I ja imam godisnju ali cu uzeti ovo iz inata.. Do kada vazi ovaj vaucer??arelinho je napisao/la:sto bi se morao popisati ?? i ja isto imam godisnju pa cu uzeti sutra ovaj vaucer da pomognem klubuGaziHusrevbeg je napisao/la:A mi sa godišnjom kartom se da izvinite možemo popištati na ovaj voucher. Šminka!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
danas i sutrachampions1921 je napisao/la:I ja imam godisnju ali cu uzeti ovo iz inata.. Do kada vazi ovaj vaucer??arelinho je napisao/la:sto bi se morao popisati ?? i ja isto imam godisnju pa cu uzeti sutra ovaj vaucer da pomognem klubuGaziHusrevbeg je napisao/la:A mi sa godišnjom kartom se da izvinite možemo popištati na ovaj voucher. Šminka!
dahamzaTM87 je napisao/la:Vaucer se kupuje u fan shopu ?
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
klub je treba pustiti u prodaju 500-1000 karata cijene 5 maraka ko hoce da kupi i da time klubu da neke pare....
ovo je isto ko da su pustili karte , to ako trazis neki izgovor da ne bi kupio je tvoja stvarjug-onostalgicar je napisao/la:klub je treba pustiti u prodaju 500-1000 karata cijene 5 maraka ko hoce da kupi i da time klubu da neke pare....

Hoće li sutra biti prijenos na MojaWebTv ili samo na MojaTv? Vidim pitare samo MojaTv prenosi, na Web nema kanala Premijer lige.
Evo kupio sam ovaj vaucer iz inata iako imam godisnju i ne namjeravam ga iskoristiti iskreno
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
bice oboje ...voltron30 je napisao/la:Hoće li sutra biti prijenos na MojaWebTv ili samo na MojaTv? Vidim pitare samo MojaTv prenosi, na Web nema kanala Premijer lige.

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Može li neko reći našim mudroserima koji daju izjave u ime kluba, da više nikada ništa ne izjavljuju, pametniji su kada su na klozetskoj šolji, jer sve što su u posljednje vrijeme izjavili za medije čisti su autogolovi. I ova posljednja izjava Amara oko Džeke je sramotna, (vidi: http://sarajevo.co.ba/nista-pametno-od-amara-osima/ ) kao i prošla koja je došla iz kluba u vezi nas navijača.
Amare i ergelo konja iz kluba za koji navijam, ne pričajte više, usraste motku, debili. Bavite se fudbalom!!!
Nismo cvijeće, ali nisu ni Ultrasi, ali ovako njihova uprava reaguje u vezi njih,
koji su da ne zaboravimo takodje kršili onaj dan samo u drugom kraju grada Mostara:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bez-ultr ... jace/88342
Amare i ergelo konja iz kluba za koji navijam, ne pričajte više, usraste motku, debili. Bavite se fudbalom!!!
Nismo cvijeće, ali nisu ni Ultrasi, ali ovako njihova uprava reaguje u vezi njih,
koji su da ne zaboravimo takodje kršili onaj dan samo u drugom kraju grada Mostara:
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- champions1921
A jesi li ti citao Amarov interviju uopste.. Ove nebuloze su izvucene iz konteksta od strane zlobnika koji ocito ne razumuju Amarov cinicni nacin objasnjavanja nekih stvari.. Amar nista nije lose u tom interviju rekao.. A sto se tice navijaca samo umobolni bi mogli podrzati desavanja koja direktno stete klubu.. Ali eto tebi je izgleda bitnije ono sta neki drugi pricaju..Krvotok je napisao/la:Može li neko reći našim mudroserima koji daju izjave u ime kluba, da više nikada ništa ne izjavljuju, pametniji su kada su na klozetskoj šolji, jer sve što su u posljednje vrijeme izjavili za medije čisti su autogolovi. I ova posljednja izjava Amara oko Džeke je sramotna, (vidi: http://sarajevo.co.ba/nista-pametno-od-amara-osima/ ) kao i prošla koja je došla iz kluba u vezi nas navijača.
BUDI ŽELJO !!!
Naravno da sam čitao, i to je sramota prema Edinu Džeki koji je svjetska klasa i od kojeg i danas zaradjujemo! Nazvao si te izjave onako kako ja nisam ali si ih prepoznao: Amarove nebuloze. I jeste loše da gore ne može.champions1921 je napisao/la: A jesi li ti citao Amarov interviju uopste.. Ove nebuloze su izvucene iz konteksta od strane zlobnika koji ocito ne razumuju Amarov cinicni nacin objasnjavanja nekih stvari.. Amar nista nije lose u tom interviju rekao.. A sto se tice navijaca samo umobolni bi mogli podrzati desavanja koja direktno stete klubu.. Ali eto tebi je izgleda bitnije ono sta neki drugi pricaju..
I jeste mi bitno šta drugi misle kada govore o svojim navijačima, jer ako Manijake ovakvi brane, bolje da ne pričaju i ne izjavljuju ništa.
Ti se registrovao u avgustu 2012, nešto preko mjesec, i imaš preko 300 postova - jesi portparol Želje?
Volontersko radno mjesto, šta ćeš biće bolje, probaj ima posla u Neltu (Orbitko) zamisli čak i plaćaju.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Nije Osim rekao nista sto nije tacno ako hoce da igra nek ide u Southampton a ovako u City-u bas je 18 igrac jer nikako ne moze ispred Ballotelia, Aguera, Teveza... I zaboli me vise za Dzeku samo nek ide i nek nam pare donosiKrvotok je napisao/la:Naravno da sam čitao, i to je sramota prema Edinu Džeki koji je svjetska klasa i od kojeg i danas zaradjujemo! Nazvao si te izjave onako kako ja nisam ali si ih prepoznao: Amarove nebuloze. I jeste loše da gore ne može.champions1921 je napisao/la: A jesi li ti citao Amarov interviju uopste.. Ove nebuloze su izvucene iz konteksta od strane zlobnika koji ocito ne razumuju Amarov cinicni nacin objasnjavanja nekih stvari.. Amar nista nije lose u tom interviju rekao.. A sto se tice navijaca samo umobolni bi mogli podrzati desavanja koja direktno stete klubu.. Ali eto tebi je izgleda bitnije ono sta neki drugi pricaju..
I jeste mi bitno šta drugi misle kada govore o svojim navijačima, jer ako Manijake ovakvi brane, bolje da ne pričaju i ne izjavljuju ništa.
Ti se registrovao u avgustu 2012, nešto preko mjesec, i imaš preko 300 postova - jesi portparol Želje?
Volontersko radno mjesto, šta ćeš biće bolje, probaj ima posla u Neltu (Orbitko) zamisli čak i plaćaju.

