FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ja sam na to bas sada pomislio. Radovac, Cimirot i Stojcev bi trebali biti sigurni. Znaci ili BIlbija ili Alispahic. Mislim da je Alispahic puno bolji ako postigne onu staru formu iz Sibenika i Dinama. Mada dobro je i ovako. Ovako ce jedan drugoga tjerati da ne padnu u formi jer im to znaci klupa. Samo da nebude nezadovoljnih igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jan 2015, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ova hevta pocela dobro,a poslovica kaze po jutru se poznaje dan..nadam se da ce doc Neki golman..Steta sto nepotpisa bar 2,5 god ko Leo Messi Benko al dobro je
Bugojanac moj dobrodosao u klub i sretno ti
, imali kakvih novosti oko Samirovog produzenja?

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Odbrana je puno vise opterecena nego sto je to normalno jer zadnji vezni slabo zaustavljaju protivnicke napade pa izgleda da pravi odbrana vise gresaka nego sto bi trebala. To se ne vidi u 90% utakmica jer Sarajevo nametne svoj ritam i ima loptu puno u posjedu. Cak i jedan Atromitos nije mogao puno jer nisu bili nesto jaci ofanzivno. Problem su ekipe koje su jace od Atromitosa i ova najteza gostovanja u domacoj ligi. Mada zna to Meho sigurno puno bolje od nas sviju sta mu jos treba.BoskoAntic je napisao/la:Ma da je titulu prvo osvojiti, i kup nije na odmet, a o nedostacima za Evropu cemo naredni prijelazni rok...Za Evropu nam je odbrana realno propuh živi...
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... ava-633299" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
kad citas o svom klubu na Talijanskim portalima

Ako nam na proljece ne bude prosjek na Hasetu bar 8 ljami onda niti zasluzujemo amidju ni Dinu ni Kustu
Nemam pojma šta još sve uprava treba da uradi da bi navijač Sarajeva shvatio da treba da dođe na utakmicu, da ustane iz zagrijane fotelje i što prati otočke utakmice. Čudan mentalitet pravo. Očekujem svaku domaću utakmicu, osim MVO, da bi posjeta trebala da bude oko 7.000. Za derbi mnogo više očekujem. Al' hajd', samo činjenica, ništa više. 

4.10.2009
- BoskoAntic
- Kontakt:
Budu li prikazivali na terenu lijepu igru, vjeruj bice prosjek 10 000...sjecam se kad je znalo na Kosevu protiv Travnika i Orašja biti oko 10 000 mislim da je to 2003. ili 2004 godine bilo...Tako da samo igrati fino, doci ce raja ne briniteHedg je napisao/la:Nemam pojma šta još sve uprava treba da uradi da bi navijač Sarajeva shvatio da treba da dođe na utakmicu, da ustane iz zagrijane fotelje i što prati otočke utakmice. Čudan mentalitet pravo. Očekujem svaku domaću utakmicu, osim MVO, da bi posjeta trebala da bude oko 7.000. Za derbi mnogo više očekujem. Al' hajd', samo činjenica, ništa više.

U INAT SVIMA 1946
Ma dobro ove polusezone nisi imo jaku utakmicu na Kosevu, najatraktivniji protivnik bio Velez i to po uzasnoj kisi, na kraju se opet skupilo 5 milja tad.
Recimo ako dobijes Zvijezdu tamo i bude lijepo vrijeme na prvu domacu ti protiv Borca dolazi 10 milja ko iz picke.
Recimo ako dobijes Zvijezdu tamo i bude lijepo vrijeme na prvu domacu ti protiv Borca dolazi 10 milja ko iz picke.
1946
Kad pogledas ko nam sve dolazi na proljece nece biti ni tesko imat prosjek 10k. Sjecam se takodje tekme protiv Travnika gdje je brat bratu bilo 15 milja i znam da je rezultat bio 4-5 nula do poluvremena samo se ne sjecam koje godine. S prosjekom od 10 milja bi privukli sponzore mnoge. Neka me neko ispravi ako grijesim al je nekad prije amidje Dino govorio u jednom intervju da kad bi imali prosjek 10 ljami da nam Tan i nebi trebao. Ako nas sad ne bude kad ce nas biti. Odbrana nam je odron al kako amidja jednom rece samo napad:D
PROSJEK od 10 hiljada mozemo navuci samo zbog cinjenice sto nam dolaze komsije i listica. Te dvoje tekme ce dici PROSJEK. Mada ne sumnjam da ce biti utakmica na kojima ce opet biti samo nas 2-3hiljade fanatika.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ove polusezone realno nakon Evrope smo igrali slabo, nekad bljesnemo , dosta padova u igri, uglavnom nista spektakularno...Ja sam skoro uvijek medju onih 2 000 bolesnika, i kad je najneatraktivniji protivnik, ali jednostavno vecina ljudi ce doci ukoliko ima sta da vidi, a to je dobra igra...vjerujte, dobijemo li Zvijezdu u prvom kolu nastavka, protiv Borca 10 000 minimalno! (ako ne bude kiše) 

U INAT SVIMA 1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
je moze neko izvuci koliki prosjek je na polu sezoni, siguran sam da se moze , za kraj sezone, uduplati vec sad
- BoskoAntic
- Kontakt:
Kazem ti sezona 2003/04 10 000 protiv Orasja, nesto vise protiv Travnika...igrao se lijep fudbal na Koševu... Poslijednjih godina nemamo kontinuitet dobrih igara, sto se naravno odmah odrazava na posjetu...A da ne govorim da nam sad ove polusezone dolaze svi jaci protivnici, svi derbiji na KoševuBitiSrcemVezan je napisao/la:Dajte ljudi ba, budite realni, o kakvih 10 hiljada pricate

U INAT SVIMA 1946
---------------------------Kelava--------------------------
AK47 -------- Tatomirovic -- Dupovac ------- Puzigaca
------------------- Cimirot -- Stojcev--------------------
------------------------ Alispahic ---------------------
Duljevic --------------- Benko ---------------- Krste
Bilbiju prodati i jos stopera dovesti
AK47 -------- Tatomirovic -- Dupovac ------- Puzigaca
------------------- Cimirot -- Stojcev--------------------
------------------------ Alispahic ---------------------
Duljevic --------------- Benko ---------------- Krste