FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Direkt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Direkt » 21 sep 2012, 17:45

Amar Osim Šef, mangup bio i ostao, a ovi kojima je trn u oku mogu mu se samo napushiti k..., i gledati kako slijecu duple krune na Grbavicu. Vecina bi dala guze da imaju u klubu ovu VELICINU od covjeka, a ne polovljake od trenera tipa Torpeda i "ostalih". Mozete pricati, blatiti, supljirati, ali AMAR OSIM jedan od nas uvijek bio i osto. A vi odozgo sa koseva (citaj. LAVORA), uzivajte dok je rezultata, ali dupla kruna opet i opet je nasa !

Željezničar za život cijeli !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 sep 2012, 17:48

pile87 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.
Vala i n e treba da nas interesuje koga ce oni dobiti.Ja bi nesto volio da mi izvucemo pitare za KUP,cisto iz jednog razloga da ih postavimo tamo gdje im je i mjesto.
Onda dijelimo isto misljenje :D Samo nemoj jos, odmah ce krenuti prica ne valja liga vise.... :lol: :lol:
Polufinale ili finale... :D :D

@Direkt - Veoma dobar post. Bravo majstore. ;)

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 21 sep 2012, 17:50

Sta se mi moramo sikirati za pitare..oni su meni ko Rudar,Radnik i ostala niza klasa nase PL :)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 sep 2012, 17:51

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.
oni dobiju na pocetku lake utakmice, 5 od 6 u sarajevu, al kasnije im dolaze teze utakmice gdje se pokaze ili jesu ili nisu, dok se meni vise svidja ovo nase, ispucas vecinu jakih u prvih 6-7 kola i onda kasnije ti dolaze lakse utakmice
a sto se tice kupa, pa mi uvijek sve haman izbacimo, jer zadnje 3 god dolazimo do finala :D da je capljinu dobit, valjalo bi pravo da se ne trose igraci jer ce biti utakmice u ligi poslije kupa, zato ne bi valjalo da nekog tezeg dobijemo, al koga god dobijemo, mislim da bi smo trebali proci, al ima jos do toga, pa cemo pricekati
ja bi najradije sutjesku da dobijem... em smo dobri sportski prijatelji s njima a nije daleko foca... + sto cemo ih sigurno proci...

sad kad gledam, koga smo sve mi izbacili iz kupa u zadnje 3 godine...
3x borac banja luka
2x rudar prijedor
2x nk siroki brijeg
2x celik zenica
1x velez mostar
1x zrinjski mostar
1x leotar trebinje
1x olimpik sarajevo

1x bosna sarajevo
1x branitelj mostar

znaci od 15 mogucih mi smo imali 13 protivnika koji uopste nisu bili laki... toliko o steli za nas u kupu
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 sep 2012, 17:53

DzoleZeljo je napisao/la: Onda dijelimo isto misljenje :D Samo nemoj jos, odmah ce krenuti prica ne valja liga vise.... :lol: :lol:
Polufinale ili finale... :D :D
Mene to ne iritira to su sabloni koje ponavljaju svake godine.Uopste se ne obaziram na takve stvari, odmah u iducem krugu pitari i mirna Bosna.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 sep 2012, 17:58

tm84 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
oni dobiju na pocetku lake utakmice, 5 od 6 u sarajevu, al kasnije im dolaze teze utakmice gdje se pokaze ili jesu ili nisu, dok se meni vise svidja ovo nase, ispucas vecinu jakih u prvih 6-7 kola i onda kasnije ti dolaze lakse utakmice
a sto se tice kupa, pa mi uvijek sve haman izbacimo, jer zadnje 3 god dolazimo do finala :D da je capljinu dobit, valjalo bi pravo da se ne trose igraci jer ce biti utakmice u ligi poslije kupa, zato ne bi valjalo da nekog tezeg dobijemo, al koga god dobijemo, mislim da bi smo trebali proci, al ima jos do toga, pa cemo pricekati
ja bi najradije sutjesku da dobijem... em smo dobri sportski prijatelji s njima a nije daleko foca... + sto cemo ih sigurno proci...

sad kad gledam, koga smo sve mi izbacili iz kupa u zadnje 3 godine...
3x borac banja luka
2x rudar prijedor
2x nk siroki brijeg
2x celik zenica
1x velez mostar
1x zrinjski mostar
1x leotar trebinje
1x olimpik sarajevo

1x bosna sarajevo
1x branitelj mostar

znaci od 15 mogucih mi smo imali 13 protivnika koji uopste nisu bili laki... toliko o steli za nas u kupu
skoro sve premier ligasi
ma capljina il sutjeska, svejedno mi je, prvo mi je naumpala capljina jer su borac izbacili, al kad je tu vec i sutjeska, moze i ona, samo nek bude neko lagan
Za zivot cijeli!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 sep 2012, 18:03

Joj sto se i ti glupostima opterecujes. Opusti se i uzivaj :D
NO PYRO NO PARTY

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 21 sep 2012, 18:31

MinjonKocka je napisao/la:Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....
nije to nemoguce organizovati al bi se trebalo dobro zadati .... ;)

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 21 sep 2012, 20:46

Svaka cast BH Telecomu na besplatnom prenosu tekme Zeljo - Radnik na MOJA TV
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 21 sep 2012, 21:01

Mijau je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....
nije to nemoguce organizovati al bi se trebalo dobro zadati .... ;)
Ma nista to moze li se neko organizovat da ovako pratimo preko neta :D...Kakvi pomocni kakvi bakraci ja mislim da bi i tad belaj neki napravili :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 21 sep 2012, 22:35

slika

slika

slika

slika

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 sep 2012, 00:28

bistrikboy je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Još jedan vikend uz BH radio 1! Divno!
Mozda nas Telecom obraduje,ko zna...
Ipak je informacija bila tacna i drago mi je da se momak kojem je predlozeno ideju realizovao!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 22 sep 2012, 13:12

slika

Desni klik, view image :)
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 22 sep 2012, 13:42

Trening 17:30
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 22 sep 2012, 13:45

A mi sa godišnjom kartom se da izvinite možemo popištati na ovaj voucher. Šminka! :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 sep 2012, 13:48

GaziHusrevbeg je napisao/la:A mi sa godišnjom kartom se da izvinite možemo popištati na ovaj voucher. Šminka! :mrgreen:
sto bi se morao popisati ?? i ja isto imam godisnju pa cu uzeti sutra ovaj vaucer da pomognem klubu

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 sep 2012, 14:07

[youtube][/youtube]
kako smo se mi zeznuli sto smo pustili ovog momka da nam ode iz juniora :roll:

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 22 sep 2012, 14:14

arelinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
i lazar popovic na videu skarimaca daje golove

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 sep 2012, 14:22

arelinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nismo ga mi pustili nego negu su mu roditelji, savjetovani od nekog menadzercica, bili sigurno previse objektivni i fer prema nama te odlucili da je bolje da karijeru nastavi u nekoj drugoj sredini..
BUDI ŽELJO !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 sep 2012, 14:24

Sutra ocekujem laganu pobjedu 2:0 za povratak, poraz im Mostara se nece ni osjetit kao da ga i nije bilo. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Redfire16, Samba71, Taree i 42 gosta.