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
-
- Moderator
- Kontakt:
Opet Slobodu izbacujete , sad iz Prve lige , sram vas bilo 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- champions1921
E jbg meni kao i, vjerujem, vecini se svidja ta Amarova objektivnost i to sto ne podilazi sirim narodnim masama vec bez dlake na jeziku govori istinu pa i onda kada to ne odgovara nasem nacinu razmisljanja.. Iza tog covjeka stoje rezultati i to je najbitnije.. Ti bi vjerovatno zelio da ovi sto pale zastave i nanose fin. stetu klubu daju izjave za medije.. Ta su ti vremena prosla i ne dao Bog da se vrate opet..Krvotok je napisao/la:Naravno da sam čitao, i to je sramota prema Edinu Džeki koji je svjetska klasa i od kojeg i danas zaradjujemo! Nazvao si te izjave onako kako ja nisam ali si ih prepoznao: Amarove nebuloze. I jeste loše da gore ne može.champions1921 je napisao/la: A jesi li ti citao Amarov interviju uopste.. Ove nebuloze su izvucene iz konteksta od strane zlobnika koji ocito ne razumuju Amarov cinicni nacin objasnjavanja nekih stvari.. Amar nista nije lose u tom interviju rekao.. A sto se tice navijaca samo umobolni bi mogli podrzati desavanja koja direktno stete klubu.. Ali eto tebi je izgleda bitnije ono sta neki drugi pricaju..
p.s. Ne brini se ti za moj posao i za broj postova.. Siguran sam da imas puno bitnijih stvari u zivotu o kojima bi trebao brinuti.. A sve sto si ovdje rekao mozez otici i reci Amaru.. Bas bi volio vidjeti kakva bi mu reakcija bila..
BUDI ŽELJO !!!
vjerovatno kao i Edinova kad je procitao ovu izjavu Osima...champions1921 je napisao/la:E jbg meni kao i, vjerujem, vecini se svidja ta Amarova objektivnost i to sto ne podilazi sirim narodnim masama vec bez dlake na jeziku govori istinu pa i onda kada to ne odgovara nasem nacinu razmisljanja.. Iza tog covjeka stoje rezultati i to je najbitnije.. Ti bi vjerovatno zelio da ovi sto pale zastave i nanose fin. stetu klubu daju izjave za medije.. Ta su ti vremena prosla i ne dao Bog da se vrate opet..Krvotok je napisao/la:Naravno da sam čitao, i to je sramota prema Edinu Džeki koji je svjetska klasa i od kojeg i danas zaradjujemo! Nazvao si te izjave onako kako ja nisam ali si ih prepoznao: Amarove nebuloze. I jeste loše da gore ne može.champions1921 je napisao/la: A jesi li ti citao Amarov interviju uopste.. Ove nebuloze su izvucene iz konteksta od strane zlobnika koji ocito ne razumuju Amarov cinicni nacin objasnjavanja nekih stvari.. Amar nista nije lose u tom interviju rekao.. A sto se tice navijaca samo umobolni bi mogli podrzati desavanja koja direktno stete klubu.. Ali eto tebi je izgleda bitnije ono sta neki drugi pricaju..
p.s. Ne brini se ti za moj posao i za broj postova.. Siguran sam da imas puno bitnijih stvari u zivotu o kojima bi trebao brinuti.. A sve sto si ovdje rekao mozez otici i reci Amaru.. Bas bi volio vidjeti kakva bi mu reakcija bila..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Što se Sarajevo zahuktalo, ali đaba im nemaju oni ekipu za titulu slabo je to još.
Majstor Karatea
Hajte se vi manje sekirajte i za nas i za amara i za edina i menadžera mu i za njihov odnos između sebe.mma_hz je napisao/la:vjerovatno kao i Edinova kad je procitao ovu izjavu Osima...champions1921 je napisao/la:E jbg meni kao i, vjerujem, vecini se svidja ta Amarova objektivnost i to sto ne podilazi sirim narodnim masama vec bez dlake na jeziku govori istinu pa i onda kada to ne odgovara nasem nacinu razmisljanja.. Iza tog covjeka stoje rezultati i to je najbitnije.. Ti bi vjerovatno zelio da ovi sto pale zastave i nanose fin. stetu klubu daju izjave za medije.. Ta su ti vremena prosla i ne dao Bog da se vrate opet..Krvotok je napisao/la: Naravno da sam čitao, i to je sramota prema Edinu Džeki koji je svjetska klasa i od kojeg i danas zaradjujemo! Nazvao si te izjave onako kako ja nisam ali si ih prepoznao: Amarove nebuloze. I jeste loše da gore ne može.
