Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Evo Pape bio na najvecem hrvatskom derbiju. Pratio malog od burazera. Ne znam bas da li on ima kvalitet za rep, ali eto 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma na njegovoj poziciji imamo vec dosta igraca a i prije bih pozvao Husejnovica. Mada mi npr nije jasno sto nikad nije pozvan da igra za mladu reprezentaciju pa i da je stela, opravdana bi bilaBosniacum Lilium je napisao/la:Evo Pape bio na najvecem hrvatskom derbiju. Pratio malog od burazera. Ne znam bas da li on ima kvalitet za rep, ali eto

Treba mladog Susica obavezno kaparisati, ja mislim da bio on imao pravo nastupa za nasu mladu repku. A po meni je vecsada bolji tj. korsiniji nego npr. Husejinovic jer Susic je vise defanzivno orijentisan a to nama upravo nedostaje.totasef1 je napisao/la:Ma na njegovoj poziciji imamo vec dosta igraca a i prije bih pozvao Husejnovica. Mada mi npr nije jasno sto nikad nije pozvan da igra za mladu reprezentaciju pa i da je stela, opravdana bi bilaBosniacum Lilium je napisao/la:Evo Pape bio na najvecem hrvatskom derbiju. Pratio malog od burazera. Ne znam bas da li on ima kvalitet za rep, ali eto
evo mahmut opet zabio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dobar mahmutovic... Trebalo bi ga pozvati za ovedvije utakmice. Momak je vjerovatno nas najbolji napadac pored dzeke i vede.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kod Mahmutovica sam skeptican, mada je Pape rekao svakako da ga nece zvati dok se ne proda u bolju ligu (opet dolazimo do teme po cemu je to 2. Turska liga bolja od Ceske).
Nemamo 3eg napadaca, a Mahmutovic je jedini kojeg imamo u Europi koji igra i zabija. Pored njega tu je jos Fajic u Mariboru, Djuric u Seriji B, i onda praznina..
Sve u svemu, morat ce se naci rjesenje, sa dva napdaca nece ici. Hvala bogu pa su Edina i Vedu zaobisle povrede i suspenzije u kvalifikacijama, ne mora znaciti da ce tako biti i dalje.
Nemamo 3eg napadaca, a Mahmutovic je jedini kojeg imamo u Europi koji igra i zabija. Pored njega tu je jos Fajic u Mariboru, Djuric u Seriji B, i onda praznina..
Sve u svemu, morat ce se naci rjesenje, sa dva napdaca nece ici. Hvala bogu pa su Edina i Vedu zaobisle povrede i suspenzije u kvalifikacijama, ne mora znaciti da ce tako biti i dalje.
Susic se sam sebi poceo srati u usta sa svojim komentarima vezano koga ce zvati u reprezentaciju...
Goalgetter je napisao/la:Kod Mahmutovica sam skeptican, mada je Pape rekao svakako da ga nece zvati dok se ne proda u bolju ligu (opet dolazimo do teme po cemu je to 2. Turska liga bolja od Ceske).
ima brate onaj iz Herculesa,,,al garant je u rangu Atajica,,nije to jos uvijek nivo za nase reprezentacije,,iako trenutno na klupi sjede i mnogo gori

A što neće ići ? Pa jedini razlog zašto igraju i Džeko i Vedo je njihov neupitni kvalitet. Nije zar da misliš da Mahmutović ili bilo ko drugi ima šansu da zaigra (osim ako se baš obojica ne povrijede, onda smo svakako **** mačka)Goalgetter je napisao/la:
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao sto kazes jarane, jos je to sve tanko. Neozbiljno ti je zvati igraca koji provede citavo vrijeme na klupi u timu, ili igra u nizem rangu.hroni je napisao/la: ima brate onaj iz Herculesa,,,al garant je u rangu Atajica,,nije to jos uvijek nivo za nase reprezentacije,,iako trenutno na klupi sjede i mnogo gori
Atajic i Hadzic iz Herculesa se namecu kao opcije u buducnosti, ali da ti bas ta dvojica mogu biti od neke koristi za Brazil, to ne vjerujem.
Pa o tome i govorim. Sa dva napadaca nece ici da odemo u Brazil, na to sam mislio. Jer ukoliko budemo imali taj peh (a mi Bosanci toga na pretek imamo), mogu se obojica ne daj boze povrijediti, ili jedan, pa nemas alternative sa klupe koji ce ga mjenjati. Pape ce onda fino Misketa ili Ibricica u napad staviti poznavajuci njega.gost je napisao/la:A što neće ići ? Pa jedini razlog zašto igraju i Džeko i Vedo je njihov neupitni kvalitet. Nije zar da misliš da Mahmutović ili bilo ko drugi ima šansu da zaigra (osim ako se baš obojica ne povrijede, onda smo svakako **** mačka)
mah, **** ga život, možda će se i Begovič povrijediti pa nam Avudka stane na gol, a mislim da je neozbiljno sa samo Fejzićem ići na svjetsko, dakle tražimo i novog golmana.Goalgetter je napisao/la:
Pa o tome i govorim. Sa dva napadaca nece ici da odemo u Brazil, na to sam mislio. Jer ukoliko budemo imali taj peh (a mi Bosanci toga na pretek imamo), mogu se obojica ne daj boze povrijediti, ili jedan, pa nemas alternative sa klupe koji ce ga mjenjati. Pape ce onda fino Misketa ili Ibricica u napad staviti poznavajuci njega.
Malo karikiram, bez ljutnje, samo hoću da kažem da mi suštinski nemamo potrebu u ovom trenutku za trećim napadačem. nemamo po svaku cijenu, druga stvar je da je sad ispala neka klasa pa je šteta ne uzeti ga, ali forsisrati igrače iz drugih liga ili polovnih liga da se zovu, samo zbog neke nametnute potrebe je bezveze. Ako se Džeko povrijedi mi igramo 4-3-2-1 isto kao i Vedo....a mor biti da ćemo to i svakako igrati.....a ako se obojica povrijede, pa ništa onda ćemo bunker i na kontre

