FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar Osim Šef, mangup bio i ostao, a ovi kojima je trn u oku mogu mu se samo napushiti k..., i gledati kako slijecu duple krune na Grbavicu. Vecina bi dala guze da imaju u klubu ovu VELICINU od covjeka, a ne polovljake od trenera tipa Torpeda i "ostalih". Mozete pricati, blatiti, supljirati, ali AMAR OSIM jedan od nas uvijek bio i osto. A vi odozgo sa koseva (citaj. LAVORA), uzivajte dok je rezultata, ali dupla kruna opet i opet je nasa !
Željezničar za život cijeli !
Željezničar za život cijeli !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Onda dijelimo isto misljenjepile87 je napisao/la:Vala i n e treba da nas interesuje koga ce oni dobiti.Ja bi nesto volio da mi izvucemo pitare za KUP,cisto iz jednog razloga da ih postavimo tamo gdje im je i mjesto.Alipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.

Polufinale ili finale...

@Direkt - Veoma dobar post. Bravo majstore.

- TMmanija2012
- Kontakt:
Sta se mi moramo sikirati za pitare..oni su meni ko Rudar,Radnik i ostala niza klasa nase PL 

ja bi najradije sutjesku da dobijem... em smo dobri sportski prijatelji s njima a nije daleko foca... + sto cemo ih sigurno proci...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:oni dobiju na pocetku lake utakmice, 5 od 6 u sarajevu, al kasnije im dolaze teze utakmice gdje se pokaze ili jesu ili nisu, dok se meni vise svidja ovo nase, ispucas vecinu jakih u prvih 6-7 kola i onda kasnije ti dolaze lakse utakmiceAlipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.
a sto se tice kupa, pa mi uvijek sve haman izbacimo, jer zadnje 3 god dolazimo do finalada je capljinu dobit, valjalo bi pravo da se ne trose igraci jer ce biti utakmice u ligi poslije kupa, zato ne bi valjalo da nekog tezeg dobijemo, al koga god dobijemo, mislim da bi smo trebali proci, al ima jos do toga, pa cemo pricekati
sad kad gledam, koga smo sve mi izbacili iz kupa u zadnje 3 godine...
3x borac banja luka
2x rudar prijedor
2x nk siroki brijeg
2x celik zenica
1x velez mostar
1x zrinjski mostar
1x leotar trebinje
1x olimpik sarajevo
1x bosna sarajevo
1x branitelj mostar
znaci od 15 mogucih mi smo imali 13 protivnika koji uopste nisu bili laki... toliko o steli za nas u kupu
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Mene to ne iritira to su sabloni koje ponavljaju svake godine.Uopste se ne obaziram na takve stvari, odmah u iducem krugu pitari i mirna Bosna.DzoleZeljo je napisao/la: Onda dijelimo isto misljenjeSamo nemoj jos, odmah ce krenuti prica ne valja liga vise....
![]()
![]()
Polufinale ili finale...![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
skoro sve premier ligasitm84 je napisao/la:ja bi najradije sutjesku da dobijem... em smo dobri sportski prijatelji s njima a nije daleko foca... + sto cemo ih sigurno proci...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:oni dobiju na pocetku lake utakmice, 5 od 6 u sarajevu, al kasnije im dolaze teze utakmice gdje se pokaze ili jesu ili nisu, dok se meni vise svidja ovo nase, ispucas vecinu jakih u prvih 6-7 kola i onda kasnije ti dolaze lakse utakmiceAlipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.
a sto se tice kupa, pa mi uvijek sve haman izbacimo, jer zadnje 3 god dolazimo do finalada je capljinu dobit, valjalo bi pravo da se ne trose igraci jer ce biti utakmice u ligi poslije kupa, zato ne bi valjalo da nekog tezeg dobijemo, al koga god dobijemo, mislim da bi smo trebali proci, al ima jos do toga, pa cemo pricekati
sad kad gledam, koga smo sve mi izbacili iz kupa u zadnje 3 godine...
3x borac banja luka
2x rudar prijedor
2x nk siroki brijeg
2x celik zenica
1x velez mostar
1x zrinjski mostar
1x leotar trebinje
1x olimpik sarajevo
1x bosna sarajevo
1x branitelj mostar
znaci od 15 mogucih mi smo imali 13 protivnika koji uopste nisu bili laki... toliko o steli za nas u kupu
ma capljina il sutjeska, svejedno mi je, prvo mi je naumpala capljina jer su borac izbacili, al kad je tu vec i sutjeska, moze i ona, samo nek bude neko lagan
Za zivot cijeli!
Joj sto se i ti glupostima opterecujes. Opusti se i uzivajAlipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.

NO PYRO NO PARTY
nije to nemoguce organizovati al bi se trebalo dobro zadati ....MinjonKocka je napisao/la:Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....

Svaka cast BH Telecomu na besplatnom prenosu tekme Zeljo - Radnik na MOJA TV
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Ma nista to moze li se neko organizovat da ovako pratimo preko netaMijau je napisao/la:nije to nemoguce organizovati al bi se trebalo dobro zadati ....MinjonKocka je napisao/la:Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ipak je informacija bila tacna i drago mi je da se momak kojem je predlozeno ideju realizovao!bistrikboy je napisao/la:Mozda nas Telecom obraduje,ko zna...GaziHusrevbeg je napisao/la:Još jedan vikend uz BH radio 1! Divno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Desni klik, view image

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
-
- Kontakt:
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A mi sa godišnjom kartom se da izvinite možemo popištati na ovaj voucher. Šminka! 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
sto bi se morao popisati ?? i ja isto imam godisnju pa cu uzeti sutra ovaj vaucer da pomognem klubuGaziHusrevbeg je napisao/la:A mi sa godišnjom kartom se da izvinite možemo popištati na ovaj voucher. Šminka!
[youtube][/youtube]
kako smo se mi zeznuli sto smo pustili ovog momka da nam ode iz juniora

i lazar popovic na videu skarimaca daje golovearelinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
- champions1921
Nismo ga mi pustili nego negu su mu roditelji, savjetovani od nekog menadzercica, bili sigurno previse objektivni i fer prema nama te odlucili da je bolje da karijeru nastavi u nekoj drugoj sredini..arelinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!
Sutra ocekujem laganu pobjedu 2:0 za povratak, poraz im Mostara se nece ni osjetit kao da ga i nije bilo. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×