p.s. Ne brini se ti za moj posao i za broj postova.. Siguran sam da imas puno bitnijih stvari u zivotu o kojima bi trebao brinuti.. A sve sto si ovdje rekao mozez otici i reci Amaru.. Bas bi volio vidjeti kakva bi mu reakcija bila..![]()
Ne kontam odakle potreba i snaga nekome da analizira svaki zarez u nečijim izjavama?! Ja to ne radim ni sa ljudima koji su mi od životnog značaja, a ne sa trenerima i igračima drugih klubova.
Ako se već hvalite razumjevanjem i temeljitošću, trebali ste pročitati i pitanje i odgovor - pitanje je bilo da li bi trebao džeko više igrati? Amar odgovorio da ako hoće da igra treba preći u drugi klub. Valjda je svima jasno da Džeko nije Mancinijev prvi pik i da će se to teško promjeniti. Nije niko rekao da on ne zaslužuje, čak je i rečeno da se on ne uklapa u koncepciju i to je to.
Al šta ja uopšte objašnjavam. Jedan od najdražih hobija bosancima je analiziranje misli i tračeva, te znakova interpunkcije.
Koga boli neka stvar o ovome? Ako šta Edin i Amar imaju između sebe valjda bi se našli ili nazvali jedan drugog i riješili to. Neće Džeko preći u Arsenal ili u Charlton zato što je Amar to reko u novinama.
Amar je samo objektivan i zna kako stvari funkcionišu u velikim klubovima. Kod nas se svi prave budale pa pametuju o svemu. Džeko ne igra i zašto ne igra ne mora razlog biti njegov kvalitet, već više profil a na kraju krajeva i marketing. Man City zaradi daleko više prodajući dresove Teveza ili Aguera nego od Džeke. Na kraju krajeva, osvojili su titulu ispred Uniteda, što znači da su dobro radili. I meni je žao što Džeko ne igra, ali to nije moj problem i neću da se zamaram time i zaboli me šta je ko oko toga izjavio. To je problem Džeke, njegovog menadžera, Mancinija i uprave Citya. A nama je u mentalitetu da se borimo protiv autoriteta, hijerarhije i bilo kojeg oblika organizacije. Zato smo mi "najpametniji", a englezi su glupi. Jest da su bolji od nas i to svjetlosnim godinama ispred, al jok, mi smo pametniji.
Novinar je postavio pitanje Osimu i čovjek dao svoje viđenje stvari. U svijetu postoji hijerarhija ko i kako odlučuje i odgovara za rezultate. Kod nas se to rijetko dešava, pa nam je čudno kako Mancini odluči da mu Džeko ne igra.
Kod nas je Lazar Popović igrao ispred Mešanovića, iako je Alen bio daleko bolji i draži navijačima. Ipak nam je draže da smo prvi na tabeli na kraju sezone nego da nam igra 100 Mešanovića.
-
- Kontakt:
Ma džaba se trudite i objašnjavate šta je Amar rekao. Tko realno razmišlja shvatio je, tko hoće da shvati shvatio je, ko neće možemo mi još tri dana pisati o Amarovoj izjavi ali nikakve koristi od toga.
" onclick="window.open(this.href);return false;
nemojte da me napadate al mislim da ovo nije ok...niko na ovaj nacin ne smije koristiti trenutnu funkciju..
pgt kad se bore za fotelje..ni muharemovic a ni onaj drugi biscevic ovo ne smiju raditi...

nemojte da me napadate al mislim da ovo nije ok...niko na ovaj nacin ne smije koristiti trenutnu funkciju..
pgt kad se bore za fotelje..ni muharemovic a ni onaj drugi biscevic ovo ne smiju raditi...

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kontra, MoSaZeLjo1921 i 48 gostiju.