FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos samo malo iskusniji stoper nam treba..
i dosta sto se nas tice..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Evolution87
- Kontakt:
Ugovor je na 2 + 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Alispahic nije razbijac nego plemeniti fantazista koji moze odigrati defanzivno ako bas zatreba.
Bice sada malo guzve: Radovac, Stojcev, Bilbija i Alispahic.
Morat ce drzati jak tempo jedna, dvije losije utakmice i eto im odma klupe. Jedeno na stoperskoj poziciji nije neka konkurencija.
Bice sada malo guzve: Radovac, Stojcev, Bilbija i Alispahic.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jan 2015, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Me likeeeyEvolution87 je napisao/la:Ugovor je na 2 + 1

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
"Alispahić bi se na Koševu trebao zadržati u narednih godinu i pol dana" ss.baEvolution87 je napisao/la:Ugovor je na 2 + 1
Ne svidja mi se ovo sa duzinom ugovora, taman podigne formu (ako je podigne) i ode, a mi dobijemo jednu veliku sarenu lazu.
1946
M. Alispahic.
- Pratio sam Sarajevo u Evropi. Ima dosta dobrih igrača, odlična je to ekipa. Kad se sve posloži, najozbiljniji smo za osvajanje prvenstva.
- Trenirao sam redovno, bio sam zdrav sve vrijeme, obavio sam i pripreme i spreman sam.
- Najviše mi leži pozicija ispred dva zadnja vezna.
- Pratio sam Sarajevo u Evropi. Ima dosta dobrih igrača, odlična je to ekipa. Kad se sve posloži, najozbiljniji smo za osvajanje prvenstva.
- Trenirao sam redovno, bio sam zdrav sve vrijeme, obavio sam i pripreme i spreman sam.
- Najviše mi leži pozicija ispred dva zadnja vezna.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
jel godina i po ili je 2+1 ?
--------------------------- Kelava --------------------------
Baric -------- Tatomirovic -- Dupovac ------- Puzigaca
------------------- Cimirot -- Radovac--------------------
--------------------- Stojcev/Alispahic--------------------
Duljevic ------------- Benko/Krste ------- Okic/Stojcev
Samo fali ovdje jedan pravi zadnji vezni razbijac po potrebi. Mozda taj Rustemovic ispadne takav tip igraca. Ofanzivno bi ova momcad pregazila sve. Problem je koliko ce Cimirot i Radovac raditi u defanzivi protiv ovih jacih klubova posebno kao sto je bila Borussia M. jer nisu cisti defanzivci kao sto je naprimjer Besic

Samo fali ovdje jedan pravi zadnji vezni razbijac po potrebi. Mozda taj Rustemovic ispadne takav tip igraca. Ofanzivno bi ova momcad pregazila sve. Problem je koliko ce Cimirot i Radovac raditi u defanzivi protiv ovih jacih klubova posebno kao sto je bila Borussia M. jer nisu cisti defanzivci kao sto je naprimjer Besic

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jan 2015, 17:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Godina i po 100% ! ! !duskajurisic je napisao/la:jel godina i po ili je 2+1 ?
U INAT SVIMA 1946
zasto ce ti razbijac kad protiv nas svi igraju bunker=?Ajax je napisao/la:--------------------------- Kelava --------------------------
Samo fali ovdje jedan pravi zadnji vezni razbijac po potrebi. Mozda taj Rustemovic ispadnje takav tip igraca. Ofanzivno bi ova momcad pregazila sve. Problem je koliko ce Cimirot i Radovac raditi u defanzivi protiv ovih jacih klubova posebno kao sto je bila Borussia M.![]()
pokusao je meho sa razbijacem pa smo imali igraca manje na terenu...
Objasnio sam iznad protiv ekipa koje su ofanzivno jace od Sarajeva kao sto je to bila Borrusia M. Tu se je vidjelo da fali bar jedan takav igrac. Protiv ovih ostalih protivnika u Premijer ligi i sve do zadnjeg pretkola u evropi ovo ce proci. Protiv klubova iz lige5 nece proci. Mada vjerovatno Rustemovic ce biti takav igrac od zadatka. Po meni su CImirot i Radovac slicni tipovi igraca. Treba jedan jos kao Besic sto je.Benko je napisao/la: zasto ce ti razbijac kad protiv nas svi igraju bunker=?
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jan 2015, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
to naravnoAjax je napisao/la:Objasnio sam iznad protiv ekipa koje su ofanzivno jace kao sto je bila Borrusia M. Tu se je vidjelo da fali jedan takav igrac. Protiv ovih ostalih protivnika u Premijer ligi i sve do zadnjeg pretkola u evropi ovo ce proci. Protiv klubova iz lige5 nece proci. Mada vjerovatno Rustemovic ce biti tak igrac od zadatka.Benko je napisao/la: zasto ce ti razbijac kad protiv nas svi igraju bunker=?

Ali na zalost ne isplati se uzimati takvog igraca zbog tri tekme godsinje ?
međutim, ja bih vlio da rustemovic bude taj "razbijac" koji zna lopte

Bice ebeno Mehi, ebote imas 20 klasnih igraca i ne znas koga prije da stavis u prvi tim 

1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ma da je titulu prvo osvojiti, i kup nije na odmet, a o nedostacima za Evropu cemo naredni prijelazni rok...Za Evropu nam je odbrana realno propuh živi...
U INAT SVIMA 1946
@Benko
Pa razumijem ja to sve. Samo takav igrac ce biti potreban u zadnjem pretkolu i mozda na gostovanjima kod najvecih konkurenata. Mozda se Rustemovic pokaze kao pravo rjesenje to bi bilo idealno.
Pa razumijem ja to sve. Samo takav igrac ce biti potreban u zadnjem pretkolu i mozda na gostovanjima kod najvecih konkurenata. Mozda se Rustemovic pokaze kao pravo rjesenje to bi bilo idealno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jan 2015, 17:26, ukupno mijenjano 2 puta.
UPRAVO.-.BoskoAntic je napisao/la:Ma da je titulu prvo osvojiti, i kup nije na odmet, a o nedostacima za Evropu cemo naredni prijelazni rok...Za Evropu nam je odbrana realno propuh živi...

FK SARAJEVO.
- hule_barca
- Kontakt:
Transfer Alispahića je dobar, ali mi se čini da se opet vrši nagomilavanje igrača.
Što se tiče "razbijača", teško je naći igrača koji je dobro tehnički potkovan i da zna razbijati napade. To su nogometni dragulji. Nisam siguran da će Rustemović biti upravo taj tip igrača. Koliko ga poznajem, mislim da više liči Cimirotu i Radovcu nego nekom razbijaču.
Što se tiče "razbijača", teško je naći igrača koji je dobro tehnički potkovan i da zna razbijati napade. To su nogometni dragulji. Nisam siguran da će Rustemović biti upravo taj tip igrača. Koliko ga poznajem, mislim da više liči Cimirotu i Radovcu nego nekom razbijaču.
Mes Que Un Club
Jajalo bi to mogao odigrati. Samo ovo sto se radi je odlicno sad zasad.hule_barca je napisao/la: Što se tiče "razbijača", teško je naći igrača koji je dobro tehnički potkovan i da zna razbijati napade. To su nogometni dragulji. Nisam siguran da će Rustemović biti upravo taj tip igrača. Koliko ga poznajem, mislim da više liči Cimirotu i Radovcu nego nekom razbijaču.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jan 2015, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Head je napisao/la:Bice ebeno Mehi, ebote imas 20 klasnih igraca i ne znas koga prije da stavis u prvi tim
Fakat necu mu biti nimali lahko.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.