Ne znam brato. Nova mi je kucaShullenta je napisao/la:Brato pojavili mi se neki miševi na tavanu, znaš li slučajno gdje ima furadana uzet i pošto je?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam brato. Nova mi je kucaShullenta je napisao/la:Brato pojavili mi se neki miševi na tavanu, znaš li slučajno gdje ima furadana uzet i pošto je?
Preselio u Vrapcice da si blize hramu?Mexico je napisao/la:Ne znam brato. Nova mi je kucaShullenta je napisao/la:Brato pojavili mi se neki miševi na tavanu, znaš li slučajno gdje ima furadana uzet i pošto je?![]()
Ma jok.bola, pio ga svakodnevno dok je gigant tonuo u ligu federalnuRigoletto je napisao/la:Preselio u Vrapcice da si blize hramu?Mexico je napisao/la:Ne znam brato. Nova mi je kucaShullenta je napisao/la:Brato pojavili mi se neki miševi na tavanu, znaš li slučajno gdje ima furadana uzet i pošto je?![]()
Ako si uzeo štand u vrapcicima i napravio basnoslovan obrt sa kuhanim i pecenim kukuruzom ne mora znacit da cemo mi iz strogog centra pocet pravit kuce tamoRigoletto je napisao/la:Preselio u Vrapcice da si blize hramu?Mexico je napisao/la:Ne znam brato. Nova mi je kucaShullenta je napisao/la:Brato pojavili mi se neki miševi na tavanu, znaš li slučajno gdje ima furadana uzet i pošto je?![]()
Devera se druze, udure je sveskoroalen je napisao/la:Alejkumusselam Muha. Kako deveraš s ramazanom?MocMahale444 je napisao/la:Oooo Selam Skoroalene. Vecinom je tako.skoroalen je napisao/la:Je l' ovo neko hepekir'o temu bokte, svi se selamaju i vole.
:
jedan je $ $jolicnikola je napisao/la:gdje ste vi bojbode
boze sacuvaj ljiljani su ponos ,6 ljiljana vezenih u zlatuavenija je napisao/la:Znao sam da je to problem nek si konacno priznao.
Smeta ljiljan na grbu a?
Vas sa tamnijom bojom kože više ne puštaju na more,rekli su pod broj 1 skinuti svima prsluke,pod broj 2 vraćaj sve za Salakovac[/quote]Whiteredangel je napisao/la:PS gdje si jutros. Cekao te da mi cuvas auto na moru
drug moj ovde d ti ogovorim, da tam one oftopicimo ako se slazes, i u nekom mirnijem ozracju ako moze, nema potrebe za dizanjem tenzija. ako se slazes?prisonbreak je napisao/la:Sqriel govdeSariel1987 je napisao/la:opet bahato celikovci? samo bahato drugovi samo bahato, cuj oni bi todora uzeli ni za kifle nemaju![]()
prodali se turcima ne znaju ni oni za koliko![]()
ljudi dobili sve na gotovs, prodade se svetinja za bud zašto zivote jbte![]()
samo bahato
zasto va je stid petokrake koja vas je i osnovala?moemo vas kupiti, cijrlu rkipu i tusanj. Cuo sam da djasmin imamovski vas drzi kao djecu, radi od sporta sta hoce, fukare vam se raspale, pola vas navija za Slogu, i ti pricad nesto, fujjj
dakle na ovo trebate biti ponosni drugovi mojiFK Čelik je osnovan 16. juna 1945. Godine
a nakon završetka Drugog svjetskog rata, neposredno po oslobođenju grada od okupatora, ratni veterani su odlučili stvoriti fudbalski klub koji će dostojno predstavljati Zenicu
Hahahahaha jesi glup ispao shulenta,popisa te ombre.Tako je to kad glupan pokusava biti pametan.Shullenta je napisao/la:Drago mi je stara ofusino da čitaš hercegovinu.info.
Naleti i ti na ligu šampiona u srpnju, osjeti duh europakog nogometa u svome gradu.
Dosta je više onih selendri po Bosni ipak ste vi VHS giganti...
gnjidic likes this.samoposteno je napisao/la:Sta je ovo Tuzlaci od juce nisu spavali koja bolest ovo im sve treba sa kamatama vratit![]()
Joj Tuzlaci pricaju o historiji klubaSariel1987 je napisao/la:boze sacuvaj ljiljani su ponos ,6 ljiljana vezenih u zlatuavenija je napisao/la:Znao sam da je to problem nek si konacno priznao.
Smeta ljiljan na grbu a?![]()
nego zasto se vi stidite svoje istorije i korijena?
partija osnovala 45te logicno da je partija i petokraku stavila na grb sve do 92ge. ko kaze da nije bilo?
ili da pricamo o zvajti i ispadanjima?
koliko ono sezona u top ligi ex yu?
molicu lijepo bez vrijedjanja i samo argumentovano i istinu pisat ako moze drugovi?
p.s ovo je vise za prepucavanja da ne oftopicimo tamo temu
jedan covjek jedan glas. fu do i pola turcina..prisonbreak je napisao/la:Đasmin Imamović, Azmir Husić
Divizija=Fukare
glas“05. januara 2017. godine NK Čelik je postao prvi profesionalni članski klub na ovim prostorima koji i formalno funkcioniše na principu „jedan član – jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.