FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pepgvardiola
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 11:28

Gomis99 je napisao/la:
Pep vjerujes nekad pomislim da ja pisem umjesto tebe... hahaha isto misljenje i za protica i za kalasija. Sad satro prica Mehi se svidja, cirkusa nije lik prilike dobio kod Mehe ni 10 minuta u ligi. A kao najbolji mu bek. Isto ko da nemamo oci da vidimo da je decko trom i nikakav,i taj centarsut mu dolazi u pitanje, Udjes protiv Borussije i onako se vracas, znaci igras 15 minuta ima da grizes po terenu, Lik ko maneken. Ono kad sam vidio fudbal mi je zgadio.SVako ima pravo na svoje misljenje, ali toliko tvrditi da je dobar, za nekog koji nije pokazao nista nema smisla.On ni u jednom trenutku ne bi mogao prije brzeg i borbenijeg puzija igrati. Druga stvar nije bio najbolji igrac JLS, nego fudbalskog kluba Novi Pazar(a bas smo se proslavili s igracima tipa Vusljanina itd). I Vusljanin im je interesantno bio najbolji. Dosta je vise tih iz Pazara, valjda se vise skontalo da ne predstavljaju pojacanje kao i mnogih iz Crne Gore(osim Piksija). Ako spadnemo da nam RAdos bude prvi bek, naje**** smo.
Kallasi :clap:
Momci su odigrali utakmicu sezone protiv Borusije i da nije bilo Deje i njegovih kikseva to bi bila noc za pamcenje, a onda se prisjetim Protica koji je usao zadnjih 15 minuta kao i mali Hazard, gdje smo trebali jos dva da primimo bez problema zbog ovog najboljeg beka JSL i onda mi neko pocne drzati predavanja kako je to strasan bek, sve fudbalski strucnjaci!!!

Ne treba biti puno pametan da vidis da je to amater nezainteresovani koji nema ni 1% Puzijeve borbenosti!!!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 12 jan 2015, 11:33

i šta onda kad protic ostane i eventualno zaigra u prvih 11? :roll:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 jan 2015, 11:42

Benko je napisao/la:i šta onda kad protic ostane i eventualno zaigra u prvih 11? :roll:
necemo zadrzati ovoliki broj igraca , malo posudba...malo noga...cistka mora biti
hoce li protic otici , vrlo brzo ce se znati (8 dana najkasnije)...mitrevski ide skoro pa sigurno

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 11:47

Benko je napisao/la:i šta onda kad protic ostane i eventualno zaigra u prvih 11? :roll:
Sanse su ravne nuli, pogotovo to da zaigra u prvih 11 veliki poznavaoce situacije u FKS

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jan 2015, 11:49

Ja sam cuo da Kostic ide sigurno, a Mitrevski bi trebao na posudbu. Jedino ako ne pristane na to pa zatrazi papire, a nasi mu ih daju.

Protic prije Puzija? Daj ljudi uozbiljite se ba.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 11:59

Svima jejasno na ovom pdf da niko od nas nije insajder i da niko nema te informacije, vec se lupa uveliko pa ko sta pogodi.

Pametnije bi bilo da ovi strucnjaci sto se tako predstavljaju naprave malu analizu slobodnih igraca koji bi nam mogli biti potencijalna pojacanja pa da bacimo pricu i misljenja o njima, pa ako vec neko iz uprave cita i prati ova pdf da bar imaju sta i procitati pametno!!!

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 jan 2015, 12:03

Mislio sam da Dzeno ne zna i prizivao tog kostica..medjutim kada sam vidio da on nije ni kod Mehe dobio sansu , znaci to je to.....sad , hoce li otici ili ostati back up , Puziju...vidjecemo. Mehina je zadnja..samo mora se imati na umu da Puziju na ljeto istice ugovor....!!!!!

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 12:09

http://www.transfermarkt.com/branislav- ... eler/49814" onclick="window.open(this.href);return false;

Branislav Trajkovic kontraverzni dvadesetpetogodisnji defanzivac Partizana koji je poslije kvalifikacione utakmice za LP protiv Ludogoreca otpusten zbog sumnji da je namjerno zaradio crveni karton i sada je trenutno slobodan igrac a radi se o veoma kvalitetnom i iskusnom stoperu koji bi mogao predstavljati pravo pojacanje za nas klub!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????'

