Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Jel istina da je riknula neka brana u Srbiji?
- legenda reala
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Vidim gledao se dokumentarac "Na Drini krvavi Višegrad".legenda reala je napisao/la:al onaj direktor HE Višegrad kaže da brani atomska ništa ne može![]()
Jeste, al ovo sam čuo maloprije na Dnevniku, danas onaj direktor bio u obilasku uz Drinu, a i onaj je direktor prijeratni isto rekao sjećam se
Pa piše da neće izdržati ova HE Mali Zvornik, al ne vjerujem u to štete bi bile nepopravljiveDonnie Darko je napisao/la:Jel istina da je riknula neka brana u Srbiji?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- IlPrincipe
- Kontakt:
šta li naši rade da mi je samo znat ..
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1 ... anima-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1 ... anima-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ljudjaci po facebooku postavljaju hadis "Oni su nezahvalni poslali pa smo na njih poplavu pustili".
**** ti b i retarde
@IlPrincipe nazalost, ovo ti se svodi na, ljudi cekaju 2 sata na namirnice i hranu dok ne dodje Vucic da pocne dijeliti i uslika se... isto kao i sa onom zgradom sto je gorila prosle godine.
**** ti b i retarde
@IlPrincipe nazalost, ovo ti se svodi na, ljudi cekaju 2 sata na namirnice i hranu dok ne dodje Vucic da pocne dijeliti i uslika se... isto kao i sa onom zgradom sto je gorila prosle godine.
- Donnie Darko
- Kontakt:
**** tuga
Ma djeca sve, ja sam se danas posvado s ovom jednom oko toga, ne konta glupača da kad navodis hadis da moras navesti, gdje i kad je nastao, u koju svrhu, ko ga je prenio, a ne samo hadis napisati i to je to, još uz to profilna joj polugolaPatrickBateman je napisao/la:Ljudjaci po facebooku postavljaju hadis "Oni su nezahvalni poslali pa smo na njih poplavu pustili".
**** ti b i retarde
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- tyler durden
- Kontakt:
Jos jednom druze, brana na Modracu nece popustit. Ne desava se pucanje brane tek tako.nedim93 je napisao/la:Ne do Bog da ta brana popusti
gdje ta voda opada, ovdje samo raste , a i ova brka koja se ulijeva u savu konstatno raste
Nema potrebe da se siri panika , bezveze.
a retarda u pm. Em sebem blamiraju em vjeru izlažu nepotrenim kritikama. 
tyler durdan, o tome pričaju ljudi koji su stajali kraj brane, ja samo govorim ono što sam vidio i čuo.
Znam da ne pucaju, i nadam se da neće
tyler durdan, o tome pričaju ljudi koji su stajali kraj brane, ja samo govorim ono što sam vidio i čuo.
Zadnja izmjena: nedim93, dana/u 15 maj 2014, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Hercegovina i Bosna kao 2 razlicita svijeta jbt... 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto mrzim ove sto se sjete Boga samo kad je nesto lose. **** li vam fb majku majcinu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- tyler durden
- Kontakt:
Ne znam za to u gradaccu. Ali sigurno znam za ovu u Modracu. Brana nece puknut, ali ljudi koji zive nizvodno od brane su naebali.nedim93 je napisao/la:a retarda u pm. Em sebem blamiraju em vjeru izlažu nepotrenim kritikama.
- Evolution87
- Kontakt:
+1Sarajlijc@ je napisao/la:Sto mrzim ove sto se sjete Boga samo kad je nesto lose. **** li vam fb majku majcinu.
a kad prodje opet po starom
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mislim ja sam nevjernik, ali mi smeta ovo u pm.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- StephanEl92
- Kontakt:
Inteligencija na nivou..zalosne drzave i zaostalog mentaliteta, nema nam spasa
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Forza Milan
popularizam uzeo mahaSarajlijc@ je napisao/la:Sto mrzim ove sto se sjete Boga samo kad je nesto lose. **** li vam fb majku majcinu.
Ne zna ona ni šta se dešava, al' eto vidjela na tv-u, pa hajmo odma, iako je polugola profilna, odmah hadise lijepiti (što kaže tufik, ne možeš ga tako bezveze lijepiti bez onoga što je već naveo)
zbogom zdravoj pameti
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- samo_lijevo
- Kontakt:
Manite se price o pucanju brane.
I pogledaj sve je to fukara nastradala,kuce se pravile gdje se nikada nije trebalo praviti.Ali kod nas sve moze dok se ne desi nesto ovako,pa onda opet sve u krug.
I pogledaj sve je to fukara nastradala,kuce se pravile gdje se nikada nije trebalo praviti.Ali kod nas sve moze dok se ne desi nesto ovako,pa onda opet sve u krug.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma tako je svugdje, protiv prirode se ne moze i ljudi su uvijek gradili kuce gdje ustvari ne bi trebali. Sjetimo se onih likova u Americi sto su zivili odma do onog vulkana, pa ih je kostalo zivota na kraju.samo_lijevo je napisao/la:Manite se price o pucanju brane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pada li sad kiša gore?
- samo_lijevo
- Kontakt:
to je kod nas bas problem,posebno nakon rata.Nema nikakvog zakona,pogledaj samo oko Sarajeva gdje se sve gradi.Cartman je napisao/la:Ma tako je svugdje, protiv prirode se ne moze i ljudi su uvijek gradili kuce gdje ustvari ne bi trebali. Sjetimo se onih likova u Americi sto su zivili odma do onog vulkana, pa ih je kostalo zivota na kraju.samo_lijevo je napisao/la:Manite se price o pucanju brane.
U AmeriKi se drugacije postupa na plavnim podrucjima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 53 gosta.