zgmiky je napisao/la:Napoli-Sassuolo over 1.5 1.pol. 2.10
imaju rok do 20.min da ispoštuju![]()
mile kitić jbg
još ovo i to je to za večeras
stuttgart-nurnberg over 1.5 1.pol. 2.60, oba daju u 1.pol. 4.60
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zgmiky je napisao/la:Napoli-Sassuolo over 1.5 1.pol. 2.10
imaju rok do 20.min da ispoštuju![]()
nikadnedobijam je napisao/la:Malo analiziram ovi tekmu inter-fiorentina i za oko mi zape sudac vecerasnje utakmice- Antonio Damato pa evo nekih informacija vezano za kartone, mozda nekome pomogne.
Sudio je ovim ekipama u medusobnom ogledu 2014 godine i podijelio je 7 zutih kartona,dobio inter u gostima 1:2.Zatim im je opet sudio u septembru 2015 godine gdje je podijelio 6 zutih, 1 crveni i jedan penal, fiorentina dobila u gostima.
Inace damato u posljednjih pet utakmica daje 2, 6, 6, 3 i 2 kartona.
Inter- fjorentina zadnjih pet utakmica: 8 zutih i tri crvena, 6 zutih 1 crveni i penal(damato), 5 zutih, 5 zutih i 7 zutih(damato).
Granica je 5,5 kartona bar kod mene i mislim da vrijedi probati.Ja cu vjerovatno cekati live da kvota skoci.
krmpotich je napisao/la:E'o posto malo vise pratim Italijane od ostalog fudbala, od ove dvije tekme od veceras igram slijedece:
Napoli - Sassuolo(Manje od 3,5, za hrabrije i under 2,5 kao i X2) Kvote su vam: 1,61-2,49 i 3,21- Napooli ocajan u tranziciji i realizaciji, kako je Milik u Hitnoj oni gola ne mogu dati. Napadac broj 1 je Insinje koji je visok 159Znaci ako sta udje izvan 16, uslo je. U Kaznenom su nula, dok je Sassuolo u krizi i mislim da ovdje dolaze po bod. Kad moze Kijev mogu i oni.
Inter - Fiore(Over 2,5 i 3,5 kao i Fiore daje vise od 1,5 gol) Kvote su vam: 1,67-2,59-2,47 - Inter se ne moze sastaviti s loptom, doveden Pioli, dva puta stizali prednost u gradskom derbiju. Odbrana dno-dna. jadni Handanovic iako u top 5 golmana svijeta, prima kako stigne. Po mecu ima bar od 5-10 fenomenalnih intervencija, od toga 3,4 gol sanse. Icardi jedini raspolozeni igrac u fazi napada. Ljubicice zadnjih mjesec dana bez poraza, iako ih je popisao PAOK u cetvrtak mogu oni veceras dati gol do 2 ovako leš odbrani neroazura. Zadnja 3 meca na Meaci, imaju isto toliko pobjeda. Na nekom sistemu i suha dvica od bezobraznih 3,70. Jutros islo preko 4,50.
risingforce je napisao/la:nikadnedobijam je napisao/la:Malo analiziram ovi tekmu inter-fiorentina i za oko mi zape sudac vecerasnje utakmice- Antonio Damato pa evo nekih informacija vezano za kartone, mozda nekome pomogne.
Sudio je ovim ekipama u medusobnom ogledu 2014 godine i podijelio je 7 zutih kartona,dobio inter u gostima 1:2.Zatim im je opet sudio u septembru 2015 godine gdje je podijelio 6 zutih, 1 crveni i jedan penal, fiorentina dobila u gostima.
Inace damato u posljednjih pet utakmica daje 2, 6, 6, 3 i 2 kartona.
Inter- fjorentina zadnjih pet utakmica: 8 zutih i tri crvena, 6 zutih 1 crveni i penal(damato), 5 zutih, 5 zutih i 7 zutih(damato).
Granica je 5,5 kartona bar kod mene i mislim da vrijedi probati.Ja cu vjerovatno cekati live da kvota skoci.
Inter - Fiorentina zbroj kartona (7.5) vise @ 3,52 wwin
Effenberg je napisao/la:Mene je strah X-a na Stuttgartu. Mozda odg ili over neki je tu bolji? Napoli bi trebao isto imati neke golove, kec nije nesto a hendikep moze biti skakljiv. Braga ce dobiti, uz to mislim da nece primiti i neki under je tu moguc.kakanj84 je napisao/la:Ljudi jel
Stutgart kec
Braga i Napolitanci???
Ali ako mene pitas onda je X2 na Fiorentinu veceras, mozda cak i 2, ocekujem da pokazu onom otpadu od kluba gdje im je mjesto. Nekako mi lakse tu x2 djeluje nego kec na Stuttgart a kvota je tu negdje.
Kako god sretno.
21Lakoste je napisao/la:Vecerasnja ponuda NBA mi nije cemu, al' eto ako bi vec nesto birao onda.
K. Walker 24,5 under
D. Rose 16,5 over
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.