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 jan 2015, 12:14

pepgvardiola je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/branislav- ... eler/49814

Branislav Trajkovic kontraverzni dvadesetpetogodisnji defanzivac Partizana koji je poslije kvalifikacione utakmice za LP protiv Ludogoreca otpusten zbog sumnji da je namjerno zaradio crveni karton i sada je trenutno slobodan igrac a radi se o veoma kvalitetnom i iskusnom stoperu koji bi mogao predstavljati pravo pojacanje za nas klub!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????'

sta mislis da ti protiv kospa , namjerno fasuje crveni :crazy: :crazy: :crazy:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 12 jan 2015, 12:16

sta ti znas ko je ko na forumu?
mozda je upravo neko ovdje dio uprave a ti pojma nemas nego pises napamet
Evo da ti ja kazem, koliko se razumijes, puziju za 5 mjesci istice ugovor, ako sad otjeras protica oostajes za 5 mjeseci BEZ LIJEVOG beka...
drugo, Puzija ne moze izbaciti niko iz prvih 11 jer je odigrao savrsenu polusezonu, i da smo Letica doveli ili bilo kojeg drugog beka ni on nebi igrao pored puzija ... dakle, ko god je bio na proticevom mjestu nebi igrao ...a kad si Bek, igracima na toj poziciji je jako bitno da ima kontinuitet, kao sto je imao puzigaca

Kada je vusljanin dolazio, iz pazara niko nije zalio za njim a niti je neko ga pretjerano hvalio...
isto tako kada je dolazio protic cijeli NP se digao i svi su pljuvali upravu sto odlazi
Dalje, ako si pratio JSL ili ako neko od tvojih prati, pitaj je li protic bio medju 3 najbolja beka lige?

na kraju, kazes listu slobodnih ... da si upucen malo znao bi da smo sa svim potencijalnim igracima-poojacanjima vec obavili sve razgovore i da se ceka njihova odluka, neki su vec rekli da, neki jos su negdje između... a ponavljam, proticem je meho prezadovoljan sto ces i vidjeti

@trajkovic je prvo preskup, drugo on je pod agencijom kojoj nije u cilju da on igra u Bosni

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 12:26

Benko je napisao/la:sta ti znas ko je ko na forumu?
mozda je upravo neko ovdje dio uprave a ti pojma nemas nego pises napamet
Evo da ti ja kazem, koliko se razumijes, puziju za 5 mjesci istice ugovor, ako sad otjeras protica oostajes za 5 mjeseci BEZ LIJEVOG beka...
drugo, Puzija ne moze izbaciti niko iz prvih 11 jer je odigrao savrsenu polusezonu, i da smo Letica doveli ili bilo kojeg drugog beka ni on nebi igrao pored puzija ... dakle, ko god je bio na proticevom mjestu nebi igrao ...a kad si Bek, igracima na toj poziciji je jako bitno da ima kontinuitet, kao sto je imao puzigaca

Kada je vusljanin dolazio, iz pazara niko nije zalio za njim a niti je neko ga pretjerano hvalio...
isto tako kada je dolazio protic cijeli NP se digao i svi su pljuvali upravu sto odlazi
Dalje, ako si pratio JSL ili ako neko od tvojih prati, pitaj je li protic bio medju 3 najbolja beka lige?

na kraju, kazes listu slobodnih ... da si upucen malo znao bi da smo sa svim potencijalnim igracima-poojacanjima vec obavili sve razgovore i da se ceka njihova odluka, neki su vec rekli da, neki jos su negdje između... a ponavljam, proticem je meho prezadovoljan sto ces i vidjeti

@trajkovic je prvo preskup, drugo on je pod agencijom kojoj nije u cilju da on igra u Bosni
Gubis mi se Benko i to potvrdjuje moje sumnje da pojma nemas ti, jer ako se vratis na svoje prijasnje postove skontat ces da si ti taj koji je tvrdio sve do sada da je Protic odlican igrac i da ce zaigrati u prvih 11 a sad spominjes Puzija u kontestu kao da sam ja nesto negativno napisao o njemu a ne o Proticu, a koliko je kvalitetan bek Protic govori i cinjenica za koliko je para dosao u nas klub iz relativno jace lige i kluba koji je u toj sezoni bio nadomak da izbori evropu.

A de ti nas strucnjak prosvijetli ko su ta pojacanja sto su obavljeni razgovori sa njima (sto naravno svi znamo ali nam jos fale njihova imena) sto bi ti kao strasni insajder trebao znati i koliko je to Trajkovic skup u cifama posto vidim da i to znas??????????

Napomena: Svaki tvoj sledeci odgovor na moja pitanja te kompromituje toliko da ce ti se ljudi poceti smijati na ovom forumu!

