Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
ima li iko voljan iz Sarajeva sutra ici za Maglaj?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Evolution87
- Kontakt:
kad ima polazak i odakle?Bosniacum Lilium je napisao/la:ima li iko voljan iz Sarajeva sutra ici za Maglaj?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:kad ima polazak i odakle?Bosniacum Lilium je napisao/la:ima li iko voljan iz Sarajeva sutra ici za Maglaj?

tu vise informacija:
https://www.facebook.com/studentski.pohodi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://021.rs/info/tech/101285-uhapeni- ... -cene.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:http://021.rs/info/tech/101285-uhapeni- ... -cene.html
nadam se da ce se i kod nas reagovati
Ma to nije upitno, tesko da ce se ovi profiteri u pokusaju izvuci.Bosniacum Lilium je napisao/la:Tribalian je napisao/la:http://021.rs/info/tech/101285-uhapeni- ... -cene.html![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nadam se da ce se i kod nas reagovati
@Bosniacum sad sam video neku konferenciju Vucica , pominje Doboj , kaze da su spasioci na jednom mestu nasli 6 mrtvih ???
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
u Doboju je pronadjeno preko 20 mrtvih... Ocekuje se jos zrtava 
Strahota !
Eto dozivesmo da u nase vreme budu najvece poplave od kad je ovih merenja vodostaja.
Eto dozivesmo da u nase vreme budu najvece poplave od kad je ovih merenja vodostaja.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pratim dosta situaciju i u Srbiji. U Srbiji najvise pogodjeni cini mi se Sabac i Obrenovac. Dobro je da ima dobrih ljudi. Da nam svima Bog pomogne...Tribalian je napisao/la:Strahota !
Sabac je odbranjen nocas, sad vidim da ce nocas Sremska M. morati da se brani. Ovi ljudi iz Obrenovca sto su smesteni po sportskim halama u BG kazu u izjavama " Obrenovac vise ne postoji..." .Bosniacum Lilium je napisao/la:Pratim dosta situaciju i u Srbiji. U Srbiji najvise pogodjeni cini mi se Sabac i Obrenovac. Dobro je da ima dobrih ljudi. Da nam svima Bog pomogne...Tribalian je napisao/la:Strahota !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Drago Kovacevic @DragoKovacevic 1hTribalian je napisao/la:Sabac je odbranjen nocas, sad vidim da ce nocas Sremska M. morati da se brani. Ovi ljudi iz Obrenovca sto su smesteni po sportskim halama u BG kazu u izjavama " Obrenovac vise ne postoji..." .Bosniacum Lilium je napisao/la:Pratim dosta situaciju i u Srbiji. U Srbiji najvise pogodjeni cini mi se Sabac i Obrenovac. Dobro je da ima dobrih ljudi. Da nam svima Bog pomogne...Tribalian je napisao/la:Strahota !
Jedan spasioc, Rus, dao je svoj život spasavjući Obrenovčane. Slava heroju i večno pamćenje.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nikad se to ne zna, i u Bijeljini su pravili nasipe, kol'ko god oni stave onih vreća vodostaj raste, noćas kad krene još val iz Bosne ako se spase može se reći da je stanje sigurnoTribalian je napisao/la:
Sabac je odbranjen nocas, sad vidim da ce nocas Sremska M. morati da se brani. Ovi ljudi iz Obrenovca sto su smesteni po sportskim halama u BG kazu u izjavama " Obrenovac vise ne postoji..." .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@ Bosniacum, sta reci
@ Legendo , normalno da se sa vodom nikad ne zna. Cuo sam samo na TV-u da je u Sapcu sve pod kontrolom ,a da ce u SM biti kriticno , a opet pismen si covek znas i sam gde se ulivaju ove reke iz Bosne i gde ce to otici. Kaze Vucic da ce ovo trajati 3 meseca, ne poplave nego sanacija i da se ljudi vise plase onoga sto ce videti posle poplava nego sto se plase same vode.