Nije problem. Samo plati, druže. Mala nužda jedan, a velika dva.PerryFred je napisao/la:Karta za WC tesko se odbija..
- DonCorleone
- Kontakt:
Kako bolan bez napadaca i na kontre pored zivog Ibricicagost je napisao/la:mah, **** ga život, možda će se i Begovič povrijediti pa nam Avudka stane na gol, a mislim da je neozbiljno sa samo Fejzićem ići na svjetsko, dakle tražimo i novog golmana.Goalgetter je napisao/la:
Pa o tome i govorim. Sa dva napadaca nece ici da odemo u Brazil, na to sam mislio. Jer ukoliko budemo imali taj peh (a mi Bosanci toga na pretek imamo), mogu se obojica ne daj boze povrijediti, ili jedan, pa nemas alternative sa klupe koji ce ga mjenjati. Pape ce onda fino Misketa ili Ibricica u napad staviti poznavajuci njega.
Malo karikiram, bez ljutnje, samo hoću da kažem da mi suštinski nemamo potrebu u ovom trenutku za trećim napadačem. nemamo po svaku cijenu, druga stvar je da je sad ispala neka klasa pa je šteta ne uzeti ga, ali forsisrati igrače iz drugih liga ili polovnih liga da se zovu, samo zbog neke nametnute potrebe je bezveze. Ako se Džeko povrijedi mi igramo 4-3-2-1 isto kao i Vedo....a mor biti da ćemo to i svakako igrati.....a ako se obojica povrijede, pa ništa onda ćemo bunker i na kontre

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Sušić mora prvo predati papire za promjenu sportskog državljanstva. Ako to izganja prije nego što prestari onda može nastupiti za U21.vendeta87 je napisao/la:Treba mladog Susica obavezno kaparisati, ja mislim da bio on imao pravo nastupa za nasu mladu repku. A po meni je vecsada bolji tj. korsiniji nego npr. Husejinovic jer Susic je vise defanzivno orijentisan a to nama upravo nedostaje.totasef1 je napisao/la:Ma na njegovoj poziciji imamo vec dosta igraca a i prije bih pozvao Husejnovica. Mada mi npr nije jasno sto nikad nije pozvan da igra za mladu reprezentaciju pa i da je stela, opravdana bi bilaBosniacum Lilium je napisao/la:Evo Pape bio na najvecem hrvatskom derbiju. Pratio malog od burazera. Ne znam bas da li on ima kvalitet za rep, ali eto
- Consigliere
- Kontakt:
Na svjetsko idu 23 igraca, ako se ne varam. Tu moraju biti 3 ili 4 napadaca. S obzirom da kod Susica Visca glumi treceg, onda vjerovatno ce biti jedno novo ime.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mahmutovic salje ozbiljnu kandidaturu za mjesto na spisku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ronweasley
- Kontakt:
Ništa od toga nema, dok god je u Teplicama i u Češkoj ligi. Pape nedavno pojasnio situaciju sa njim, Ljevakovićem, Cocalićem i ostalima.Cartman je napisao/la:Mahmutovic salje ozbiljnu kandidaturu za mjesto na spisku.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Čuj karta za WC ?PerryFred je napisao/la:Karta za WC tesko se odbija..

DRUG NEBI TI PUNCA
Pojasnio je on svasta nesto i ranije pa uradio totalno suprotno od toga. Njegove izjave su ciste gluposti.ronweasley je napisao/la:Ništa od toga nema, dok god je u Teplicama i u Češkoj ligi. Pape nedavno pojasnio situaciju sa njim, Ljevakovićem, Cocalićem i ostalima.Cartman je napisao/la:Mahmutovic salje ozbiljnu kandidaturu za mjesto na spisku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Mostarska, zastitaIdentiteta i 22 gosta.