Hvala unaprijed :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 jan 2015, 12:28

alan_kardec je napisao/la:
Manijaci jedno pitanje. Koja sezona je bila kad ste u derbiju dobili na Koševu golom Kajtaza i jel vam to zadnja pobjeda na Koševu?

2004/2005 i to je zadnja pobjeda gore

da malo ponovimo gradivo , da ne bude kasnije...nije ba ....
znaci proslo je evo 10 god ako ne dobiju na derbiju na AFH ove god...A NECE ABD

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 12 jan 2015, 12:38

pepgvardiola je napisao/la:
Gubis mi se Benko i to potvrdjuje moje sumnje da pojma nemas ti, jer ako se vratis na svoje prijasnje postove skontat ces da si ti taj koji je tvrdio sve do sada da je Protic odlican igrac i da ce zaigrati u prvih 11 a sad spominjes Puzija u kontestu kao da sam ja nesto negativno napisao o njemu a ne o Proticu, a koliko je kvalitetan bek Protic govori i cinjenica za koliko je para dosao u nas klub iz relativno jace lige i kluba koji je u toj sezoni bio nadomak da izbori evropu.

A de ti nas strucnjak prosvijetli ko su ta pojacanja sto su obavljeni razgovori sa njima (sto naravno svi znamo ali nam jos fale njihova imena) sto bi ti kao strasni insajder trebao znati i koliko je to Trajkovic skup u cifama posto vidim da i to znas??????????

Napomena: Svaki tvoj sledeci odgovor na moja pitanja te kompromituje toliko da ce ti se ljudi poceti smijati na ovom forumu!

Hvala unaprijed :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ti se gubis jarane, opasno se gubis. Poslije one polusezone sa Jarnijem i dzenom, na ljeto se trazio lijevi bek koji ce doci da igrau prvih 11 jer puzigaca nije davao sigurnost, doveden je Prootic kao provjeren lijevi bek. Napisao sam ti vec, raspitaj se kod onih koji su pratili NP i JSL kakav je bek Protić. Kada negdje dolazis sa 26 godina, i imas sigurno mjesto u prvih 11, a onda drugi bek odigra polusezonu zivota , logicno je da psihicki padnes... Puzigaca je odigrao fenomenalno i nije bilo beka u lligi nasoj da bi igrao prije njega. Al tesko je to tebi skontati.

On je dosao iz Pazara jer je FKS sada nesto iznad svih klubova u JSL osim trojke vojvodina,partizan,zvezda (ne bjeze ni oni puno)... i ovo mu je bila prilika da ide dalje...
Na kraju, ja znam vrlo dobro sta ej Meho rekao, a ti nastavi da pratis tariguz sport i Slinana Slinanovića,,t ja aman neki tvoj nivo.

sto se pojacanja tice, sto bih ja javno pisao nesto sto nije zavrseno?
ja kada sam saznao za alispahica da je gotovo ja sam javio ljudima na pp i to oni znaju... isto tako ovdje ima bolje informisanih ljudi od mene, koji rijetko ili nikako ne pisu i zaju imena kojiam se barata , ali niko nije lud da pise na forumu javno imena s kojima se pregovara.
Sto se trajkovica tice, rekoh ti, preskup, agencija itd, ali dzaba ja tebi to pisem kad ti to ne kontas ;)
budi pozdravljen i nemoj mi dalje replicirati molim te jer svoje zakljucke donosis naspram sinanovog tariguza

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 12 jan 2015, 12:47

Benko je napisao/la:

Ti se gubis jarane, opasno se gubis. Poslije one polusezone sa Jarnijem i dzenom, na ljeto se trazio lijevi bek koji ce doci da igrau prvih 11 jer puzigaca nije davao sigurnost, doveden je Prootic kao provjeren lijevi bek. Napisao sam ti vec, raspitaj se kod onih koji su pratili NP i JSL kakav je bek Protić. Kada negdje dolazis sa 26 godina, i imas sigurno mjesto u prvih 11, a onda drugi bek odigra polusezonu zivota , logicno je da psihicki padnes... Puzigaca je odigrao fenomenalno i nije bilo beka u lligi nasoj da bi igrao prije njega. Al tesko je to tebi skontati.

