Derbi 4:1 je jedini derbi gdje sam 100% bio siguran u pobjedu. Dao bih i Benku i Krstu i Bilbiju za Skoru iz tog vremena.Benko je napisao/la:Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.![]()
moje misljenje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi nikada odustati necemo...
Re: Odg: FK Sarajevo
kad mu prije ispisase prezime na dresujoker90 je napisao/la:
Desetka legla, sad izdominiraj Mehmede!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Benko je napisao/la:pa bit ce, polako ... prvi dan ove sedmice je tekamypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Velkoski, Bilbija, Duljevic, Benko, Bekic, Stojcev, Alispahic, Okić![]()
Rokaj sa svih strana
Jebote da imamo ovako jaka imena u odbrani i na bokovima,mi bi igrali u grupnoj fazi nekog takmicenje.
Ma naravno akb.
Kad se sjetim prije par sezona kakvu smo imali ekipu, sad smo kunem se Real Madrid.Alispahic po ovim klipovima moze igrati i na desnoj strani kao krilo.Vidim da je u Dinamu onaj klip sto si postavio, na toj poziciji igrao.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 12 jan 2015, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Jo CE nam pojjacati odbranu??? I kad CE to biti????
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

premijer liga???

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nek nam je Sretno. Ajmo Mehmede podvali koji loptu Benki. 

smije li se najaviti pisanje po svimaMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
premijer liga???

salim se, dobro dos'o Meha aBD da se u maju titulom okitimo

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- BoskoAntic
- Kontakt:
Joj ovaj derbi ostaje duboko urezana uspomena10.Skoro je napisao/la:Derbi 4:1 je jedini derbi gdje sam 100% bio siguran u pobjedu. Dao bih i Benku i Krstu i Bilbiju za Skoru iz tog vremena.Benko je napisao/la:Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.![]()
moje misljenje

U INAT SVIMA 1946
Pripremi se ti i svi ostali bordo navijaci za bordo weekamypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Velkoski, Bilbija, Duljevic, Benko, Bekic, Stojcev, Alispahic, Okić![]()
Rokaj sa svih strana
Jebote da imamo ovako jaka imena u odbrani i na bokovima,mi bi igrali u grupnoj fazi nekog takmicenje.

Tek je ovo pocelo sta nas ocekuje

Nekako jedva cekam da prodje ova pauza, i da se nastavi proljetni dio prvenstva i da nam se posloze kockice u ekipi i napad na titulu. 

04.10.2009 !!
10.Skoro je napisao/la:Derbi 4:1 je jedini derbi gdje sam 100% bio siguran u pobjedu. Dao bih i Benku i Krstu i Bilbiju za Skoru iz tog vremena.Benko je napisao/la:Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.![]()
moje misljenje
Da Skoro je bio paklen igrac.

Par igraca dobrih iz te generacije nije mogao puno uraditi.Mada Benku,Velkovski,i Bilbiju svi zajedno sa Skorom, je malo previse.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 12 jan 2015, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Radi HAAD punom parom haha.esprit24 je napisao/la:kad mu prije ispisase prezime na dresujoker90 je napisao/la:
Desetka legla, sad izdominiraj Mehmede!!![]()
![]()
sretno mehaga
Ajde Kelava potpisi vise, okozismo se..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kad vec spominjes haad , msm da bi i tu menadzment trebao da se potrudi pa da nas obuce neki svjetski brendamorovski je napisao/la:Radi HAAD punom parom haha.esprit24 je napisao/la:kad mu prije ispisase prezime na dresujoker90 je napisao/la:
Desetka legla, sad izdominiraj Mehmede!!![]()
![]()
sretno mehaga
Ajde Kelava potpisi vise, okozismo se..

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BoskoAntic
- Kontakt:
Sto se opreme tiče, nemam nikakve info, ali mislim da ce za Evropu biti neka druga marka opreme, jer nam sa Haad-om istice ugovor na kraju sezone 

U INAT SVIMA 1946
@besha1992 Ma popisam se 
Ja i dalje tvrdim, da je nama samo listica JEDINI protivnik za titulu. Takoder ocekujem da protiv njih igramo finale kupa, ako ih ne izvucemo prije finala. Takoder drago mi je vidjeti da je Alispahic "razvijen" sto bih se reklo, kontao sam da je neki mrsav igrac, jer imamo ih par u ekipi. Odmah se vidi da je neki razbijac, sto nam je zaista trebalo! Odoh sada presaltati malo yt, pa cu mozda ubaciti neke statistike o njemu
Dobro nam dosao!

Ja i dalje tvrdim, da je nama samo listica JEDINI protivnik za titulu. Takoder ocekujem da protiv njih igramo finale kupa, ako ih ne izvucemo prije finala. Takoder drago mi je vidjeti da je Alispahic "razvijen" sto bih se reklo, kontao sam da je neki mrsav igrac, jer imamo ih par u ekipi. Odmah se vidi da je neki razbijac, sto nam je zaista trebalo! Odoh sada presaltati malo yt, pa cu mozda ubaciti neke statistike o njemu

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BoskoAntic
- Kontakt:
znali neko sta je fol s ovim BORDO WEEK-om, da mi pojasni moze i pp 

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Da li ce on dobiti taj famozni CERTIFIKAT na vrijeme? Da li ce on moci igrati od pocetka proljetnog prvenstva?
Neki insajder neka nam kaze, al sa 100%-tmo, sigurnoscu
Neki insajder neka nam kaze, al sa 100%-tmo, sigurnoscu