Zna se samo za ove sto se nude preko svojih menadzera, a od njih nece biti nista.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravno da nismo, nikad bolja ekipa (po imenima) nije ni igrala na terenima Bosne i Hercegovine poslije rata...Ali fudbal je timska igra, i ključno je sve to posložiti kako treba, da bi kvalitet izašao na površinuamypitar je napisao/la:Sta mislite ljudi,jesmo li ikad imali jacu ekipu, u poslijeratnom periodu.![]()
![]()
Igraci poput Benka,Alispahica,Stojceva,Velkovskog,Tatomirovica,Radovca,Cimija ,Dulje,Dupovca,Okića itd.itd.I sto je najgore ovde nije kraj....
Burberry46 je napisao/la:
Live
Na 2 godine, neko je vec napisao ja mislim.amypitar je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:
Live
Na koliko je potpisao.
1,5amypitar je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:
Live
Na koliko je potpisao.
BoskoAntic je napisao/la:Naravno da nismo, nikad bolja ekipa (po imenima) nije ni igrala na terenima Bosne i Hercegovine poslije rata...Ali fudbal je timska igra, i ključno je sve to posložiti kako treba, da bi kvalitet izašao na površinuamypitar je napisao/la:Sta mislite ljudi,jesmo li ikad imali jacu ekipu, u poslijeratnom periodu.![]()
![]()
Igraci poput Benka,Alispahica,Stojceva,Velkovskog,Tatomirovica,Radovca,Cimija ,Dulje,Dupovca,Okića itd.itd.I sto je najgore ovde nije kraj....
Ne sumnjam u Mehu da će odoliti slatkim mukama i uspješno ukomponovati ekipu
Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.
Benko je napisao/la:Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.![]()
moje misljenje
Dobro nam doso i da se vratis u formu ako Bog da.joker90 je napisao/la:
Desetka legla, sad izdominiraj Mehmede!!
aS_Roma je napisao/la:Velkoski, Bilbija, Duljevic, Benko, Bekic, Stojcev, Alispahic, Okić![]()
Rokaj sa svih strana
pa bit ce, polako ... prvi dan ove sedmice je tekamypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Velkoski, Bilbija, Duljevic, Benko, Bekic, Stojcev, Alispahic, Okić![]()
Rokaj sa svih strana
Jebote da imamo ovako jaka imena u odbrani i na bokovima,mi bi igrali u grupnoj fazi nekog takmicenje.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.