FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovi vaucheri su super stvar... neko je jednom napisao na ovom forumu kako prihodi od fan shopa idu 70% nekoj firmi, a 30% Želji.. nekako mi je to ne logicno da li neko zna vise o tome i da li je to tacno...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Tacno je ..neka bong ili gong nesto tako firma..MrRiccoli je napisao/la:ovi vaucheri su super stvar... neko je jednom napisao na ovom forumu kako prihodi od fan shopa idu 70% nekoj firmi, a 30% Želji.. nekako mi je to ne logicno da li neko zna vise o tome i da li je to tacno...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Za nasu utakmicu bice i MOJATV i MOJAWEB TV , etovoltron30 je napisao/la:Hoće li sutra biti prijenos na MojaWebTv ili samo na MojaTv? Vidim pitare samo MojaTv prenosi, na Web nema kanala Premijer lige.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stanite, ovi vauceri da li se mogu kupiti sutra? (Moze li neko detaljnije o ovome, nisam bio prisutan)
Imam i ja godisnju kartu, samo ne znam sta znaci ako imas godisnju ili ne? (Mozda ja nisam dobro svatio)
Hvala puno...
Sutra ocekujem prvenstveno da statistiku popravimo.... IDEMO ZELJOOOOO.........
Imam i ja godisnju kartu, samo ne znam sta znaci ako imas godisnju ili ne? (Mozda ja nisam dobro svatio)
Hvala puno...
Sutra ocekujem prvenstveno da statistiku popravimo.... IDEMO ZELJOOOOO.........
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 22 sep 2012, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
u tome i jest stvar ja necu da pomognem toj firmi nego samo želji i zato je trebao klub da organizuje prodaji ispred sebe a ne preko fan shopa....
naravno ako neko moze da potvrdi da sva sredstva idu klubu a ne firmi... ako ne onda je poprilicno glupo ispalo da mi ovdje guramo neke privatnike...
naravno ako neko moze da potvrdi da sva sredstva idu klubu a ne firmi... ako ne onda je poprilicno glupo ispalo da mi ovdje guramo neke privatnike...
I Gnojer je isto tako. Da hoce **** dobiti pa da napuste klub.mma_hz je napisao/la:
nemojte da me napadate al mislim da ovo nije ok...niko na ovaj nacin ne smije koristiti trenutnu funkciju..
pgt kad se bore za fotelje..ni muharemovic a ni onaj drugi biscevic ovo ne smiju raditi...![]()
NO PYRO NO PARTY
Zato kupis vaucer a ne kupujes nista u fan shopu koristeci ga i etojug-onostalgicar je napisao/la:u tome i jest stvar ja necu da pomognem toj firmi nego samo želji i zato je trebao klub da organizuje prodaji ispred sebe a ne preko fan shopa....

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
ma dobro logicno je da mora biti neka firma tu i kod vas je ista situacija samo mi nerealan odnos 70% da dobija firma bas nema logike mozda to dobija klub jedino tako mi ima smisla, ako neko stvarno zna tacno koji je to odnos nek napisemma_hz je napisao/la:Tacno je ..neka bong ili gong nesto tako firma..MrRiccoli je napisao/la:ovi vaucheri su super stvar... neko je jednom napisao na ovom forumu kako prihodi od fan shopa idu 70% nekoj firmi, a 30% Želji.. nekako mi je to ne logicno da li neko zna vise o tome i da li je to tacno...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
pa dobija GONG 70%, tačno je to 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sutra svi na pomocni !
Da se iskupimo za dio kazni !
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sta cemo mi koji se nemamo za sta iskupiti? koji smo dolazili bodrili klub placali kate i trosili grla i dlanove i bili primjer kako treba da se voli klub...AmaRTM87 je napisao/la:Sutra svi na pomocni !
Ti ostani kuci i gledaj na TV-u tekmu je li uredu ili ti moram javno cestitati ?jug-onostalgicar je napisao/la:sta cemo mi koji se nemamo za sta iskupiti? koji smo dolazili bodrili klub placali kate i trosili grla i dlanove i bili primjer kako treba da se voli klub...AmaRTM87 je napisao/la:Sutra svi na pomocni !
ZELJEZNICAR 1921!
- rastafarian
- Kontakt:
ovo kruži po društvenim stranicama, nekim kvazi forumima i to, pa zna li neko jel ovo ozbiljno?FK Željezničar - FK Radnik
nedjelja, 23. septembar, 19:00.
ŽELJO NIKAD NIJE SAM!!!
Nezvanično: Najodaniji navijači Željezničara će pružati podršku svom voljenom klubu sa pomoćnog terena stadiona Grbavica!
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- Ultras1921
- Kontakt:
Nista od toga svi ovdje vidjeli i to je to!rastafarian je napisao/la:ovo kruži po društvenim stranicama, nekim kvazi forumima i to, pa zna li neko jel ovo ozbiljno?FK Željezničar - FK Radnik
ŽELJO NIKAD NIJE SAM!!!
Nezvanično: Najodaniji navijači Željezničara će pružati podršku svom voljenom klubu sa pomoćnog terena stadiona Grbavica!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Znaci ti kao ultras sa visegodisnjim iskustvom nam ovo demantujes?Ultras1921 je napisao/la:Nista od toga svi ovdje vidjeli i to je to!rastafarian je napisao/la:ovo kruži po društvenim stranicama, nekim kvazi forumima i to, pa zna li neko jel ovo ozbiljno?FK Željezničar - FK Radnik
ŽELJO NIKAD NIJE SAM!!!
Za zivot cijeli!
Upravu si brate, nek idu ovi koji su zasrali iz nekakvih brloga nek navijaju i jazbina.jug-onostalgicar je napisao/la:sta cemo mi koji se nemamo za sta iskupiti? koji smo dolazili bodrili klub placali kate i trosili grla i dlanove i bili primjer kako treba da se voli klub...AmaRTM87 je napisao/la:Sutra svi na pomocni !
Majstor Karatea
Sto se mene tice oni koji su sve zapoceli najbolje ce se iskupiti tako sto ce ostati sto dalje od Grbavice u narednih hmhm pa eto do kraja svojih zivota. (Nista licno)AmaRTM87 je napisao/la:Sutra svi na pomocni !
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Ultras1921
- Kontakt:

Strasan duks, tamam prilika i da ustedite. Kupite vaucher i popust 20 %

@ThE_mAnIaCs_1987: DA
Forza Inter!
Forza Inter!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- Ultras1921
- Kontakt:
10-19ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:do kad sutra radi fan shop?
Forza Inter!
Forza Inter!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 100 gostiju.