mi se činilo da Aston Martin i Mercedes baš poskakuju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 feb 2024, 18:33Citam nije poskakivanje nego neravna staza jer se desavalo skoro svim timovima sto se vidjelo i u prenosu. Ali ako je bundesliga gledao onboard moze se bolje vidjeti![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Race pace Maksmilijana danas je bio brutalan sa punim rezervarom, ne piše se dobro konkurenciji, ali je tek prvi dan, pa nećemo ništa zaključivati.
Ferari mi je bolje izgledao prošle godine na estiranju nego danas, ali ima još dva dana
Ferari mi je bolje izgledao prošle godine na estiranju nego danas, ali ima još dva dana
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:

Ferari i Mercedes bili manje vremena na punom gasu i vise vremena na kocenju. Ocigledno je da ova dva tima nisu jurili za nekim ucinkom
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gotova testiranja, nekako najbolji utisak ostavili RedBul i Ferari. Vidjećemo naredni četvrtak kako stvari stoje
MANIJACI JUG 1987
Testiranja i vremena su zaista nerelevantni. Ispratio sam sve, kao i prosle godine. Vjerujem da je Red Bull i dalje ispred, ali ne dominantno kao prosle godine. Ferarise cini broj 2. Mercedes ocito nije previse ganjao vremena, ali mislim da su oni i Ferari tu negdje. Mclaren malo iza njih. U sustini, jedva cekam slijedecu sedmicu, kad ce nam stvari biti jasnije.
Nevjerovatan podatak da za 3 dana niti jedno vozilo nije imalo probleme na stazi, radi kojih bi se sesija prekinula.
Nevjerovatan podatak da za 3 dana niti jedno vozilo nije imalo probleme na stazi, radi kojih bi se sesija prekinula.
-
- Kontakt:
Kaze Allison da misli da su malo ispred Ferarija u tempu utrke ali isto tako govori da malo zaostaju u brzom kruguEvander je napisao/la: ↑23 feb 2024, 20:01Testiranja i vremena su zaista nerelevantni. Ispratio sam sve, kao i prosle godine. Vjerujem da je Red Bull i dalje ispred, ali ne dominantno kao prosle godine. Ferarise cini broj 2. Mercedes ocito nije previse ganjao vremena, ali mislim da su oni i Ferari tu negdje. Mclaren malo iza njih. U sustini, jedva cekam slijedecu sedmicu, kad ce nam stvari biti jasnije.

Obrni, okreni, slicno kao prosle godine.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 feb 2024, 21:07Kaze Allison da misli da su malo ispred Ferarija u tempu utrke ali isto tako govori da malo zaostaju u brzom kruguEvander je napisao/la: ↑23 feb 2024, 20:01Testiranja i vremena su zaista nerelevantni. Ispratio sam sve, kao i prosle godine. Vjerujem da je Red Bull i dalje ispred, ali ne dominantno kao prosle godine. Ferarise cini broj 2. Mercedes ocito nije previse ganjao vremena, ali mislim da su oni i Ferari tu negdje. Mclaren malo iza njih. U sustini, jedva cekam slijedecu sedmicu, kad ce nam stvari biti jasnije.
![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mislim da je veći zaostatak u race pacu Mercedesa u odnosnu na RedBul, ovo su samo nagađanja, pola sekunde minimum je razlika.
Inače GPS potvrdio da je RedBul bio na malom engine modu u simulacijama utrke
vidjećemo kada svi odvrnu motor naredne sedmice 
Inače GPS potvrdio da je RedBul bio na malom engine modu u simulacijama utrke

MANIJACI JUG 1987
Ferrari je izgleda napravio veliki korak u potrosnji guma sto im je najveca boljka od 2019. I to pogotovo na tvrdjim komponentama. Tempo na C1 je bio dobar.
Jesu li ovo zaboravili upaliti trening na SK1?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.