Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Željezničar pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći za građanke i građane iz poplavljenih područja u Bosni i Hercegovini.
''U subotu u 13 sati na zapadnu tribinu stadiona Grbavica donesite u skladu sa vašim mogucnostima hranu, grijalice,odjeću, deke i ostale potrepštine za ugrožene građane jedne i jedine nam BIH. Apelujemo svim Manijacima i navijačima FK Željezničar koji su van Sarajeva da pomognu svim licima kojima je neophodna pomoć kao i da budu dodatna snaga pripadnicima OS BiH kao i Civilne zaštite u svim djelovima BiH kojima je potrebna pomoć. Ovo se pogotovo odnosi na predjele kojima je neophodna hitna pomoć: Maglaj, Doboj-jug, Šekovići, Doboj i Zavidovići, te ostala mjesta'', piše u pozivu.
Navijači kluba s Grbavice i ranije su učestvovali u nizu humantinarnih akcija, a humanitarni rad, pored navijanja za klub, ističu kao jednu od svojih osnovnih misija.
''U subotu u 13 sati na zapadnu tribinu stadiona Grbavica donesite u skladu sa vašim mogucnostima hranu, grijalice,odjeću, deke i ostale potrepštine za ugrožene građane jedne i jedine nam BIH. Apelujemo svim Manijacima i navijačima FK Željezničar koji su van Sarajeva da pomognu svim licima kojima je neophodna pomoć kao i da budu dodatna snaga pripadnicima OS BiH kao i Civilne zaštite u svim djelovima BiH kojima je potrebna pomoć. Ovo se pogotovo odnosi na predjele kojima je neophodna hitna pomoć: Maglaj, Doboj-jug, Šekovići, Doboj i Zavidovići, te ostala mjesta'', piše u pozivu.
Navijači kluba s Grbavice i ranije su učestvovali u nizu humantinarnih akcija, a humanitarni rad, pored navijanja za klub, ističu kao jednu od svojih osnovnih misija.
Bosniacum Lilium je napisao/la:4:19
srce da te zaboli
Kod nas kiša stala i voda se povlači
.
Al haosa gdje se povukla...
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne- ... /140516082" onclick="window.open(this.href);return false; 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ima li gdje slika kako izgledaju naselja gdje se voda povukla ?nedim93 je napisao/la:Kod nas kiša stala i voda se povlači.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
nisam slikavao, ako naletim na koju sliku ili budem išao ponovo postavit ću.Amar Dzeko je napisao/la:Ima li gdje slika kako izgledaju naselja gdje se voda povukla ?nedim93 je napisao/la:Kod nas kiša stala i voda se povlači.
Izgleda da je kod vas gore nego kod nas, mada svuda je beda. Kada sam video slike Doboja, tuga, pa i ovu kucu videh sto se srusi, jadan onaj covek.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sta kaze;
dolaze lazni inspektori
, najavljuju pucanje brane kako bi se stanovnistvo iselilo, da bi ih oni poslije ODRADILI

dolaze lazni inspektori
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
KAKO SU “AUTOCESTE FBIH” DOPRINIJELE VEĆIM POPLAVAMA U BILJEŠEVU u stanju prirodne nesreće, građanima za dva kilometra i dalje naplaćuju putarinu!
Građani Kaknja nalaze se u putnoj izolaciji, s obzirom da zbog velikih poplava nije mogući saobraćaj alternativnom cestom na dionici od Kaknja do Bilješeva zbog izljevanja rijeke Bosne.
Zbog toga građani koji žele preći dva kilometra moraju se uključiti na autoput, ali nevjerovatno zvuču činjenica da i u ovako vanrednoj situaciji, kada je cijela država pod vodom, moraju plaćati putarinu!
Redakciji “Dnevnog avaza” obratio se jedan od vozača koji je razočaran ponašanjem službenika na naplatnim kućicama.
- Zaista je bezobrazno u ovakvim uslovima ljudima naplaćivati putarinu. Valjda rukovodstvo te firme “Autoceste FBiH” u čijoj nadležnosti su naplatne kućice, ili ne vidi ili ne čuje ili živi u nekoj drugoj zemlji pa ne zna da su ovo najveće poplave u posljednjih 100 godina – kaže razočarani vozač iz Kaknja.
Krivac za nastalu situaciju su upravo JP “Autoceste FBiH” jer su izgradnjom tunela “4. maj i deponovanjem materijala koji je izvlačen iz tunela smanjili korito rijeke Bosne pa je tako prirodno izlijevanje rijeke Bosne u adu, prebačeno na naselje Bilješevo gdje je napravljena ogromna materijalna šteta.
Uskoro detaljnije informacije i više fotografija s lica mjesta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To su i kod nas u centru spamali, rekli da će brana neka puknut i da će cijeli grad bit uništen, aj min vatafakdr.van nostrand je napisao/la:Sta kaze;
dolaze lazni inspektori![]()
, najavljuju pucanje brane kako bi se stanovnistvo iselilo, da bi ih oni poslije ODRADILI
![]()
![]()
EDIT:Đeste lelemudani
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

klupska prostorija FKS
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Evolution87
- Kontakt:
kakvo je stanje kod tebe, ja se zabrinuo.Dex je napisao/la:To su i kod nas u centru spamali, rekli da će brana neka puknut i da će cijeli grad bit uništen, aj min vatafakdr.van nostrand je napisao/la:Sta kaze;
dolaze lazni inspektori![]()
![]()
![]()
EDIT:Đeste lelemudani
FKS
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja zdrav, ko i većina grada, samo nismo struje imali, a sad ni vodeEvolution87 je napisao/la: kakvo je stanje kod tebe, ja se zabrinuo.
FKS
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kupljeno samo od novcanih donacija, Zenica

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Meni samo jedna stvar nije jasna, čemu ova medijska pompa i slikanje ovih donacija, nije valjda da će neki nakon ovoga koristit to i govoriti, e vidiš ja sam pomag'o, ja sam ovo, ja sam ono 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
+1 ja sam danas s prijateljem kupio stvarno dosta,dosta,dosta namirnica i ponio dosta odjece,ali mi ni na kraj pameti nije bilo da slikam ili tako nesto,ja sam to uradio jer sam imao moralnu obavezu,a ne da se nekome hvalim,no dobro svako ima svoje..ZahaKING je napisao/la:Meni samo jedna stvar nije jasna, čemu ova medijska pompa i slikanje ovih donacija, nije valjda da će neki nakon ovoga koristit to i govoriti, e vidiš ja sam pomag'o, ja sam ovo, ja sam ono
Koji bogalj moras biti da u ovoj sada situaciji povecavas cijena.
Nadam se da ce Inspektori ispostovati ono sto je receno o povecanju cijena.
Nadam se da ce Inspektori ispostovati ono sto je receno o povecanju cijena.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.