Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Empoli 1
Rijeka 2
Misr El Maqasah (Egipat) 2
Sivasspor 1
Kvota oko 10
Rijeka 2
Misr El Maqasah (Egipat) 2
Sivasspor 1
Kvota oko 10
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Nesto kontam da bi umor mogao sustici igrace Monaka , sta vi mislite ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Taj Dijon je uspio prosuti prednost protiv Bordeuxa zadnje kolo u 5 minuta, Monaco je prejak mislim da ce ih dobiti mozda bude hendi X ili malo teza pobjeda ali trebala bi dvica uz manje ili vise trzanja stici jest da je oborena kvota ali eto. Po meni ista tekma ko I Lokomotiva Rijeka, ista i kvota otprilike isti i protivnici tj. razlika u kvalitetu izmedju njih.delinjo je napisao/la:Nesto kontam da bi umor mogao sustici igrace Monaka , sta vi mislite ?
- senadrosoner
- Kontakt:
Ja sam na jednom probao Dijon-Monaco ps1 1,70
Ac.Milan 2001-2024!
Sta vam je taj ps1?
Oba daju gol u Premieru.Effenberg je napisao/la:Sta vam je taj ps1?
- senadrosoner
- Kontakt:

to je oba daju gol u premieru...
a evo ovdje Empoli-Cessena igrao oba daju a daj Bože da bude uopšte golova kakva je utakmica upravo gledam

Ac.Milan 2001-2024!
Mislim da je taj mec tipican primjer kupanja igraca koji su trpali na lajvu. U Francuskoj dati 2 gola za 5 minuta ako se igra posteno je u domenu SF. Jos Bordo da napravi takav preokretEffenberg je napisao/la:Taj Dijon je uspio prosuti prednost protiv Bordeuxa zadnje kolo u 5 minuta,delinjo je napisao/la:Nesto kontam da bi umor mogao sustici igrace Monaka , sta vi mislite ?

Edit: Nije Kup, nego liga no svejedno i Monaco negdje mora čučnuti. Hendikep X, mozda...
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 29 nov 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
- senadrosoner
- Kontakt:
Ipak mislim da je liga u pitanju..svejedno možda probat u golove..krmpotich je napisao/la:Mislim da je taj mec tipican primjer kupanja igraca koji su trpali na lajvu. U Francuskoj dati 2 gola za 5 minuta ako se igra posteno je u domenu SF. Jos Bordo da napravi takav preokretEffenberg je napisao/la:Taj Dijon je uspio prosuti prednost protiv Bordeuxa zadnje kolo u 5 minuta,delinjo je napisao/la:Nesto kontam da bi umor mogao sustici igrace Monaka , sta vi mislite ?Yeben je Dijon kuci, gledao ih protiv Lyona dok su lavovi bili jaki ko crna zemlja. Ubili brasno u njima i uzeli ih meni se cini 4:2. Oprfez s tom utakmicom, kup je u pitanju tako da bi tu moglo biti pravo guravo....
Edit: Nije Kup, nego liga no svejedno i Monaco negdje mora čučnuti. Hendikep X, mozda...
Ac.Milan 2001-2024!
Da dijelim misljenje. Mada meni je kec trebo i ja znam koji je Bordeaux inace hadalj od ekipe. I kako underaju mnogo, s tim da dodju s vremena na vrijeme ovako da skinu gace igracima da kladionice profitiraju pa naprave i 4+ pa i 5+. To je po zadatkukrmpotich je napisao/la:Mislim da je taj mec tipican primjer kupanja igraca koji su trpali na lajvu. U Francuskoj dati 2 gola za 5 minuta ako se igra posteno je u domenu SF. Jos Bordo da napravi takav preokretEffenberg je napisao/la:Taj Dijon je uspio prosuti prednost protiv Bordeuxa zadnje kolo u 5 minuta,delinjo je napisao/la:Nesto kontam da bi umor mogao sustici igrace Monaka , sta vi mislite ?Yeben je Dijon kuci, gledao ih protiv Lyona dok su lavovi bili jaki ko crna zemlja. Ubili brasno u njima i uzeli ih meni se cini 4:2. Oprfez s tom utakmicom, kup je u pitanju tako da bi tu moglo biti pravo guravo....

Meni je tad neki osrednji tiket uletio a nemoguce bilo morao i Metz 1x i ovi na pobjedu, a cim sam vidio da je 2:2 u 89oj znao sam sta ce da se dogodi. I odigrao bi pojacao jos i na live al nisam imao, igram u zadnje vrijeme na vitrama!

