Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sve za pareŽeljoman je napisao/la:zato što misli da je Vule sigurno njihov!!! Nema ljubavi ba igrača prema klubovima, za kakvu paru bi svaki prodo majku rodjenu, a ne neki karakter držao![]()
![]()
Ma nek ga uzme ko bude najbrzi i najsposobniji......Željoman je napisao/la:zato što misli da je Vule sigurno njihov!!! Nema ljubavi ba igrača prema klubovima, za kakvu paru bi svaki prodo majku rodjenu, a ne neki karakter držao![]()
![]()
kazem ti ja. svaki od njih bi za pare guza daonewbie je napisao/la:tako su i za semjona govorili on je hordas on ne bi obukao drugi dres osim sarajeva kleli se u njega a eno ga sad u slobodi
ne kaže se bezveze para vrti gdje burgija neće... .. .zaebava me nešto tastatura .vlado lesinar je napisao/la:Sve za pareŽeljoman je napisao/la:zato što misli da je Vule sigurno njihov!!! Nema ljubavi ba igrača prema klubovima, za kakvu paru bi svaki prodo majku rodjenu, a ne neki karakter držao![]()
![]()
to sto Semjon nije u Sarajevu ...to je kriva uprava kluba.......eto bas Semjon voli sto je u Slobodu otisao pored Sarajeva.....Željoman je napisao/la:kazem ti ja. svaki od njih bi za pare guza daonewbie je napisao/la:tako su i za semjona govorili on je hordas on ne bi obukao drugi dres osim sarajeva kleli se u njega a eno ga sad u slobodi
E moj kralju ...kralj_je_mrtav je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29449.htm
Eto vam proba. Vi probavajte i glumite Manchester, a drugi ce kupovati. E gdje su sadf oni sto su se pravbili pametni i oci mi kopali sa infom da Karadza dolazi na probu
Hamo vid mu glave xaxaxa...jes uspjeo nabavit onaj kacketHamo je napisao/la:evo Kardže u nas...
ma ja čisto sumnjam ovi naši su dužni i boguvlado lesinar je napisao/la:Nije ni iskljuceno da Vule dodje u Borac
Ma ako dovedu Vukelju i Vukobratovica bice dobrolešinar je napisao/la:ma ja čisto sumnjam ovi naši su dužni i boguvlado lesinar je napisao/la:Nije ni iskljuceno da Vule dodje u Borac
šta sve neki vukovi bokte...xdvlado lesinar je napisao/la:Ma ako dovedu Vukelju i Vukobratovica bice dobrolešinar je napisao/la:ma ja čisto sumnjam ovi naši su dužni i boguvlado lesinar je napisao/la:Nije ni iskljuceno da Vule dodje u Borac
Sve je to fino Vlado ali mene a ni vecinu na ovom djelu foruma to ne interesuje! Bilo bi lijepo da nastavis pisati ALI o Zelji a ne o Borcu i mogucim pojacanjima Borca!vlado lesinar je napisao/la:Ma ako dovedu Vukelju i Vukobratovica bice dobrolešinar je napisao/la:ma ja čisto sumnjam ovi naši su dužni i boguvlado lesinar je napisao/la:Nije ni iskljuceno da Vule dodje u Borac