@ Legendo , normalno da se sa vodom nikad ne zna. Cuo sam samo na TV-u da je u Sapcu sve pod kontrolom ,a da ce u SM biti kriticno , a opet pismen si covek znas i sam gde se ulivaju ove reke iz Bosne i gde ce to otici. Kaze Vucic da ce ovo trajati 3 meseca, ne poplave nego sanacija i da se ljudi vise plase onoga sto ce videti posle poplava nego sto se plase same vode.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja sam jutros do pet sati na Pinku gledo kako raja slaže on vreće s pijeskom i ne izgleda mi ono dobro nikako
A tek kad se povuče voda, kad se bude znalo kolko je poginulih, kolko je štete napravljeno i sl. neće se za tri mjeseca moći očistiti onaj mulj što je nanesen, a štete se pitanje hoće li ikad moći obnoviti, to su većinom poljoprivredni krajevi uz Savu, račun da je sva sjetva za ovu godinu propala, a pitanje i za narednu kako će biti
Koliko se stoke ugušilo, kažu Obrenovcem plutaju životinje, Vučić sinoć reče da je to svojim očima vidio i da je to velika šteta + štete na objektima i sl
A tek kad se povuče voda, kad se bude znalo kolko je poginulih, kolko je štete napravljeno i sl. neće se za tri mjeseca moći očistiti onaj mulj što je nanesen, a štete se pitanje hoće li ikad moći obnoviti, to su većinom poljoprivredni krajevi uz Savu, račun da je sva sjetva za ovu godinu propala, a pitanje i za narednu kako će biti
Koliko se stoke ugušilo, kažu Obrenovcem plutaju životinje, Vučić sinoć reče da je to svojim očima vidio i da je to velika šteta + štete na objektima i sl
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mene najvise plasi sto u Srbiji jos uvek nece da objave broj zrtava , za BIH se javlja, posto pratim na obe strane a ovde kod mene nista . Sto se tice tih poljoprivrednih krajeva u Macvi i Sremu to je sve unisteno, ali buraz kad sam cuo juce izjavu patrijarha sta covek rece i ne trepnu na konto ovih poplava , ja sam se stvarno zapitao da li je ovo istina ili nas za*ebava neko ??? 
eh sad da je narod pametan pa da se organizuju radne akcije, kad se AKO BOG DA smiri, da se pomogne jedni drugima ono baš, što bi rekli u Bosni, da se radi na mobu
i čistit ulice i sve živo....jedino sami sebi možemo pomoćii!
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
To ce i da bude, ko ce drugi cistiti ako nece narod.ZahaKING je napisao/la:eh sad da je narod pametan pa da se organizuju radne akcije, kad se AKO BOG DA smiri, da se pomogne jedni drugima ono baš, što bi rekli u Bosni, da se radi na mobui čistit ulice i sve živo....jedino sami sebi možemo pomoćii!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma daj bože da se kod nas zadrži na 20 poginulih, kad se voda povuče biće svega, nema nikakvih vijesti kod vas Pink jedini i prati i AlJazira dobro prati, imaju javljanja sa lica mjesta, vidim naredili su evakuaciju ovih Barića, a žrtava vjerovatno ima, sinoć se raja javlja na onim javljanjima uživo i govore pomozite mi setri, onaj bratu, ova jedna ujaku i ujni i sl. ostalo je tona naroda u vodi u Obrenovcu
Šta je izjavio?? ja sam samo vidio ono nešto oko Srbije i RS-a ?
bojim se prijatelju da ne bude onih ljendohana koji će u svemu tražiti nacionalno-religijsku stranu, jer takvih ima uvijek i to ubi ovdje narodTribalian je napisao/la:To ce i da bude, ko ce drugi cistiti ako nece narod.ZahaKING je napisao/la:eh sad da je narod pametan pa da se organizuju radne akcije, kad se AKO BOG DA smiri, da se pomogne jedni drugima ono baš, što bi rekli u Bosni, da se radi na mobui čistit ulice i sve živo....jedino sami sebi možemo pomoćii!
ako ne bude stranačkih zaj3bavanja evo ruka...
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Na te politicke upadice se i ne osvrcem odavno, kaze covek da je ova poplava navalila na nas zato sto neko u Beogradu organizuje gay paradu.legenda reala je napisao/la:
@ Zaha buraz nikad manje nacionalizma i sovinizma ovde nije bilo nego u prethodna dva dana
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 12 gostiju.