On je dosao iz Pazara jer je FKS sada nesto iznad svih klubova u JSL osim trojke vojvodina,partizan,zvezda (ne bjeze ni oni puno)... i ovo mu je bila prilika da ide dalje...
Na kraju, ja znam vrlo dobro sta ej Meho rekao, a ti nastavi da pratis tariguz sport i Slinana Slinanovića,,t ja aman neki tvoj nivo.

ja kada sam saznao za alispahica da je gotovo ja sam javio ljudima na pp i to oni znaju... isto tako ovdje ima bolje informisanih ljudi od mene, koji rijetko ili nikako ne pisu i zaju imena kojiam se barata , ali niko nije lud da pise na forumu javno imena s kojima se pregovara.
Sto se trajkovica tice, rekoh ti, preskup, agencija itd, ali dzaba ja tebi to pisem kad ti to ne kontas ;)
budi pozdravljen i nemoj mi dalje replicirati molim te jer svoje zakljucke donosis naspram sinanovog tariguza

Nemoj molim te da pises ovo "tesko je to tebi skontati" i slicne stvar, a sto se tice tog tariguza ne znam kako si dosao do zakljucka da ga citam jer nisam ja taj koji je "insajder" i koji kao ima informacije iz prve ruke.

Jos da ti kazem da cu ti svaki put replicirati iz razloga sto smo mi ovdje svi zbog FK Sarajeva i neznam otkud tebi pravo da se pravis pametan i da lazes ove ljude ovdje kao ti FOL znas i imas informacije!!!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 12 jan 2015, 12:50

momak, ohladi malo, zakljucak je takav jer samo u tariguzu pise da protic ide a ko je imalo upucen u nas kadar igracki zna da protic nece nigdje jer je kvalitetan bek...KRAJ PRIČE :)

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 jan 2015, 12:51

Sto se mene tice nemoramo nikog dovest,meni je dovoljan Leon Benko :cool: !!! Ocekujem hrpu golova ovog kralja sesnaesterca !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 12 jan 2015, 12:52

Benko je napisao/la:

Nemoj molim te da pises ovo "tesko je to tebi skontati" i slicne stvar, a sto se tice tog tariguza ne znam kako si dosao do zakljucka da ga citam jer nisam ja taj koji je "insajder" i koji kao ima informacije iz prve ruke.

Jos da ti kazem da cu ti svaki put replicirati iz razloga sto smo mi ovdje svi zbog FK Sarajeva i neznam otkud tebi pravo da se pravis pametan i da lazes ove ljude ovdje kao ti FOL znas i imas informacije!!!
A jarane jesi se čovjeku nakačio na kosti,prosto nevjerovatno,popusti malo pobogu, ko vjeruje ,vjeruje, ko ne vjeruje opet njegovo pravo
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 12 jan 2015, 12:55

Ado76 je napisao/la:
Benko je napisao/la:

A jarane jesi se čovjeku nakačio na kosti,prosto nevjerovatno,popusti malo pobogu, ko vjeruje ,vjeruje, ko ne vjeruje opet njegovo pravo
Aldin broj 2 :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 jan 2015, 12:56

cinjenica je pep...da je samo tariguz sport objavio ovo za kostica...a tom usranom listu nas 99% niko i nista ne vjeruje...to su cinjenice jer nijedan portal niti novine nije do sada spomenuo odlazak kostica

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 12 jan 2015, 13:05

Hajde dobro je vas dvojica.. Svako ima pravo na svoje misljenje, glupost da se oko toga raspravlja. Neosporno je da svi zelimo dobro klubu, ali i da se misljenja razilaze. Razumijem @Benku s jedne strane zbog mozda subjektivnosti i licnog poznavanja s tim igracima, ali sam primjetio i da brani svakog igraca kojeg je Ibraka doveo, ni to nije sporno mozda je dobar i s njim. Hocu reci svaki klub na svijetu ima promasaja i nikom se ne sudi zbog toga, bilo proslo, idemo dalje. I Ja sam s Ibrakom zadovoljan-Ali ono sto @pep prica i ja dijelim misljenje s njim jeste to sto je taj Protic u konacnici pokazao. To je cinjenica a to sto je on najbolji tamo ili vamo, kako cu znati kad nista nije pokazao. Druga stvar je i da Puzi nije u zivotnoj formi igrao bi prije Protica. Pa covjek je onakvog Tadejevica izbacio iz prvih 11. Ne znam @Benko sta ti imas protiv Puzija i sl., ali Zaj*** klub koji nece da produzi ugovor s najboljim igracem polusezone. Ja nisam ni znao da mu tako brzo istice ugovor, i treba se raditi na tome da se sto prije produzi. Ja nisam optimista ako Protic bude prvi bek na osnovu prikazanog, nikakva brzina za beka bukvalno. Nije ni Puzi imao utakmica dok je Mario igrao, pa je zapeo i uspio u svojoj nakani.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.