Empoli dobro fatam da hoce samo dobiti u drugom kako i oni i Sivas. Bolji su Cesena je ocajna. Htio undera igrati 1.9 kvota bila skoro, jbg. kup tvrdo ovi na X idu zicer bio za onoliku kvotu, yebat ga sad. Ali doce kec.
e ovako IDEMO LUDO IDEMO JAKO
LIL kp1
MARINKOVIĆ.9+
J CARTER 11+
LIVERPUL 1
Sheffield Utd 1

LIL kp1
MARINKOVIĆ.9+
J CARTER 11+
LIVERPUL 1
Sheffield Utd 1

zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vrijedi probati na dvije- tri markice...
Partizan- Sassari 1x
Lille- Caen 1x
Torino- Pisa 1
Eupen- Cl Brugge 2
Kopenhagen- Viborg 1
Altach- Ried 3+
St Trudiense- Mechelen 3+
Lorient dg
Brest dg
Auxerre dg
Valenncienes dg
Koef.: 60
Partizan- Sassari 1x
Lille- Caen 1x
Torino- Pisa 1
Eupen- Cl Brugge 2
Kopenhagen- Viborg 1
Altach- Ried 3+
St Trudiense- Mechelen 3+
Lorient dg
Brest dg
Auxerre dg
Valenncienes dg
Koef.: 60
Partizan - Sassari kp 2 2,40
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Partizan - Sassari pick: Sassari +5.5 @1.75
Altach - Ried U 2.5 @1.84
Dijon - Monaco 2 @1.65
Lille - Caen 1 @1.80
Eupen - Brugge 2 @1.65
Liverpool - Leeds 1 @1.31
Kvota: 19.98
Altach - Ried U 2.5 @1.84
Dijon - Monaco 2 @1.65
Lille - Caen 1 @1.80
Eupen - Brugge 2 @1.65
Liverpool - Leeds 1 @1.31
Kvota: 19.98
AGF - Lyngby BK
Double Chance X2
SønderjyskE - AaB
Double Chance 1X
Lille - SM Caen
Double Chance X2
Lorient - Stade Rennais
Double Chance X2
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Double Chance X2
SønderjyskE - AaB
Double Chance 1X
Lille - SM Caen
Double Chance X2
Lorient - Stade Rennais
Double Chance X2
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Torino - Pisa(Oba daju gol, gost daje gol, 1pol X) - Kvote su vam: 2,40 - 2,18 - 2,60. Praznik fudbala u Pisi, idu u goste trenutno najefikasnijoj ekipi u Seriji A. Mihajlovic veceras odmara gotovo sve igrace koji su nesto bitni u prvih 11 jer im za vikend slijedi veliki derbi protiv Juventusa. Gosti ce se jako postaviti pozadi i pokusati izvuci remi bar do poluvremena. Ne ocekujem pretjerano efikasan mec, jer ce sansu dobiti igraci koji i nemaju puno sanse za igru kod bikova, tu vidim idealnu priliku da Pisa dodje do gola jer ce u biti to biti egal mec, po kvaliteti mozda malo na strani domace ekipe. neka tijesna pobjeda Torina, ali mislim da gosti mogu bar do jednog pogotka.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ne igra se ovaj vikend Juve-Torino nego idući
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Ma naletio sam danas na info na nekom portalu da ce Sinisa odmarati i Belotija i Ljajica, to ti je 70% napadaKingJamesMVP je napisao/la:Ne igra se ovaj vikend Juve-Torino nego idući

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ok, razumljivo svakako. Nek se dokažu ovi s klupekrmpotich je napisao/la:Ma naletio sam danas na info na nekom portalu da ce Sinisa odmarati i Belotija i Ljajica, to ti je 70% napadaKingJamesMVP je napisao/la:Ne igra se ovaj vikend Juve-Torino nego idući
LeBron James
sheffield utd-walsall gost daje gol 1.55, 3+ 1.60, 2/1
edit:
eupen-brugge over 2.5 1.55, over 5.5 6.40
zadnje tri 4,5,5 golova zadnje kolo raspucani pa možda nas počaste i večeras a jbg možda bude i nulica
edit:
eupen-brugge over 2.5 1.55, over 5.5 6.40
zadnje tri 4,5,5 golova zadnje kolo raspucani pa možda nas počaste i večeras a jbg možda bude i nulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.