I ja nesto slicno kontam pa ga zato i pitam... UglavnommandraX je napisao/la:Pretpostavljam: Sve okolo pliva, a džamija, tj. dvorište džamije "suho".Consigliere je napisao/la: Druze, na sta konkretno mislis ovdje?
Preseravanje obično.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Chat
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
polako ljudi, daleko će otići, vi ovdje raspravljate o religiji, dok se ljudi bore za goli život...msm da njima nije na pameti to o čemu vi raspravljate 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ja, ja. To ko ono kad je lijepo vrijeme, pa sade krompir i ka'e "o jes' nam Bog dao finog vremena". Algunos dias despues...PatrickBateman je napisao/la:Jedni započinju, drugi uzvraćaju. Samo ja još nisam vidio post od nekog ateiste da preko poplave negira Boga. (ničim izazvan) Dok, vidis, suprotnih primjera ima.
Marksizam u skole!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
ZahaKING, Alija jesi to ti sviju ti?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
takvi kao ti nisu nista veceg morala i intelekta od tih kvazi-vjernikaPatrickBateman je napisao/la:Jedni započinju, drugi uzvraćaju. Samo ja još nisam vidio post od nekog ateiste da preko poplave negira Boga. (ničim izazvan) Dok, vidis, suprotnih primjera ima.nedim93 je napisao/la:ali posebna vrsta su su ateisti koji na prvu ulijeću sa poskočicama i doskočicama i sukovima kojekakvim.
Ne zna se koji su gori
Trova nenadje.biv. Treba citavu familiju politicki aktivirat, izgradila bi se masala drzavario_Ferdy88 je napisao/la: Trova 24/7
nietzsche ničeTariqAli je napisao/la:Ja, ja. To ko ono kad je lijepo vrijeme, pa sade krompir i ka'e "o jes' nam Bog dao finog vremena". Algunos dias despues...PatrickBateman je napisao/la:Jedni započinju, drugi uzvraćaju. Samo ja još nisam vidio post od nekog ateiste da preko poplave negira Boga. (ničim izazvan) Dok, vidis, suprotnih primjera ima.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vidiš.TariqAli je napisao/la:Ja, ja. To ko ono kad je lijepo vrijeme, pa sade krompir i ka'e "o jes' nam Bog dao finog vremena". Algunos dias despues...PatrickBateman je napisao/la:Jedni započinju, drugi uzvraćaju. Samo ja još nisam vidio post od nekog ateiste da preko poplave negira Boga. (ničim izazvan) Dok, vidis, suprotnih primjera ima.
vrijeđate vjernike na intelektualnom nivou, dok ovi to nikad ne rade, jednostavno veličaju Boga.
kako me ovo nervira
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- PatrickBateman
- Kontakt:
*kvazivjernika, sastavljeno.Bosniacum Lilium je napisao/la:od tih kvazi-vjernika
- samo_lijevo
- Kontakt:
vidi cizmara sto je namazan. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ne vrijedjamo. Samo ukazujemo na ekstremnu izvitoperenost razuma. A za mene je jednaka uvreda kada netko vrijedja zdrav razum i na to covjek ne moze ostati ponekad imun.nedim93 je napisao/la:Vidiš.
vrijeđate vjernike na intelektualnom nivou, dok ovi to nikad ne rade, jednostavno veličaju Boga.
kako me ovo nervira
Inace, mene nikad nista ne nervira.
Marksizam u skole!
Finci brat izgorio ko u gasnoj komori, šalji humanitarnu iz Norveške krema ovih za sunčanje to vama gore i ne trebaCartman je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:evo kod nas pred sinagogom raja se sunča nestade nam Nivee sun protect&bronze
Finci znaci uziva.
Jesu li vam to i djeca gore postali pe.deri? Neka neka, što više njih, Legendi više "vlahinja"
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jahic i Halilovic stalno regulisu gramatiku, ne mogu vise sve to da pohvatas. U moj vakat se tako pisaloPatrickBateman je napisao/la:*kvazivjernika, sastavljeno.Bosniacum Lilium je napisao/la:od tih kvazi-vjernika
Sarajlijc@ je napisao/la:ZahaKING, Alija jesi to ti sviju ti?
- PatrickBateman
- Kontakt:
To je pravopis, nije gramatikaBosniacum Lilium je napisao/la:Jahic i Halilovic stalno regulisu gramatiku,PatrickBateman je napisao/la:*kvazivjernika, sastavljeno.Bosniacum Lilium je napisao/la:od tih kvazi-vjernika
- frankqqqqq
- Kontakt:
Momci u Zenici i dalje rade nasip na bulevaru 
vjerovo ili ne to je osnovno ljudsko pravo, da misli onako kako god on hoće.TariqAli je napisao/la:Ne vrijedjamo. Samo ukazujemo na ekstremnu izvitoperenost razuma. A za mene je jednaka uvreda kada netko vrijedja zdrav razum i na to covjek ne moze ostati ponekad imun.nedim93 je napisao/la:Vidiš.
kako me ovo nervira
Inace, mene nikad nista ne nervira.
Ti ne ukazuješ ni na šta, ti iznosiš svoje mišljenje koje samo po sebi odudara od zdravog razuma jer si sebe našao kao kompetentnog da vrijeđaš nekog na osnovu toga da li je on vjernik ili ne.
Da ne dužimo džaba da dobijem ban zbog ove teme. Ako si toliko oštrouman i širokih shvatanja, počni tražit dokaz da li ima Boga ili ne
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
posteno sefe, poserem ti se u tu kafuPatrickBateman je napisao/la:To je pravopis, nije gramatikaBosniacum Lilium je napisao/la:Jahic i Halilovic stalno regulisu gramatiku,PatrickBateman je napisao/la: *kvazivjernika, sastavljeno.

Tako je, osnovno je ljudsko pravo misliti kako hoce, makar to potpuno odudaralo od zdravog razuma. Jasno ko dan.nedim93 je napisao/la:vjerovo ili ne to je osnovno ljudsko pravo, da misli onako kako god on hoće.
Ti ne ukazuješ ni na šta, ti iznosiš svoje mišljenje koje samo po sebi odudara od zdravog razuma jer si sebe našao kao kompetentnog da vrijeđaš nekog na osnovu toga da li je on vjernik ili ne.
Moje misljenje odudara od zdravog razuma jer vrijedjam nekoga? Cek, koga sam ja ovdje uvrijedio? Mislim sta za tebe uopce znaci pojam "uvreda"? Ukazati na neke proturjecne i kontradiktorne geste? Ne, ja nisam nikoga uvrijedio, samo sam ukazao na izvitoperenost razuma kod pojedinih ljudi koji vjeruju. Inace, dobre teologe ja postujem i obozavam rasprave s njima.
Otiso sam ja druze odavno od tih klasicnih apologetskih prizemnih floskulica. Za mene je pitanje Boga odavno prestalo biti antropolosko i u svojoj srzi klasicno ontolosko pitanje.Da ne dužimo džaba da dobijem ban zbog ove teme. Ako si toliko oštrouman i širokih shvatanja, počni tražit dokaz da li ima Boga ili ne
Marksizam u skole!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Šefe, ne tvrdim ja da ne postoji gramatika, već da pravilno pisanje riječi spada u pravopis, a ne u gramatiku. Prelistaj nekad tu knjigu ako je imaš kući.
I ne vrijedjaj
I ne vrijedjaj
Mogućih sedam dana u Banovićima! Je li ova rečenica gramatički ispravna ili ima greška u pravopisu?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ne smijemo ni upitat za stanje u Banovićima, da ne bi lično provjeravali 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.