Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
2 dana mi se priajteljica iz Topčoć polja ne javlja.Nema gdje nistam se raspitivo od Bolnice,hitne do kasarne dole gdje su smješteni.Nadam se da će ovo izaći na dobro 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
vjerovatno da se sto vise donacija ostvari, da se narod koji je u mogucnosti sjeti i pomogne sta...ZahaKING je napisao/la:Meni samo jedna stvar nije jasna, čemu ova medijska pompa i slikanje ovih donacija, nije valjda da će neki nakon ovoga koristit to i govoriti, e vidiš ja sam pomag'o, ja sam ovo, ja sam ono
samocelik je napisao/la:2 dana mi se priajteljica iz Topčoć polja ne javlja.Nema gdje nistam se raspitivo od Bolnice,hitne do kasarne dole gdje su smješteni.Nadam se da će ovo izaći na dobro
daj objavi neke podatke,možda neko zna gdje je i šta je bilo sa njom
Struje nemaju, tako da najvjerovatnije je sve ok al nema cime da se javisamocelik je napisao/la:2 dana mi se priajteljica iz Topčoć polja ne javlja.Nema gdje nistam se raspitivo od Bolnice,hitne do kasarne dole gdje su smješteni.Nadam se da će ovo izaći na dobro
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/li ... osi-bujica" onclick="window.open(this.href);return false;
Lampard8 je napisao/la:Struje nemaju, tako da najvjerovatnije je sve ok al nema cime da se javisamocelik je napisao/la:2 dana mi se priajteljica iz Topčoć polja ne javlja.Nema gdje nistam se raspitivo od Bolnice,hitne do kasarne dole gdje su smješteni.Nadam se da će ovo izaći na dobro
u nemilu je došla struja,možda uskoro dođe i u t. polje iako koliko znam tamo je teža situacija nego u nemili,osobito u selima oko bistričaka
Imam tetku u Bistrici i ona kaze da 2 dana nemaju struje vec, a to je selo iznad T. Polja i Nemile.filip13 je napisao/la:Lampard8 je napisao/la:Struje nemaju, tako da najvjerovatnije je sve ok al nema cime da se javisamocelik je napisao/la:2 dana mi se priajteljica iz Topčoć polja ne javlja.Nema gdje nistam se raspitivo od Bolnice,hitne do kasarne dole gdje su smješteni.Nadam se da će ovo izaći na dobro
u nemilu je došla struja,možda uskoro dođe i u t. polje iako koliko znam tamo je teža situacija nego u nemili,osobito u selima oko bistričaka
ABD bit ce sve dobro
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Magistralni put M-17 Sarajevo - Zenica je konačno prohodan kod Nemile, javlja reporter Anadolu Agency koji se trenutno nalazi u Nemili.
Vozila hitne pomoći i policije konstantno voze lokalno stanovništvo prema Zenici. Nešto poslije 11:30 sati spašena je i trudnica koja se nalazila u kući u blizini odrona.
Reporteri AA su prošli s druge strane odrona i ušli u Nemilu gdje su zatekli katastrofalnu situaciju. Članovi rafting timova s čamcima pokušavaju spasiti ljude u Nemili, koji su ugroženi zbog poplava.
Vozila hitne pomoći i policije konstantno voze lokalno stanovništvo prema Zenici. Nešto poslije 11:30 sati spašena je i trudnica koja se nalazila u kući u blizini odrona.
Reporteri AA su prošli s druge strane odrona i ušli u Nemilu gdje su zatekli katastrofalnu situaciju. Članovi rafting timova s čamcima pokušavaju spasiti ljude u Nemili, koji su ugroženi zbog poplava.
U Zenici svakih 5 minuta dolaze i odlaze helikopteri koji dovlace ljude iz nemile,zepca...
BHF Bosanska Krajina!
Samo da kisa prestane i odmah ce sve lakse biti, neki strah i panika me uhvatili ne znam zasto 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Dok neki se bore za zivote i svoju imovinu neki vidjeli priliku da skupljaju lajkove po fb, zalosno majkem'
ovo je sve nista sta smo zasluzili
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
I ljude u hotele treba hoteli nam zjape prazni oni njih po skolama u hladno na strunjace ih stavljaju jbt
BHF Bosanska Krajina!
Ubiše me ove dezinformacije.Milion portala i milion različitih informacija.Neki kažu da su svi iz Topčić polja u Zenici u kasarni.Ako iko zna kako stupiti u kontakt sa njima dole jer od posla trenutno ne mogu otići do dole prije 23h.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
sta smo bola zasluzili ? zbog par osoba koje zele lajk, hiljade ljudi je zasluzilo da gubi svoje domove ?Lampard8 je napisao/la:Dok neki se bore za zivote i svoju imovinu neki vidjeli priliku da skupljaju lajkove po fb, zalosno majkem'
a ionako nista ruzno ne rade, daju podrsku na fejsu. istina vecinom radi lajka, ali hebo te lajk.
sto ne mogu te glupe price.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 16 maj 2014, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
samocelik je napisao/la:Ubiše me ove dezinformacije.Milion portala i milion različitih informacija.Neki kažu da su svi iz Topčić polja u Zenici u kasarni.Ako iko zna kako stupiti u kontakt sa njima dole jer od posla trenutno ne mogu otići do dole prije 23h.
probaj na informacijama bh telekoma,ja ne znam kako na njihovom imeniku na netu naći broj
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 19 gostiju.